pidzej Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Tomek ma nieco ponad rok, góra półtora. Został znaleziony na bazarze ze starociami. Jest bardzo duży, miśkowaty, ruchy nieco powolne jak to wielkie psy... ale energiczny, wesoły, kocha bieganie, piłeczki i zabawę. Zawsze chętny do działania. Jest rudy, ma grubą gęstą sierść, uwielbia przebywać na zewnątrz ale uwaga, nie wydamy psa do budy. W Tomku nie ma cienia agresji. Jest baaaaardzo przyjacielski i cierpliwy a przede wszystkim uległy- do ludzi i psów, podniesiony głos lub duży pies w pobliżu a on już leży na ziemi, ale nie jest 'panikarzem'. Przebywa w domu tymczasowym, mieszka z suczką której jest całkowicie podporządkowany i dwoma szczurami z którymi śpi:) Daje przy sobie zrobić wszystko. Sprawdzony do dzieci. Tomek jest pod opieką fundacji Azylu pod Psim Aniołem. Kontakt: 501 258 303 azyl@psianiol.org.pl Quote
Asior Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 cudny!!! zapisuje wątek, choć widze, ze chyba domek mu się kroi ;) Quote
pidzej Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 cudny!!! zapisuje wątek, choć widze, ze chyba domek mu się kroi ;-) mam nadzieję że coś z tego wyjdzie :) Quote
pidzej Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 domek się jednak nie wykroił więc Tomasz szuka domu! Quote
Asior Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Pidzej, wyślij mi zdjęcia przystojniaka na maila w rozdzielczości 800x600... zrobię mu wypasione allegro :) Quote
pidzej Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Asior dzięki wielkie, tylko trzeba chwilę poczekać, musze skombinowac zdjecia z tymczasu. a w ogóle nic nie wiedziałam, że Tomek bierze leki i to drogie bo 2 zł/tabletka....dowiem się na co i czy to juz tak dożywotnio. Quote
Asior Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 No tak, koniecznie trzeba to wiedzieć... W góre Tomaszku :loveu: Quote
Asior Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 czy Tomcio nadal do adopcji??? Bo bym go podesłała jednej Pani... Quote
pumcia02 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 nadal do adopcji. mam w rekawie super dom dla niego, ale to jeszcze troszkę portwa. Więc możesz podesłać komuś informacje o nim. Quote
Dorothy Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 jest nadzwyczajny. Naprawde. a co z tymi tabletkami po 2 zlote?;) Quote
pidzej Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dobijałam się o info co do leków i zdjęcia ale mi wczoraj powiedziano, że Tomek zaklepny i żeby go nie ogłaszać. Czeka tylko na przeprowadzkę swoich przyszłych właścicieli. Quote
pumcia02 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 to nie jest tak ze jest zaklepany.. jest dom, dopytuje sie o niego. juz załatwiaja dokumenty, ale kiedy sama przeprowadzka bedzie, nie umieja powiedzieć. Dom jest super. no i mieszkają w Gdańsku Quote
pidzej Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Ale teraz już jest zaklepany :) wiec nie trzeba ogłaszać tylko czekać na adopcje. Quote
pidzej Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Bardzo pilne! Domek chętny na Tomka może go wziąć dopiero za jakieś 2 miesiące. Jeden z tymczasowych opiekunów nagle zmienił pracę i Tomek niestety całe dnie siedzi sam w domu. Szukamy pilnie tymczasu a przede wszystkim DS. Znów muszę prosić o zdjęcia, jak tylko będę miała to wkleję. Tak to bywa niestety z "rezerwacjami".... Quote
Kostek Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ja sie wypowiem w sprawie tomkowych tabletek Tomasz ma niedoczynnosc tarczycy dostaje forthyron 200mg 2 razy dziennie po 1 tbl jest to lek psi ale jest tez taki sam odpowiednik ludzi eltroxin ok 10zl za opakowanie za 50tbl w niedlugim czasie trzeba znowu sprawdzic czy mamy jeszcze te leki podawac dalej bo jest mozliwosc ze leczenie sie zakonczy w kazdym razie tomaszka to pies idealny i powinna stac po niego kolejka Quote
pidzej Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 po wielu perypetiach Tomek w końcu pojechał do DS. Quote
Recommended Posts