Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No coż ja mogem napisać podpisuję sie pod slowami Lary ;)

hehe Romus / Morus:eviltong: jest przeboski:loveu:Gigantycznych rozmiarów łagodne cudo:loveu:

Piękny pies.Ma super dom,...dwoch szalonych kolegow shi tzu i super państwa;)
Idą z Moruskiem w poniedziałek do weterynarza zeby powiedzial co dokladnie jest Moruskowi no i na ogolne ogledziny;)
ROzumieją naszego bidoczka dokonale;)Aaaa apetyt to mu dopisuje:evil_lol:

no i jeszcze Moruskowi Panstwo ugościli nas obiadkiem:oops:glupio mi było żreć w gościach ale byłam głodna jak wilk ..... i stało sie:evil_lol:

Bico możesz odetchnąć:evil_lol:

Ana666 miło było poznać;)a nawet bardzo:-D:diabloti:i dwie cioteczki takze:-D moze cosik napiszą na wątku?;)jak minela podróż?

Morusku miło mi było Cię poznać i wymiziać:loveu:
Szczęścia Ci życzę na nowej drodze życia piesku:loveu:

Posted

Ja właśnie wróciłam. Nie ukrywam że już na nic nie mam sił, ale warto było. Państwo są super, Morus wygrał los na loterii. A dziś w ogóle szczesliwy dzień bo jeszcze jedna suńka z naszego schronska której bardzo mi było żal poszła dziś do super domku. Przed chwilą dzwonila do mnie pani Moruska, powiedziała że na schodach chodzi coraz lepiej, i wcale nie zwraca uwagi na jej psy. Mówiła ze lubi siedzieć na balkonie a w domu najbardziej za telewizorem:loveu: Podróż minęła dobrze, myślałam że MOrusek będzie gorzej się zachowywać ale było dobrze, nawet bardzo dobrze. Dziękuje Wam wszystkim za pomoc. Super że Lara i Ola la wpadły, szkoda że my tak długo jechałyśmy i tylko chwilę razem posiedziałyśmy ale naprawde było warto i miło Was poznać. Ale rodzinka przyznacie, super? Naprawde mało takich osób, ja oprócz nich osobiście znam tylko jedną osobę która zaadoptowała niewidomego starego psa, bo przyznacie że to staruszek i nikt takich nie chce:shake:

Posted

Jasne ano zgadzam się naprawde rodzinka bombowa się Moruskowi trafila:loveu:
tak bardzo sie ciesze:loveu:
DOmyslam sie podroz byla bardzooooo meczaca....Morus cwaniak tylko w jedna strone jechal a ty bidna w obie:eviltong:

super wiesci z domku:loveu: fajno ,ze coraz lepiej chodzi po schodach;)niedlugo to będzie już lewitował :evil_lol:z radosci:evil_lol:

Ja nie znam nikogo (procz Moruskowych Panstwa) kto ma niewidomego psa:shake:

naprawde nie mialby szans w schronisku:shake:

ale sie ciesze! no normalnie brak mi słow to ja może obrazkowo się wypowiem::cool2::Rose::iloveyou::bigcool::sweetCyb::ylsuper::Cool!::BIG::drink1::beerchug::laola::cunao::drinking::drinka:

Posted

Ola!!!!!!! takie wielkie posty piszesz, że mi urywa monitor w połowie :onfire::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Noooooo super, że się poznałyśmy ana :loveu: i rzeczywiście, dla Moruska to los dla loterii :D a jeszcze jego koleżanka ze schronu znalazła dziś dom :loveu::multi: ale napewno masz już wszystkiego dość :huh: odpocznij cioteczko!!! wyśpij się porządnie!!! :glaszcze:

Posted

__Lara napisał(a):
Ola!!!!!!! takie wielkie posty piszesz, że mi urywa monitor w połowie :onfire::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Noooooo super, że się poznałyśmy ana :loveu: i rzeczywiście, dla Moruska to los dla loterii :D a jeszcze jego koleżanka ze schronu znalazła dziś dom :loveu::multi: ale napewno masz już wszystkiego dość :huh: odpocznij cioteczko!!! wyśpij się porządnie!!! :glaszcze:

heheh tak to moje posty giganty! są boskie :evil_lol:
ele fajna emotka - :onfire: tez se walne a co :evil_lol:

Lara a fotki boskie:loveu:ja tez mam kilka:cool3:no i ty na nich jestes.nie ominie Cie sława:evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):
Gigantycznych rozmiarów łagodne cudo:loveu:

Morusek jest wielki jak...dog:crazyeye::evil_lol::multi: uwielbiam takie ogromniachy, poczciwe olbrzymy:loveu::cool3:

Ola la napisał(a):

Bico możesz odetchnąć:evil_lol:

Nooo, ufff, oddycham z ulgą:multi::loveu::multi::loveu: Morusek ma nowy, kochający domek i modlę się, aby było mu tam na prawdę dobrze i żeby tam już w szczęściu pozostał:loveu:
Dziękuje ciotki - Ola la, Lara i ana666, że taką akcję na szeroką skalę zorganizowałyście, to na prawdę dla mnie cud, aż trudny do pojęcia i uwierzenia...chyba zaraz będę beczeć ze szczęście i wzruszenia:oops::placz:
Morusku, kochany, już Cię nikt gryzł i zastraszał nie będzie...ile ten pies wycierpiał:placz: ale już jest dobrze:multi:
Co skłoniło tych państwa, by przygarnąć kolejnego,w dodatku niewidomego i dużego psiaka ze schronu? Szacuneczek i podziw dla Państwa:modla::modla::modla:
W dzisiejszych czasach, to się takie szlachetne i odważne decyzje, rzadko niestety zdarzają:roll: o tu proszę!:loveu:

A tak poza nawiasem - Ola la i ana666 niezłe z Was lachony:evil_lol: Fajnie Was było zobaczyć:loveu: Tylko mi tu fotek ciotki Lary zdecydowanie brakuje:mad:

Posted

Ola la napisał(a):

Lara a fotki boskie:loveu:ja tez mam kilka:cool3:no i ty na nich jestes.nie ominie Cie sława:evil_lol:

oooo, no znów ulga, na ciotkę Ola la zawsze można liczyć - ma fotki Lary i szybko je tutaj zapoda:evil_lol: Super:cool3::cool3::cool3:

Posted

a teraz za przykładem ciotek imprezowiczek, mała bibka z okazji znalezienia domku Moruskowi:loveu:
:calus::multi::buzi::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::knajpa::drinka::laola::popcorn::chlup::cunao::drinking::beerchug::drink1::klacz::klacz::iloveyou::smilecol::Rose::thumbs::cool2:

Posted

bico napisał(a):
oooo, no znów ulga, na ciotkę Ola la zawsze można liczyć - ma fotki Lary i szybko je tutaj zapoda:evil_lol: Super:cool3::cool3::cool3:

O jaaaaaa, ja muszę najpierw zgodę wyrazić :eviltong: :cool3:

No to imprezka: :D :D :D

:BIG::BIG::BIG::drink1::beerchug::laola::drinka::eating::knajpa::pepsi::drinking::cunao::cunao::cunao::chlup:

Posted

Ola la napisał(a):
tiaaa nima nima ze tylko za zgodą!juz zgrywam zdjecia i.......wrzucam!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pewnie, my tu musimy Larę zobaczyć i koniec:evil_lol:

Posted

Ciekawe czemu mi wyszło takie dziwne to drugie oko :evil_lol: jak jakiś mutant wyszłam z tymi oczami :evil_lol:

Nie chcą mi się wgrać zdjęcia Moruska :comp26::angryy:

Posted

Sluchajcie jaki Morusek szczesliwy !! :multi::multi:

Ale wspaniale !

Lara wiesz ze juz od dawna Cie lubie ale teraz jeszcze zapunktowalas u mnie za swoj wyglad - masz super fryzurke;)