Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 napisał(a):
Morus w sobote jedzie do tej Pani. Ja musze teraz iść do pracy. Potem napisze szczegóły.

A jednak pomyślna wiadomość :loveu: super :loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol::lol:

Posted

Ale super by było jak by kochany Morusek poszedł do tej Pani :multi:
Jest to naprawdę kochany psiak, który czeka na miłość !!

Foty :

Jak zwykle siedzi w boksie na budzie lub stoi przed nim :-(:placz:

Posted

już jestem. Pani mówiła że bała się reakcji męża jak mu powie że taki duży ten nasz Morusek, ale mówi że jak mu powiedziała on odpowiedział że wreszcie będzie mieć towarzysza na długie spacery bo ich małe psy szybko się męczą, jak jej o nim opowiadałam to prawie płakała i bardzo się cieszyła że może pomóc, mówiła że ma dwie dorosłe córki które już z nimi nie mieszkają dlatego z mężem cały swój czas poświęcą psiakom. Zawozimy go w sobote. Jutro będe wiedzieć ile za paliwo. Dziękuje Wam bardzo za pomoc, ale to może jak już będzie w domu:cool3:

Posted

ana666 napisał(a):
już jestem. Pani mówiła że bała się reakcji męża jak mu powie że taki duży ten nasz Morusek, ale mówi że jak mu powiedziała on odpowiedział że wreszcie będzie mieć towarzysza na długie spacery bo ich małe psy szybko się męczą, jak jej o nim opowiadałam to prawie płakała i bardzo się cieszyła że może pomóc, mówiła że ma dwie dorosłe córki które już z nimi nie mieszkają dlatego z mężem cały swój czas poświęcą psiakom. Zawozimy go w sobote. Jutro będe wiedzieć ile za paliwo. Dziękuje Wam bardzo za pomoc, ale to może jak już będzie w domu:cool3:

Pan ma 100% rację :loveu:

Posted

ana666 cudownie!:loveu::loveu::loveu::loveu:
wiedzialam ,że To jest To:loveu:

Ja wlaściwie cieszylam się już wczoraj w końcu mowila ,że chce Moruska na 100% a teraz gdy już na 1000% to zaraz tu zejde z radości:loveu:
Fakt różnie to z ludźmi bywa ale nie można przecież przez tych kilku robiących złudne nadzieje i nagle olewających wszystko tracić wiary w innych:loveu:

Ja tam wierze no ale może naiwniak ze mnie :evil_lol:

Pani naprawde jest bardzo fajna:loveu:

Tola jakie smutne te zdjęcia:-(
ale to już niedługo!

Posted

OLA LA powiedz tylko jak mam Ci dziękować? Bo Twoja zasługa jest tu niewątpliwa!!!!!
Ale jeszcze będe potrzebować Waszą pomoc jeśli chodzi o kase na paliwo, wstępnie jest potrzebne 250zł a ja mam 120-150zł(bo wiecie jak to jest) więc jakbyście pomogły uzbierać resztę...było by :cool2:
A potem:buzi: i :hand: pa, pa Morusku

Posted

ana666 napisał(a):
OLA LA powiedz tylko jak mam Ci dziękować? Bo Twoja zasługa jest tu niewątpliwa!!!!!
Ale jeszcze będe potrzebować Waszą pomoc jeśli chodzi o kase na paliwo, wstępnie jest potrzebne 250zł a ja mam 120-150zł(bo wiecie jak to jest) więc jakbyście pomogły uzbierać resztę...było by :cool2:
A potem:buzi: i :hand: pa, pa Morusku

ana kochana co ja mam powiedziec :oops:
największą radość sprawi mi widok Moruska z kochającymi właścicielami i bez lęku w tych bidnych oczkach:rolleyes::laugh2_2:
poozatym nigdy nie wiedzialabym ,że jest taki sobie bidny Morus gdzieś daleko gdybyś ty go nie wypatrzyła ;)

Napewno przyjade do Rudy w ten dzień żeby go zobaczyć;)
Zabiore ze sobą Larę oczywiście :cool3:

No i obiecuje dołożyć do transportu tyle ile pisalam ze moge dołożyć do DT czyli 30zl.WIecej naprawde nie wyskrobie a bardzo bym chciala.
Dziewczyny też pisaly ,że dolożą.Każdy grosz się liczy.

Mysle ,że spokojnie uzbieramy tą sumę.Choćby spod ziemi pieniądze na moruskowy transport wyciągniemy;)

Pozytywne myślenie to podstawa ;)

Posted

30zł to dużo, tymbardziej że gdyby nie Ty nie mielibyśmy po co zbierac tą kase. A w końcu do soboty mamy jeszcze troche czasu więc myśle że skombinujemy resztę, zobaczcie ile przez praktycznie 2 dni udało nam się uzbierać:loveu:
Super że przyjedziecie, z chęcią poznam Was osobiście a Morusek po tylu latach bycia ignorowanym i traktowanym jakby go nie było teraz jak zobaczy ile osób go lubi i specjalnie przyjechało oszaleje z radości:multi:
Już NIGDY nie będzie głogny, NIGDY smutny, NIGDY gryziony, NIGDY sam
Od soboty będzie SZCZĘŚLIWY już do końca ŻYCIA, nawet nie wiecie jak się ciesze!!! Tyle cierpienia go spotkało że naprawde należy mu się na ostatnie lata ciepły dom. Dzięki ludziom takim jak Wy cioteczki moje kochane zaczynam wierzyć w to że nie wszyscy są tacy żli i mogę liczyć na pomoc w ratowaniu psich nieszczęść. ;-)

Posted

ana666 napisał(a):
30zł to dużo, tymbardziej że gdyby nie Ty nie mielibyśmy po co zbierac tą kase. A w końcu do soboty mamy jeszcze troche czasu więc myśle że skombinujemy resztę, zobaczcie ile przez praktycznie 2 dni udało nam się uzbierać:loveu:
Super że przyjedziecie, z chęcią poznam Was osobiście a Morusek po tylu latach bycia ignorowanym i traktowanym jakby go nie było teraz jak zobaczy ile osób go lubi i specjalnie przyjechało oszaleje z radości:multi:
Od soboty będzie SZCZĘŚLIWY już do końca ŻYCIA, nawet nie wiecie jak się ciesze!!! Tyle cierpienia go spotkało że naprawde należy mu się na ostatnie lata ciepły dom. Dzięki ludziom takim jak Wy cioteczki moje kochane zaczynam wierzyć w to że nie wszyscy są tacy żli i mogę liczyć na pomoc w ratowaniu psich nieszczęść. ;-)

Ana, pięknie to napisałaś, wzruszająco :placz: masz rację, Morusek wreszcie znalazł swojego człowieka, wreszcie!

Posted

ana ja sie popłakałam czytając to co napisałaś :placz:
on nic dla nikogo nie znaczyl a teraz tyle osob stara się pomóc jego szczęściu :loveu:

Posted

[quote name='ana666']30zł to dużo, tymbardziej że gdyby nie Ty nie mielibyśmy po co zbierac tą kase. A w końcu do soboty mamy jeszcze troche czasu więc myśle że skombinujemy resztę, zobaczcie ile przez praktycznie 2 dni udało nam się uzbierać:loveu:

ja też tu ryczę ze szczęścia:placz::placz::placz:, że tan koszmar Morusa się już kończy niebawem, i że będzie Morus miał kochający domek:multi::multi::multi::multi:
już nie mogę się doczekać, kiedy Państwo go przyjmą:loveu:
na czyje konto wpłacamy kasę na transport?:cool3: trza się mobilizować z ta sprawą:cool3: ile Państwo mogą się dołożyć a ile my musimy zebrać?

no tak się ciszę, że aż nie wierzę, że to się dzieje na prawdę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

ana666 super ,że też przyjedziesz!:Cool!:
fajno się będzie poznać:-D
zapraszam do Bytomia na obiadek:cool3:

bico ja tez nie moge uwierzyć:loveu:Misio,Morus....tyle szcześcia naraz:sweetCyb:

no i fakt musimy sie dowiedziec ile Ci panstwo sa w stanie sie dolozyc;)

Posted

W schronisku jak powiedziałam że Morus idzie do domu i w sobotę go zawoże kierownik powiedział że jestem nawiedzona! Potrzebne jest 300 zł. Jak rozmawiałam wczoraj z tą Panią co go bieże to mówiła że te 50 może dać, ja mam ok.100zł od znajomych więc jeszcze niecałe 150 brakuje . Jak macie coś kasy i chcecie wpłacić to napiszcie do mnie prywatną wiadomość i podam mój nr konta, bo ja zbieram.
Ola la jeszcze obiad! To już przesada!No ale jak zgłodnieje:evil_lol: to może masz racje ale to jeszcze zobaczymy. Myśle że to bliżej soboty teraz tylko te 150 trzeba uzbierać. Ja w razie co te 50zł też dam. to zostaje 100

Posted

anuś nie jesteś nawiedzona:eviltong:
a jesli nawet jestes....to nie jestes wszak osamotniona...my wszystkie moruskowe dziewczyny jestesmy:-D
Wieze ,że uda się z Moruskiem.Wierze.Dziś już jestem wrakiem psychicznym:-(
jak zobacze szczęśliwego Moruska radość wróci;)
jutro wystawie bazarek na Moruska z opcja kup teraz bo kasa potrzebna....pilnie.

Posted

hehe nie no nic Laruś nie bij plossse :nerwy::nerwy::look3::look3:

już mi troche lepiej(nażarłam się czekolady).

Będzie super Morusku zobaczysz!Pieniążki to nie problem!
SUper ,że będzie miał domek....bez nas napewno nikt by nie wypatrzył bezpośrednio w schronisku....

Będzie bombowo!

Posted

Ja się też dokładam dla Moruska:loveu:
Bo jak go widze na tej budzie to serce się kraje :-(
Rozmawiałam już z ana666 i jutro dam jej tą kase :)
zawsze można pomóc :)

Morusku w sobotę będziesz miał domek!!! :multi:
Będziesz Kochany :multi::multi:

Posted

Ana, ślij i tu zaraz numer konta na pw. Mówiłam, że wpłacę dla Moruska 50 zł na nową drogę życia, to słowa dotrzymam:cool3:

Posted

Ana a czy jest taka mozliwosc zebym przekazala te 30zl bezposrednio tobie jak bedziesz w Rudzie z Moruskiem?nie ma mi kto zrobic przelewu.Ja konta nie mam(jeszcze).no chybaze da sie to jakoś na poczcie przelac?:niewiem:

Bede w Rudzie napewno w tą sobote ;)

bico przyjezdzaj tu do nas takze:cool3: