Ola la Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 No coż ja mogem napisać podpisuję sie pod slowami Lary ;) hehe Romus / Morus:eviltong: jest przeboski:loveu:Gigantycznych rozmiarów łagodne cudo:loveu: Piękny pies.Ma super dom,...dwoch szalonych kolegow shi tzu i super państwa;) Idą z Moruskiem w poniedziałek do weterynarza zeby powiedzial co dokladnie jest Moruskowi no i na ogolne ogledziny;) ROzumieją naszego bidoczka dokonale;)Aaaa apetyt to mu dopisuje:evil_lol: no i jeszcze Moruskowi Panstwo ugościli nas obiadkiem:oops:glupio mi było żreć w gościach ale byłam głodna jak wilk ..... i stało sie:evil_lol: Bico możesz odetchnąć:evil_lol: Ana666 miło było poznać;)a nawet bardzo:-D:diabloti:i dwie cioteczki takze:-D moze cosik napiszą na wątku?;)jak minela podróż? Morusku miło mi było Cię poznać i wymiziać:loveu: Szczęścia Ci życzę na nowej drodze życia piesku:loveu: Quote
ana666 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Ja właśnie wróciłam. Nie ukrywam że już na nic nie mam sił, ale warto było. Państwo są super, Morus wygrał los na loterii. A dziś w ogóle szczesliwy dzień bo jeszcze jedna suńka z naszego schronska której bardzo mi było żal poszła dziś do super domku. Przed chwilą dzwonila do mnie pani Moruska, powiedziała że na schodach chodzi coraz lepiej, i wcale nie zwraca uwagi na jej psy. Mówiła ze lubi siedzieć na balkonie a w domu najbardziej za telewizorem:loveu: Podróż minęła dobrze, myślałam że MOrusek będzie gorzej się zachowywać ale było dobrze, nawet bardzo dobrze. Dziękuje Wam wszystkim za pomoc. Super że Lara i Ola la wpadły, szkoda że my tak długo jechałyśmy i tylko chwilę razem posiedziałyśmy ale naprawde było warto i miło Was poznać. Ale rodzinka przyznacie, super? Naprawde mało takich osób, ja oprócz nich osobiście znam tylko jedną osobę która zaadoptowała niewidomego starego psa, bo przyznacie że to staruszek i nikt takich nie chce:shake: Quote
Ola la Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jasne ano zgadzam się naprawde rodzinka bombowa się Moruskowi trafila:loveu: tak bardzo sie ciesze:loveu: DOmyslam sie podroz byla bardzooooo meczaca....Morus cwaniak tylko w jedna strone jechal a ty bidna w obie:eviltong: super wiesci z domku:loveu: fajno ,ze coraz lepiej chodzi po schodach;)niedlugo to będzie już lewitował :evil_lol:z radosci:evil_lol: Ja nie znam nikogo (procz Moruskowych Panstwa) kto ma niewidomego psa:shake: naprawde nie mialby szans w schronisku:shake: ale sie ciesze! no normalnie brak mi słow to ja może obrazkowo się wypowiem::cool2::Rose::iloveyou::bigcool::sweetCyb::ylsuper::Cool!::BIG::drink1::beerchug::laola::cunao::drinking::drinka: Quote
__Lara Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ola!!!!!!! takie wielkie posty piszesz, że mi urywa monitor w połowie :onfire::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Noooooo super, że się poznałyśmy ana :loveu: i rzeczywiście, dla Moruska to los dla loterii :D a jeszcze jego koleżanka ze schronu znalazła dziś dom :loveu::multi: ale napewno masz już wszystkiego dość :huh: odpocznij cioteczko!!! wyśpij się porządnie!!! :glaszcze: Quote
Ola la Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 __Lara napisał(a):Ola!!!!!!! takie wielkie posty piszesz, że mi urywa monitor w połowie :onfire::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Noooooo super, że się poznałyśmy ana :loveu: i rzeczywiście, dla Moruska to los dla loterii :D a jeszcze jego koleżanka ze schronu znalazła dziś dom :loveu::multi: ale napewno masz już wszystkiego dość :huh: odpocznij cioteczko!!! wyśpij się porządnie!!! :glaszcze: heheh tak to moje posty giganty! są boskie :evil_lol: ele fajna emotka - :onfire: tez se walne a co :evil_lol: Lara a fotki boskie:loveu:ja tez mam kilka:cool3:no i ty na nich jestes.nie ominie Cie sława:evil_lol: Quote
bico Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ola la napisał(a):Gigantycznych rozmiarów łagodne cudo:loveu: Morusek jest wielki jak...dog:crazyeye::evil_lol::multi: uwielbiam takie ogromniachy, poczciwe olbrzymy:loveu::cool3: Ola la napisał(a): Bico możesz odetchnąć:evil_lol: Nooo, ufff, oddycham z ulgą:multi::loveu::multi::loveu: Morusek ma nowy, kochający domek i modlę się, aby było mu tam na prawdę dobrze i żeby tam już w szczęściu pozostał:loveu: Dziękuje ciotki - Ola la, Lara i ana666, że taką akcję na szeroką skalę zorganizowałyście, to na prawdę dla mnie cud, aż trudny do pojęcia i uwierzenia...chyba zaraz będę beczeć ze szczęście i wzruszenia:oops::placz: Morusku, kochany, już Cię nikt gryzł i zastraszał nie będzie...ile ten pies wycierpiał:placz: ale już jest dobrze:multi: Co skłoniło tych państwa, by przygarnąć kolejnego,w dodatku niewidomego i dużego psiaka ze schronu? Szacuneczek i podziw dla Państwa:modla::modla::modla: W dzisiejszych czasach, to się takie szlachetne i odważne decyzje, rzadko niestety zdarzają:roll: o tu proszę!:loveu: A tak poza nawiasem - Ola la i ana666 niezłe z Was lachony:evil_lol: Fajnie Was było zobaczyć:loveu: Tylko mi tu fotek ciotki Lary zdecydowanie brakuje:mad: Quote
bico Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ola la napisał(a): Lara a fotki boskie:loveu:ja tez mam kilka:cool3:no i ty na nich jestes.nie ominie Cie sława:evil_lol: oooo, no znów ulga, na ciotkę Ola la zawsze można liczyć - ma fotki Lary i szybko je tutaj zapoda:evil_lol: Super:cool3::cool3::cool3: Quote
bico Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 a teraz za przykładem ciotek imprezowiczek, mała bibka z okazji znalezienia domku Moruskowi:loveu: :calus::multi::buzi::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::knajpa::drinka::laola::popcorn::chlup::cunao::drinking::beerchug::drink1::klacz::klacz::iloveyou::smilecol::Rose::thumbs::cool2: Quote
Brysio Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 wspaniałe wiadomosci!!!!:loveu: :lol::loveu::loveu: :multi: :multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 bico napisał(a):oooo, no znów ulga, na ciotkę Ola la zawsze można liczyć - ma fotki Lary i szybko je tutaj zapoda:evil_lol: Super:cool3::cool3::cool3: O jaaaaaa, ja muszę najpierw zgodę wyrazić :eviltong: :cool3: No to imprezka: :D :D :D :BIG::BIG::BIG::drink1::beerchug::laola::drinka::eating::knajpa::pepsi::drinking::cunao::cunao::cunao::chlup: Quote
Ola la Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 tiaaa nima nima ze tylko za zgodą!juz zgrywam zdjecia i.......wrzucam! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Brysio Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 dziewczyny przepraszam ale jestesmy w tragicznej sytuacji mamy czas do jutra!!!! www.dogomania.pl/forum/f28/wycienczona-40-kleszczy-potrzebny-dom-w-schronie-zginie-jest-za-slaba-pomocy-137446/ Quote
bico Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ola la napisał(a):tiaaa nima nima ze tylko za zgodą!juz zgrywam zdjecia i.......wrzucam! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewnie, my tu musimy Larę zobaczyć i koniec:evil_lol: Quote
Ola la Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 nima wsysneło:evil_lol: a tak powaznie to zaraz wciepne na fotosiczka sriczka i bydom Quote
Ola la Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 no wreszcie zdjęcia wciepuje:evil_lol: no więc.......... Lara i Pani moruskowa (chyba wiadomo kto jest kim i Morusek :loveu: Quote
__Lara Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ciekawe czemu mi wyszło takie dziwne to drugie oko :evil_lol: jak jakiś mutant wyszłam z tymi oczami :evil_lol: Nie chcą mi się wgrać zdjęcia Moruska :comp26::angryy: Quote
Maszaberla Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Sluchajcie jaki Morusek szczesliwy !! :multi::multi: Ale wspaniale ! Lara wiesz ze juz od dawna Cie lubie ale teraz jeszcze zapunktowalas u mnie za swoj wyglad - masz super fryzurke;) Quote
Recommended Posts