Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No pewnie Oluś że możesz w tą sobote dać kase,tak będzie lepiej.Już się nie moge doczekać spotkania z wami i nową rodzinką Morusa:loveu:

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 napisał(a):
No pewnie Oluś że możesz w tą sobote dać kase,tak będzie lepiej.Już się nie moge doczekać spotkania z wami i nową rodzinką Morusa:loveu:

no to super;)
ciekawa sobota mi sie szykuje:-D
najpierw jade do Rudy ale na spacer z Fredzelkiem takim bidnym a potem spotkanie z aną:loveu: i Moruskiem :cool3:
baaaardzo sie ciesze na to spotkanko:-D

no I Lare biore obowiązkowo:evil_lol:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Ola Ty sie juz uspokoj, bo ja juz nie wyrabiam z Twoimi tekstami ;)

hehe nie tylko ty:evil_lol:
wlasnie tak rozśmieszyłam swoją głupawką mojego towarzysza życia ,że mi tu zdycha na tapczanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):
hehe nie tylko ty:evil_lol:
wlasnie tak rozśmieszyłam swoją głupawką mojego towarzysza życia ,że mi tu zdycha na tapczanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: Ola... :mad: a właśnie, to gdzie się umówimy w Rudzie? :p

Posted

Nikt więcej sie nie dorzuci na Moruska? Bo jedna z osób która obiecała 30 zł teraz się wycofała i tyle właśnie brakuje... bo reszta jest albo będzie w sobote. A Ty Maszaberla nie pisałaś ze coś dasz?:oops:

Posted

ana666 napisał(a):
Nikt więcej sie nie dorzuci na Moruska? Bo jedna z osób która obiecała 30 zł teraz się wycofała i tyle właśnie brakuje... bo reszta jest albo będzie w sobote. A Ty Maszaberla nie pisałaś ze coś dasz?:oops:

Ja moge wplacic tylko 10 zl niestety - tak jak deklarowalam na hotelik, jesli ok to poprosze nr konta na pw

Posted

ana666 napisał(a):
Widze ze post przeskoczył:lol:
bo jak wolisz przelać tą kase to moge numer konta podać, dla mnie to obojętne jak ją dostane

Ok, dam Ci ją w sobotę :) a gdzie dokładnie w Rudzie się spotkamy? masz może adres? :)

Posted

__Lara napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: Ola... :mad: a właśnie, to gdzie się umówimy w Rudzie? :p

Oluś wiesz co ja chcialam w sobote pojsc na spacer z Fredzelkiem z rudzkiego schronu wiec bede tam od rana....nie wiem czy uda mi sie wysepic auto od dziadka jak nie to bede autobusem chyba 146 tam jedzie.SPrawdze dokladnie.

Co proponujesz????:cool3:

Jejku super ,ze juz jest prawie cala suma:crazyeye:
ana przyjedz przyjedz...bedziesz towarzyszką Moruska w podrozy.Super rola ci przypadla:loveu:

Posted

Ola la napisał(a):
Oluś wiesz co ja chcialam w sobote pojsc na spacer z Fredzelkiem z rudzkiego schronu wiec bede tam od rana....nie wiem czy uda mi sie wysepic auto od dziadka jak nie to bede autobusem chyba 146 tam jedzie.SPrawdze dokladnie.

Co proponujesz????:cool3:

Jejku super ,ze juz jest prawie cala suma:crazyeye:
ana przyjedz przyjedz...bedziesz towarzyszką Moruska w podrozy.Super rola ci przypadla:loveu:

Ja busem przyjadę :p ana mi napisała, że da nam znać tak 50km przed Rudą, a ja sobie posprawdzam busy mniej więcej którym bym mogła jechać, tzn. w okolicach jakich godzin :) tylko muszę mieć dokładny adres tych Państwa i właśnie czekam na niego od any :) więc spotkamy się tam na miejscu :)

Posted

no ja też będe busem.
To też czekam na adres tym państwa co by tam trafić;)
trza bedzie szampana przynieść na miejsce i się nim pooblewać troche:evil_lol:
taka okazja:loveu:

Posted

Ola la napisał(a):
no ja też będe busem.
To też czekam na adres tym państwa co by tam trafić;)
trza bedzie szampana przynieść na miejsce i się nim pooblewać troche:evil_lol:
taka okazja:loveu:

Pooblewać :evil_lol: Oleczka ma znowu banię :evil_lol: :cool2::drink1::drinking::chlup::popcorn::beerchug: pijemy :evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Pooblewać :evil_lol: Oleczka ma znowu banię :evil_lol: :cool2::drink1::drinking::chlup::popcorn::beerchug: pijemy :evil_lol:

serio serio:cool3::cool3::cool3:????

no bo ja jestem za:BIG::drink1::beerchug::knajpa::drinka::popcorn: po napitce - :cunao:
Będą Oleczki i ana chodziły po ścianach:evil_lol:

juz sie doczekać nie moge :evil_lol:
Morusku jestem twoją fanką :ylsuper::ylsuper:

Posted

Ola la napisał(a):
serio serio:cool3::cool3::cool3:????

no bo ja jestem za:BIG::drink1::beerchug::knajpa::drinka::popcorn: po napitce - :cunao:
Będą Oleczki i ana chodziły po ścianach:evil_lol:

juz sie doczekać nie moge :evil_lol:
Morusku jestem twoją fanką :ylsuper::ylsuper:

Ulalala, taką fankę mieć, Morusku, ale chłopie masz szczęście :evil_lol: ja bym na Twoim miejscu na taką cioteczkę uważała :evil_lol: :diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
Ulalala, taką fankę mieć, Morusku, ale chłopie masz szczęście :evil_lol: ja bym na Twoim miejscu na taką cioteczkę uważała :evil_lol: :diabloti:

e no co złego to nie ja:oops: :evil_lol:
będzie dwie siostrzyczki shi tzu to będą jego bodyguardami:ylsuper: no i jeszcze kot - będzie jego tajnym agentem :cool1:

Posted

Moje pieniążki już przelane:multi:
Ana, wg regulaminu musisz zrobić rozliczenie na wątku - to znaczy, że musisz napisać nick lub inicjały osoby i kwotę którą wpłaciła, potem to zsumować;)

Kurcze, ledwo ciotki z oka spuścić, już popijawkę organizują:happy1::evil_lol:

Fajnie, że Morus jedzie do nowego domku, już się nie mogę doczekać, jak się tam znajdzie i dobrze zaaklimatyzuje:multi: no ale, po ostatnich moich wątkowych doświadczeniach, to wole się na razie zbyt nie cieszyć, żeby tego domku nie zapeszyć:roll: pocieszę się już po tym, jak wszystko dojdzie do skutku i się szczęśliwie zakończy;)

Ola, może oprócz Frędzelka:loveu:, zajrzysz do Barusia i zagryzanego:-(:placz::-( Ariela?
http://www.dogomania.pl/forum/f28/jego-wycie-wciska-sie-w-uszy-rozdziera-serce-bary-skazany-na-dozywocie-na-lancuchu-136197/

http://www.dogomania.pl/forum/f28/ciagle-gryziony-ariel-prosi-o-dom-za-chwile-moze-byc-o-jeden-raz-za-pozno-136205/

Posted

bico napisał(a):

Jasne zajrze;)
Kurcze nie zauwazylam Misi jak tam bylam.Gapa ze mnie:oops:

Fakt ja tez czekam na szczesliwe zakonczenie Moruskowe bo po tym co sie ostatnio dzieje to strach sie bac ale mam nadzieje ,ze juz dzis będe na tropie :cool3:

Zaraz do Ciebie zadzwonie jak Morusek przybędzie;) i zdam relacje

Posted

[quote name='bico']Moje pieniążki już przelane:multi:
Ana, wg regulaminu musisz zrobić rozliczenie na wątku - to znaczy, że musisz napisać nick lub inicjały osoby i kwotę którą wpłaciła, potem to zsumować;)

Wiem Bico ale rozliczenie chce zrobić jak wszystko uzbieram a nie każdy jeszcze dał.

Posted

bico napisał(a):

Swoja droga ta zmiana w regulaminie jest akurat bardzo rozsadna, nie podobaja mi sie watki gdzie zbiera sie pieniadze, potem dziekuje i zero rozliczenia :shake:

Posted

ana666 napisał(a):

Wiem Bico ale rozliczenie chce zrobić jak wszystko uzbieram a nie każdy jeszcze dał.

rozumiem, tylko napisałam, żeby się moderator nie czepiał:evil_lol:;)

Posted

Ola la napisał(a):
J

Zaraz do Ciebie zadzwonie jak Morusek przybędzie;) i zdam relacje

Ola:iloveyou:, dzwoń kochana, bo ja będę siedzieć jak na szpilkach:sadCyber::oops: