Folen Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Herspri mam prośbę, wyślij mi na folen@o2.pl ze 4 zdjęcia Pikusia i kontakt do siebie, będę wdzięczna :) Quote
Herspri Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Folen napisał(a):Herspri mam prośbę, wyślij mi na folen@o2.pl ze 4 zdjęcia Pikusia i kontakt do siebie, będę wdzięczna :) Prześlę jutro po południu, teraz już pędzę do pracy ;) Quote
Dea Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Karmę zamówić taką samą, dobrze ja toleruje? zaszczepiony nie był, najpierw miała być operacja, wiec trzeba by go zaszczepić, najwyżej jak będziesz u p. Oli niech go zaszczepi, a ja ureguluję rachunek, tylko daj znać że to zrobiłaś na maila albo sms-em, bo niezbyt często mogę być na dogo. Quote
Herspri Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Jutro mam wolne to zrobię wszystko co w mojej mocy żeby dotrzeć do weta. Co do karmy to on na tą co ma kręci już nosem, nie bardzo chce ją jeść :mad: Quote
Dea Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Herspri napisał(a):Jutro mam wolne to zrobię wszystko co w mojej mocy żeby dotrzeć do weta. Co do karmy to on na tą co ma kręci już nosem, nie bardzo chce ją jeść :mad: Książątko kurcze:diabloti: To co zamówić? Quote
Herspri Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Nie wiem, kup co uważasz ale proponuję jakąś inną karmę wziąć ;) W ogóle nawet w weekendy nie mam na nic czasu kurcze :mad::placz: Quote
Dea Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Herspri napisał(a):Nie wiem, kup co uważasz ale proponuję jakąś inną karmę wziąć ;) W ogóle nawet w weekendy nie mam na nic czasu kurcze :mad::placz: Ok, poszukam czegoś innego w podobnej cenie, dla starszych psów Quote
Zofija Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Bardzo proszę o info co u Pikusia i jego Panci???????:) Quote
Herspri Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Pikuś ma się wyśmienicie a pani zapracowana i jeszcze konia sobie na głowę zwaliła jakby miała za dużo czasu :roll:;) Quote
Zofija Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 No tak to rozumiemy.................. Podziwiamy Panią:) Quote
Herspri Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 halbina napisał(a):a czy on nadal szuka domu?... ;) tak, Pikuś nadal szuka domu Quote
Dea Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Herspri ja mam nadzieję, że ty tego konia na 4 piętro w bloku nie zatargałaś!?:evil_lol: Jak stoisz z karmą, trzeba zamawiać? Quote
Herspri Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Dea']Herspri ja mam nadzieję, że ty tego konia na 4 piętro w bloku nie zatargałaś!?:evil_lol: Tak źle JESZCZE zemną nie jest :eviltong: Jak stoisz z karmą, trzeba zamawiać? Karmy jeszcze na dłuższy czas powinno wystarczyć Quote
Zofija Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ostatnio jakoś nie spotykam Pikusia na spacerkach Quote
Herspri Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Dzisiaj Pikus pojechal do nowego domu Quote
Dea Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Herspri napisał(a):Dzisiaj Pikus pojechal do nowego domu No to cudnie!!!:loveu: Opowiadaj kobieto:roll: Quote
Zofija Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ja nie mogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::multi: Quote
Herspri Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Pikus zamieszkał w Szczawnicy w domku z koleżanką która go rozstawia po kątach i nie pozwala mu spać w żadnym z 2ch koszyczków :diabloti: A koleżanka z pekińczykowatych jest, tylko to taka miniatura ;) Co ciekawe, u mnie Pikuś sikał po mieszkaniu a w nowym domu jak mu się chce siku to stoi pod drzwiami i piszczy że chce wyjść ( co za wredne stworzenie :mad: ). Ogólnie rodzina zadowolona z niego jest, za jakiś czas mam dostać zdjęcia to się na pewno podzielę ;) Quote
Herspri Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Na razie jedno bo mi bardzo słabo internet działa :/ Quote
Dea Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 No i fantastycznie!:multi: Herspri widzisz, on jednak wiedział z tym sikaniem z kim może zadzierać a z kim lepiej nie:lol: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Super!!!! A ja już myslałam, że będzie jak z Naną... Cieszę się bardzo. Quote
Recommended Posts