Selket Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Supcio :multi: :multi: :multi: Dużo szczęścia i radości Malenka w nowym domku :calus: :calus: A dla Kasi podziękowania za opiekę nad Zojką :Rose: :Rose: :Rose: Quote
doddy Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 A wpłacającym za pomoc w opłacaniu leczenia. :loveu: Jeszcze musimy uzbierać 1400zł na operacje łapek Zojci. :-( Tymczasem może jakaś dobra ciotka pomoże też Tajdze: http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstaffka-tajga-prosimy-o-pomoc-w-zbiorce-na-leczenie-hotel-np-bazarki-142483/ Quote
Iv_ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 :loveu:jaka dobra wiadomość o Zojce :loveu: Niech jej się szczęści w dalszym życiu :thumbs: :loveu: Quote
papunia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 świetnie, że Zojka ma nowy domek:multi::multi::multi: Quote
doddy Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 U Zojci jak dotąd wszystko dobrze. Kasia nie pisze bo pewnie ma cały zwierzyniec na głowie (a troszku go ma). Ja jutro jak się w końcu wyśpię to wstawię kilka fotek z wczoraj. Quote
rufusowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Nietoperz zauroczył ciotke z dogomanii :loveu: chyba lepiej być nie mogło :loveu: Quote
andzia69 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 a ja jak zwykle opóźniona w rozwoju:oops: Wszystkiego naj w nowym domku łobuziaro!:lol::lol::lol: Quote
Iv_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wpłaciłam 20 zł na Zojkę :loveu: Kasiu, ale czy my jeszcze zbieramy kase na Zojkę?(na jakieś długi po niej) bo ja jakaś zakręcona ostanio to może coś nie doczytałam czy co :oops: Quote
doddy Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Przed Zojką jeszcze operacja łapek - koszt 1400zł. U samej Zojci wszystko super. Jesteśmy w stałym kontakcie z Mirabelką. Quote
doddy Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Zapraszamy na bazarki, z których dochód zostanie przeznaczony m.in. na opłacenie hotelu Adelki, Tajgi i Tequili. Jeśli ktoś znajdzie także chwilkę to proszę o przypominanie o bazarkach. RÓŻNOŚCI (filmy, książki) na Fundację AST do 16.08. KUP TERAZ - TORBY EKOLOGICZNE - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - GRAWEROWANE BRELOCZKI - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - NOWA KOSZULKA T-SHIRT - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - SMYCZE DO KLUCZY - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - NOWE Kubeczki z psami - na ratowanie bullowatych - do 30.08. Książki, album na zdjęcia - na bezdomne bullowate - do 10.08. KUP TERAZ - plecak przez ramię z logo ASTa do 10.08. Fajna zielona torebka kobieca - na amstaffy - do 10.08. KUP TERAZ - Szkice ołówkiem - na Fundację AST do 16.08. SZKICE OŁÓWKIEM z ASTAMI I PITAMI - KUP TERAZ do 16.08. Quote
papunia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dziewczyny pomóżmy pozostałym psiakom z fundacji: Zapraszam serdecznie na bazarek: Ciuszkowo-torebkowy bazarek na psy z fundacji AST, do 16.09 godz.23.00 Quote
papunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 kolejny bazarek na psiaki Różności na psy z Fundacji AST, do 17.09 godz.23.00 Quote
doddy Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='"mirabelka"']TakZojcia jest u nas juz trochę przechrzciliśmy ja na Toya poniewaz z powodów osobistych zoja mi zle się kojarzy ,Jestem z niej zadowolona mam nadzieje że ona u nas też ,jest takim psem jakiego szukałam nie mam z nią żadnych kłopotów ,trochę ciągnie na smyczy ale pracujemy nad tym ,jest grzeczna nie ucieka spuszczana ze smyczy wraca na komendę ,w domu gdy jest wybiegana śpi w klatce spokojnie koty już się do niej przyzwyczaiły ,ona do nich też .Uwielbiam ją wieczorami gdy wskakuje do mnie na kanapę i przytula się tym cielskiem a potem idzie w nogi i śpi spokojnie całą noc nie zwracając nawet uwagi na biegające w około stado kotów .Jest naprawdę kochana chociaż czasem daje w kość -no i wreszcie mam pretekst do długich spacerów wieczorem . Dodam tylko że na wypadzie nad morze zachowywała się bez zarzutów w aucie super na plaży super i w ogóle super super :D wieczorem dołącze zdjęcia Quote
fioneczka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jessssu jaki słodki widok :multi::multi::multi: Quote
tanitka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 przenigdy bym jej nie poznała:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
papunia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Zoja vel Toya jest prześliczna:loveu: cała zarosła, już nie jest łysolem:diabloti: a jak łapy suni? wiadomo co z operacją? Quote
doddy Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Tworzymy kalendarz bullkowy Fundacji AST, który pomoże ratować kolejne bidy! Zapraszamy do wspólnego tworzenia a później do zakupu :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f402/fundacja-ast-tworzymy-kalendarz-pomagajacy-psom-typu-bull-146840/#post12992651 Quote
doddy Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 U Toyi wszystko super. Obecnie jesteśmy na etapie szukania z Kasią dobrego ortopedy w Opolu, bo myślimy o operacji rzepek. Ewentualnie, czy orientujecie się który ortopeda jest dobry we Wrocławiu? Quote
fioneczka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 hmmmm ... ja we Wrocławiu znam tylko doktora Hildebrand ... ale to lekarz internista ale jest doktor Siembieda ... jeździłam do niego ze swoją Rottką Sarą na RTG ... on nie operuje - zajmuje się tylko diagnozowaniem - facet jest niesamowity - jeżdżą do niego ludzie z całej Polski Zojeczka ma już stu-procentowa diagnozę ? Gabinet Weterynaryjny ?SIEMWET? lek. wet. Jan Siembieda 51-650 Wrocław, ul. Canaletta 89 tel. 071-3452099 Quote
doddy Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Diagnoza jest pewna od ortopedy warszawskiego. ;) Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='doddy']U Toyi wszystko super. Obecnie jesteśmy na etapie szukania z Kasią dobrego ortopedy w Opolu, bo myślimy o operacji rzepek. Ewentualnie, czy orientujecie się który ortopeda jest dobry we Wrocławiu?[/QUOTE] wiem, ze pies ze schronu w Rudzie Śląskiej pojechał do wrocka na konsultację ortopedyczną do dr. Biedżyńskiego...ale wiem, że jak byłam ze Zgredziem to Niedzielscy wykonują zabiegi ortopedyczne (jak czekałam to przyszło chyba ze 3 bullowate - każde z czymś w girach) Quote
Recommended Posts