Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tomek ma nieco ponad rok, góra półtora.
Został znaleziony na bazarze ze starociami.
Jest bardzo duży, miśkowaty, ruchy nieco powolne jak to wielkie psy... ale energiczny, wesoły, kocha bieganie, piłeczki i zabawę. Zawsze chętny do działania.
Jest rudy, ma grubą gęstą sierść, uwielbia przebywać na zewnątrz ale uwaga, nie wydamy psa do budy.
W Tomku nie ma cienia agresji. Jest baaaaardzo przyjacielski i cierpliwy a przede wszystkim uległy- do ludzi i psów, podniesiony głos lub duży pies w pobliżu a on już leży na ziemi, ale nie jest 'panikarzem'.
Przebywa w domu tymczasowym, mieszka z suczką której jest całkowicie podporządkowany i dwoma szczurami z którymi śpi:) Daje przy sobie zrobić wszystko. Sprawdzony do dzieci.

Tomek jest pod opieką fundacji Azylu pod Psim Aniołem.

Kontakt:
501 258 303
azyl@psianiol.org.pl

Posted

Asior dzięki wielkie, tylko trzeba chwilę poczekać, musze skombinowac zdjecia z tymczasu.

a w ogóle nic nie wiedziałam, że Tomek bierze leki i to drogie bo 2 zł/tabletka....dowiem się na co i czy to juz tak dożywotnio.

• 2 weeks later...
Posted

Dobijałam się o info co do leków i zdjęcia ale mi wczoraj powiedziano, że Tomek zaklepny i żeby go nie ogłaszać. Czeka tylko na przeprowadzkę swoich przyszłych właścicieli.

Posted

to nie jest tak ze jest zaklepany.. jest dom, dopytuje sie o niego. juz załatwiaja dokumenty, ale kiedy sama przeprowadzka bedzie, nie umieja powiedzieć.
Dom jest super. no i mieszkają w Gdańsku

• 1 month later...
Posted

Bardzo pilne!
Domek chętny na Tomka może go wziąć dopiero za jakieś 2 miesiące. Jeden z tymczasowych opiekunów nagle zmienił pracę i Tomek niestety całe dnie siedzi sam w domu. Szukamy pilnie tymczasu a przede wszystkim DS.
Znów muszę prosić o zdjęcia, jak tylko będę miała to wkleję.
Tak to bywa niestety z "rezerwacjami"....

Posted

ja sie wypowiem w sprawie tomkowych tabletek

Tomasz ma niedoczynnosc tarczycy dostaje forthyron 200mg 2 razy dziennie po 1 tbl jest to lek psi ale jest tez taki sam odpowiednik ludzi eltroxin ok 10zl za opakowanie za 50tbl

w niedlugim czasie trzeba znowu sprawdzic czy mamy jeszcze te leki podawac dalej bo jest mozliwosc ze leczenie sie zakonczy

w kazdym razie tomaszka to pies idealny i powinna stac po niego kolejka

• 1 month later...