ana666 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 No pewnie Oluś że możesz w tą sobote dać kase,tak będzie lepiej.Już się nie moge doczekać spotkania z wami i nową rodzinką Morusa:loveu: Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ana666 napisał(a):No pewnie Oluś że możesz w tą sobote dać kase,tak będzie lepiej.Już się nie moge doczekać spotkania z wami i nową rodzinką Morusa:loveu: no to super;) ciekawa sobota mi sie szykuje:-D najpierw jade do Rudy ale na spacer z Fredzelkiem takim bidnym a potem spotkanie z aną:loveu: i Moruskiem :cool3: baaaardzo sie ciesze na to spotkanko:-D no I Lare biore obowiązkowo:evil_lol: Quote
Maszaberla Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ola la napisał(a):hehe nie no nic Laruś nie bij plossse :nerwy::nerwy::look3::look3: Ola Ty sie juz uspokoj, bo ja juz nie wyrabiam z Twoimi tekstami ;) Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Maszaberla napisał(a):Ola Ty sie juz uspokoj, bo ja juz nie wyrabiam z Twoimi tekstami ;) hehe nie tylko ty:evil_lol: wlasnie tak rozśmieszyłam swoją głupawką mojego towarzysza życia ,że mi tu zdycha na tapczanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ola la napisał(a):hehe nie tylko ty:evil_lol: wlasnie tak rozśmieszyłam swoją głupawką mojego towarzysza życia ,że mi tu zdycha na tapczanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Ola... :mad: a właśnie, to gdzie się umówimy w Rudzie? :p Quote
ana666 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Nikt więcej sie nie dorzuci na Moruska? Bo jedna z osób która obiecała 30 zł teraz się wycofała i tyle właśnie brakuje... bo reszta jest albo będzie w sobote. A Ty Maszaberla nie pisałaś ze coś dasz?:oops: Quote
Maszaberla Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ana666 napisał(a):Nikt więcej sie nie dorzuci na Moruska? Bo jedna z osób która obiecała 30 zł teraz się wycofała i tyle właśnie brakuje... bo reszta jest albo będzie w sobote. A Ty Maszaberla nie pisałaś ze coś dasz?:oops: Ja moge wplacic tylko 10 zl niestety - tak jak deklarowalam na hotelik, jesli ok to poprosze nr konta na pw Quote
Maszaberla Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Wplacilam 20 zl, przelew poszedl, jutro bedziesz miala na koncie Quote
ana666 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Dziękuje cioteczki:loveu:. Lara a jak przyjedziesz z Olą w sobote to wtedy możesz mi dać i już będzie wsio:multi: Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jak zostało 10zł do całej sumy to ja przeleję, cos wyskrobię :evil_lol: Quote
ana666 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Widze ze post przeskoczył:lol: bo jak wolisz przelać tą kase to moge numer konta podać, dla mnie to obojętne jak ją dostane Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ana666 napisał(a):Widze ze post przeskoczył:lol: bo jak wolisz przelać tą kase to moge numer konta podać, dla mnie to obojętne jak ją dostane Ok, dam Ci ją w sobotę :) a gdzie dokładnie w Rudzie się spotkamy? masz może adres? :) Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 __Lara napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Ola... :mad: a właśnie, to gdzie się umówimy w Rudzie? :p Oluś wiesz co ja chcialam w sobote pojsc na spacer z Fredzelkiem z rudzkiego schronu wiec bede tam od rana....nie wiem czy uda mi sie wysepic auto od dziadka jak nie to bede autobusem chyba 146 tam jedzie.SPrawdze dokladnie. Co proponujesz????:cool3: Jejku super ,ze juz jest prawie cala suma:crazyeye: ana przyjedz przyjedz...bedziesz towarzyszką Moruska w podrozy.Super rola ci przypadla:loveu: Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ola la napisał(a):Oluś wiesz co ja chcialam w sobote pojsc na spacer z Fredzelkiem z rudzkiego schronu wiec bede tam od rana....nie wiem czy uda mi sie wysepic auto od dziadka jak nie to bede autobusem chyba 146 tam jedzie.SPrawdze dokladnie. Co proponujesz????:cool3: Jejku super ,ze juz jest prawie cala suma:crazyeye: ana przyjedz przyjedz...bedziesz towarzyszką Moruska w podrozy.Super rola ci przypadla:loveu: Ja busem przyjadę :p ana mi napisała, że da nam znać tak 50km przed Rudą, a ja sobie posprawdzam busy mniej więcej którym bym mogła jechać, tzn. w okolicach jakich godzin :) tylko muszę mieć dokładny adres tych Państwa i właśnie czekam na niego od any :) więc spotkamy się tam na miejscu :) Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 no ja też będe busem. To też czekam na adres tym państwa co by tam trafić;) trza bedzie szampana przynieść na miejsce i się nim pooblewać troche:evil_lol: taka okazja:loveu: Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ola la napisał(a):no ja też będe busem. To też czekam na adres tym państwa co by tam trafić;) trza bedzie szampana przynieść na miejsce i się nim pooblewać troche:evil_lol: taka okazja:loveu: Pooblewać :evil_lol: Oleczka ma znowu banię :evil_lol: :cool2::drink1::drinking::chlup::popcorn::beerchug: pijemy :evil_lol: Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 __Lara napisał(a):Pooblewać :evil_lol: Oleczka ma znowu banię :evil_lol: :cool2::drink1::drinking::chlup::popcorn::beerchug: pijemy :evil_lol: serio serio:cool3::cool3::cool3:???? no bo ja jestem za:BIG::drink1::beerchug::knajpa::drinka::popcorn: po napitce - :cunao: Będą Oleczki i ana chodziły po ścianach:evil_lol: juz sie doczekać nie moge :evil_lol: Morusku jestem twoją fanką :ylsuper::ylsuper: Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ola la napisał(a):serio serio:cool3::cool3::cool3:???? no bo ja jestem za:BIG::drink1::beerchug::knajpa::drinka::popcorn: po napitce - :cunao: Będą Oleczki i ana chodziły po ścianach:evil_lol: juz sie doczekać nie moge :evil_lol: Morusku jestem twoją fanką :ylsuper::ylsuper: Ulalala, taką fankę mieć, Morusku, ale chłopie masz szczęście :evil_lol: ja bym na Twoim miejscu na taką cioteczkę uważała :evil_lol: :diabloti: Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 __Lara napisał(a):Ulalala, taką fankę mieć, Morusku, ale chłopie masz szczęście :evil_lol: ja bym na Twoim miejscu na taką cioteczkę uważała :evil_lol: :diabloti: e no co złego to nie ja:oops: :evil_lol: będzie dwie siostrzyczki shi tzu to będą jego bodyguardami:ylsuper: no i jeszcze kot - będzie jego tajnym agentem :cool1: Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Moje pieniążki już przelane:multi: Ana, wg regulaminu musisz zrobić rozliczenie na wątku - to znaczy, że musisz napisać nick lub inicjały osoby i kwotę którą wpłaciła, potem to zsumować;) Kurcze, ledwo ciotki z oka spuścić, już popijawkę organizują:happy1::evil_lol: Fajnie, że Morus jedzie do nowego domku, już się nie mogę doczekać, jak się tam znajdzie i dobrze zaaklimatyzuje:multi: no ale, po ostatnich moich wątkowych doświadczeniach, to wole się na razie zbyt nie cieszyć, żeby tego domku nie zapeszyć:roll: pocieszę się już po tym, jak wszystko dojdzie do skutku i się szczęśliwie zakończy;) Ola, może oprócz Frędzelka:loveu:, zajrzysz do Barusia i zagryzanego:-(:placz::-( Ariela? http://www.dogomania.pl/forum/f28/jego-wycie-wciska-sie-w-uszy-rozdziera-serce-bary-skazany-na-dozywocie-na-lancuchu-136197/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/ciagle-gryziony-ariel-prosi-o-dom-za-chwile-moze-byc-o-jeden-raz-za-pozno-136205/ Quote
Ola la Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 bico napisał(a): Ola, może oprócz Frędzelka:loveu:, zajrzysz do Barusia i zagryzanego:-(:placz::-( Ariela? http://www.dogomania.pl/forum/f28/jego-wycie-wciska-sie-w-uszy-rozdziera-serce-bary-skazany-na-dozywocie-na-lancuchu-136197/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/ciagle-gryziony-ariel-prosi-o-dom-za-chwile-moze-byc-o-jeden-raz-za-pozno-136205/ Jasne zajrze;) Kurcze nie zauwazylam Misi jak tam bylam.Gapa ze mnie:oops: Fakt ja tez czekam na szczesliwe zakonczenie Moruskowe bo po tym co sie ostatnio dzieje to strach sie bac ale mam nadzieje ,ze juz dzis będe na tropie :cool3: Zaraz do Ciebie zadzwonie jak Morusek przybędzie;) i zdam relacje Quote
ana666 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 [quote name='bico']Moje pieniążki już przelane:multi: Ana, wg regulaminu musisz zrobić rozliczenie na wątku - to znaczy, że musisz napisać nick lub inicjały osoby i kwotę którą wpłaciła, potem to zsumować;) Wiem Bico ale rozliczenie chce zrobić jak wszystko uzbieram a nie każdy jeszcze dał. Quote
Maszaberla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 bico napisał(a): Ana, wg regulaminu musisz zrobić rozliczenie na wątku - to znaczy, że musisz napisać nick lub inicjały osoby i kwotę którą wpłaciła, potem to zsumować;) Swoja droga ta zmiana w regulaminie jest akurat bardzo rozsadna, nie podobaja mi sie watki gdzie zbiera sie pieniadze, potem dziekuje i zero rozliczenia :shake: Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ana666 napisał(a): Wiem Bico ale rozliczenie chce zrobić jak wszystko uzbieram a nie każdy jeszcze dał. rozumiem, tylko napisałam, żeby się moderator nie czepiał:evil_lol:;) Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ola la napisał(a):J Zaraz do Ciebie zadzwonie jak Morusek przybędzie;) i zdam relacje Ola:iloveyou:, dzwoń kochana, bo ja będę siedzieć jak na szpilkach:sadCyber::oops: Quote
Recommended Posts