Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ilmolachy napisał(a):
Chłopak waży 14 kilo - wczoraj odwiedziliśmy wetkę tak przeglądowo, żeby Agarzydło zważyć i zabezpieczć na kleszcze. Nie wiem jak mam rozumieć jego radochę z pobytu w klinice, radość buchała już w poczekalni... wylizał wetkę, technika i praktykanta, położył się na kozetce i merdał resztką ogona...

opinia wetki - Agarek jest w doskonałej formie, idealna waga, pięknie się rozwija, zęby równo rosną, uszy ( tfu tfu żeby nie zapeszyć ) jak narazie w idealnym stanie - nie było nawet co czyścić...

i to co mnie połechtało ... sierśc błyszcząca, czysta, miękka - chyba go pani nie kąpała :razz:???

:multi: już nie mam charcika

Super wiesci:multi:
To moze jakies foteczki na dowod:loveu: Bo ja nie wierze:evil_lol::eviltong:

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki jeszcze ciepłe... dziś więcej tego, miały być tylko z zabawy z sąsiadką ONką, ale Agar zafundował dla Was coś ekstra...

Najpierw zabawa z Torą

Posted

I jeszcze kilka fot z Torą

widzicie ten blysk w oku po zabawie z Onką ???

no to teraz coś extra dla Was, czyli radosna Twórczość Rozbawionego Agarka - prolog

Posted

niki_ill napisał(a):
:roll: tego to na pewno nie ma po mamie:crazyeye:

w końcu w Gdańsku rodzony :evil_lol: ciągoty do wielkiej brudnej wody wywąchał z wiatrem od zatoki....

Posted

OMG !!!!
Boski jest ten wasz Agarek :evil_lol: no coz maseczka blotna dobra na wszystko :diabloti:

a ja się czasem dziwie jak ide srodkiem uliczki (budujące sie osiedle wiec blotko tez czasem mamy:cool3: szczegolnie po deszczu w minionym tygodniu) ide sobie w blocie a Unka dama stąpa po czystym chodniczku :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Gdy mokro na dworze pies się nudzi ... głupawki galopki, kleptomańskie wypady - oto lek na deszczowe dni...

Zastanawiam się czasem jak w takiej krótkiej kufie mieści się TYLE jęzorka

wśród przywłaszczanych rzeczy na topie w ostatnich dniach jest deskorolka....

51 cm w kłębie - ostatni pomiar, waga 15,5 kg :lol:

próby jazdy

See U

i filmik :multi:
YouTube - Agar i deskorolka

Posted

WYSZŁO !!! najładniejszy kundel we wsi :loveu:

choć nie było łatwo :placz:

natura jest okrutna dla boksiów... jak takimi małymi ząbkami złapać patyczek? no JAK:placz:?

z której strony go złapać? z tej?

Posted

On tak wygląda co wieczór... prowadzi bardzo intensywne życie. Wczoraj jak robiłam to zdjęcie to był po 2,5h spaceru z sąsiadeczką ONką i jamolką złośliwicą

wyglądało to tak
:Dog_run: :Dog_run::wolfie:

pierwsza ONka, drugi Ciapek i jamniczka na końcu

Posted

kolejne patataj z Torcią
[IMG]http://lh5.ggpht.com/_kcmIdFC4rr0/SkjLw8VNHPI/AAAAAAAADZ0/oOAdJLKRdPs/s576/P6290177.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_kcmIdFC4rr0/SkjL4ZKwHoI/AAAAAAAADZ4/Xx6zzWcTNfk/s512/P6290178.JPG[/IMG]

i takie się trafiło...
BARF... it's cool
[IMG]http://lh3.ggpht.com/_kcmIdFC4rr0/SkjMJyyThFI/AAAAAAAADaI/PsmzrU38KoA/s512/P6290190.JPG[/IMG]