Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Ciekawe czemu mi wyszło takie dziwne to drugie oko :evil_lol: jak jakiś mutant wyszłam z tymi oczami :evil_lol:

Nie chcą mi się wgrać zdjęcia Moruska :comp26::angryy:

no co ty LAruś:P ej terminatorowi sie tak oko swiecilo jeno na czerwono bejbe:evil_lol:

nie no bomba.

No mam nadzieje ,że wszyscy wiedzą o tym ,że Lara jest MOJĄ żoną?:mad: wiecie jak sie macie:evil_lol:

kurcaki nie wiem czemu Morus nie chce Ci sie pokazać

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
Sluchajcie jaki Morusek szczesliwy !! :multi::multi:

Ale wspaniale !

Lara wiesz ze juz od dawna Cie lubie ale teraz jeszcze zapunktowalas u mnie za swoj wyglad - masz super fryzurke;)

O, dzięki :loveu: chociaż teraz mam mocno ścięte, bo ostatnio byłam u fryzjera na podcięcie znowu i mnie Pani fryzjer znowu trochę obskubała :evil_lol: ja wolę jak mi ciut podrosną :)

Ola la, ja Twoją Żoną? ciekawe co na na to nasze TZ :evil_lol:

A Morusek wyszedł pięknie na zdjęciach :loveu: już mi się wgrywają :lol:

Posted

__Lara napisał(a):

Ola la, ja Twoją Żoną?

No wiesz po tym hucznym weselu i podróży poślubnej po Rudzie Śląskiej znak zapytania:crazyeye: :evil_lol:

__Lara napisał(a):
ciekawe co na na to nasze TZ :evil_lol:

dobrze sie kryjemy ;)niech tak zostanie.:evil_lol:no i coż niedługo będziemy bigamistakami:cool3:

Posted

Charly napisał(a):
jak to znalazl? kiedy znalazl? trzeba mowic- to zmienię na wątku slepkow:):)

cudownie:multi::multi:

ano znalazl Charly znalazl!:multi:i to jaki:loveu:

aaa udalo sie tak ,ze pewna miła pani przeglądala moj profil na cafeanimal i zadzwonila o sunie Lajle-ale Lajla miala juz wtedy dom to poleciłam jej Moruska ktorego tez mialam wsrod zwierzakow na moim profilu :multi:

Pani sie bardzo zal Morusa naszego zrobilo:( i....zakochala sie.

...kochana ana666 przetestowala go na koty(Pani ma kotka a ponadto dwa shi tzu;) )......no i olewal kociaki...:multi:
zrzuta na transport- Oborniki Wielkopolskie-Ruda Śląska i Morusek w sobote przybyl do nowej rodzinki!:multi:

na miejscu czekalam na niego z Larą:loveu:

Jest psem cudem:loveu:
z reszta widać na zdjęciach:loveu:

Posted

niesamowita historia:loveu::crazyeye: Uratowalas mu zycie tym ogloszeniem:multi::-o

Tak szybko to poszlo i tak sprawnie bez wielkiego tam tam- patrzę a tu Morusek w domciu:-o:loveu::loveu::loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Akcja przeprowadzona super super super :loveu: sama w niej uczestniczyłam :loveu::cool3::evil_lol:

ja przeczytalam i wiem wszytko:loveu:Zanim Ola mi odpowiedziala pokonałam leniwość i cofnęłam się tych kilka stron w tył. Akcja wspaniała:loveu::loveu::loveu:

Niemożliwe, że ten psiak w domciu jest- cuda się zdarzają:multi:

Posted

No tak, ale rozmawiałam z tą panią Moruska i mówi że nie toleruje kotów:shake:
Byli u weta i powiedział że prawdopodobnie wiele lat temu miał zapalenie spojówek i przez zaniedbanie teraz ma takie te oczy:-(, ale w przyszłym tyg. będzie mieć dokładne badania. Mowiła że bardzo odżył, jest już inny niż na początku, lubi patrzec w lustro, z psami innymi sie dogaduje, nie brudzi w domu i nie sprawia problemów- oprócz tego ze nie toleruje kotów.

Posted

Charly nio tutaj sie wszystkie zmobilizowalysmy na watku i akcja sie udala:loveu:
w kooopie sila w koncu ;)

ana ojejej no nieźle.....dobrze,ze on taki powolniak:evil_lol:

bardzo dobrze,ze odżył.Jejku ale sie ciesze:loveu:

Morus tylko tam sobie żadnej tortilli z kota ani tatara nie rób:mad:

Posted

ana666 napisał(a):
No tak, ale rozmawiałam z tą panią Moruska i mówi że nie toleruje kotów:shake:
Byli u weta i powiedział że prawdopodobnie wiele lat temu miał zapalenie spojówek i przez zaniedbanie teraz ma takie te oczy:-(, ale w przyszłym tyg. będzie mieć dokładne badania. Mowiła że bardzo odżył, jest już inny niż na początku, lubi patrzec w lustro, z psami innymi sie dogaduje, nie brudzi w domu i nie sprawia problemów- oprócz tego ze nie toleruje kotów.

mocno zle z tymi kotami?

Posted

Charly napisał(a):
mocno zle z tymi kotami?

no właśnie, co z tymi kotami? bo ja już się boję powrotu Moruska do schronu:-(
mógłby sobie dać na wstrzymanie z tymi kotami:mad:

Lara, przyłączam się do Maszabarli - wyglądsz z tą fryzurką rewelacyjnie:loveu: Ogólnie, to tak jaki pisałam - Ola la, Lara i ana666 - niezłe z Was lasencje:cool3::evil_lol::cool3:
Ola la, a to od kiedy Lara jest Twoją żoną?:crazyeye: Mogę się dołączyć do Waszego bigamicznego związku?

Posted

bico napisał(a):
no właśnie, co z tymi kotami? bo ja już się boję powrotu Moruska do schronu:-(
mógłby sobie dać na wstrzymanie z tymi kotami:mad:

Lara, przyłączam się do Maszabarli - wyglądsz z tą fryzurką rewelacyjnie:loveu: Ogólnie, to tak jaki pisałam - Ola la, Lara i ana666 - niezłe z Was lasencje:cool3::evil_lol::cool3:
Ola la, a to od kiedy Lara jest Twoją żoną?:crazyeye: Mogę się dołączyć do Waszego bigamicznego związku?

Bicuniu moja ty sie tam nie dręcz!nie ma takiej opcji żeby Morus wrocil do schroniska;)
mysle ,ze ana jak napisze posta to Cie uspokoi;)

Koty i tak wiekszosc czasu siedza w pokoju corki Pani;) i sa zamkniete a rodzinka Morusa jest wielkoduszna i nigdy by go nie oddali;)

a jesli nawet to w zyciu bym niepozwolila zeby wrocil do schroniska.WYkorzystalabym moją ciocię:evil_lol:w koncu nie ma zadnego psa narazie;)

ale nie ma potrzeby sie martwic;)

a co do bigamicznego związku.........no to jestem za!:multi::multi::multi::multi:
witamy!
Mysle ,ze Lara też bedzie za;)

Posted

Pani mówi ze będą go próbować oswajać z nimi, ja dałam jej pare wskazówek i zobaczymy. Powiedziała że za żadne skarby go nie oddadzą, nawet gdyby działo się najgorsze i jak nie polubi kotów będa je trzymać osobno - jak koty będą na balkonie, Morus w domu; koty w domu, Morus na spacerze.

Posted

ana666 napisał(a):
Powiedziała że za żadne skarby go nie oddadzą, nawet gdyby działo się najgorsze

tak też myślalam anuś;) super wrażenie na mnie domek morruskowy zrobił i robi coraz lepsze :loveu:

Posted

Dokladnie :loveu:
Teraz Morus przeżywa drugą mlodość:evil_lol: może jakąś suczynke "wyrwie " na swoje piekne i co najwazniejsze wreszcie wesołe oczy :loveu:

Posted

O ja, już się przestraszyłam, a tu jednak bardzo dobrze jest :loveu: Państwo są naprawdę wspaniali, taki mały "zwierzyniec" mają i do tego tacy wyrozumiali! :loveu: mają wielkie serca :loveu:

Ola la, bico, a co Wy tu za jakiś trójkąt tworzycie? :eviltong::evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):

Ola la, bico, a co Wy tu za jakiś trójkąt tworzycie? :eviltong::evil_lol:

no bez Ciebie to nie będzie trójkąta:-(tak z nas kpić :placz:
moze jednak sie zgodzisz?:-(

kurcze gdyby Morus wiedział jakie mu farmazony na wątku wypisujemy:evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):
no bez Ciebie to nie będzie trójkąta:-(tak z nas kpić :placz:
moze jednak sie zgodzisz?:-(

kurcze gdyby Morus wiedział jakie mu farmazony na wątku wypisujemy:evil_lol:

Właśnie ciotko Olu :mad::evil_lol: ja to mogę tworzyć trójkąt zgranych cioteczek :evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Właśnie ciotko Olu :mad::evil_lol: ja to mogę tworzyć trójkąt zgranych cioteczek :evil_lol:

no wstydze sie no :( takie haniebne brednie tu wypisuje :shake:
jaknajbardziej jestem za trojkatem zgranych cioteczek....rownie zabojczym jak bermudzki:evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):
no wstydze sie no :( takie haniebne brednie tu wypisuje :shake:
jaknajbardziej jestem za trojkatem zgranych cioteczek....rownie zabojczym jak bermudzki:evil_lol:

Aniołki Charliego :evil_lol: