ana666 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Ja znam bardzo fanją Panią Kamile, ktora kiedys zawozila psiaki do domów, ale teraz jest bardzo zajęta i myśle że w ostateczności by go zawiozła to jakby nie udało nam się nic skombinować bym poszła do niej, bo ja bym z chęcią go zawiozła ale nie mam prawa jazdy:shake: Bo nikt z moich znajomych nie ma auta ani prawka a w rodzinie wszyscy którzy mają czas i możliwości by mnie wyśmiali. Wiesz co? Ta pani Kamila pracuje niedaleko mojego domu na pływalni to jak jutro będzie w pracy pójde do niej. Quote
Ola la Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ok ana super chruper;) jakby nic nie dalo sie zalatwic to moge porwać dziadkowy samochód i powiedzieć ,ze jade na działke i będe wieczorem:evil_lol: przypuszczam,że bez GPSa trudno by mi bylo załatwić wszystko w jeden dzień :evil_lol: Quote
bico Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ola la napisał(a):hej dziewczynki przed chwilą dzwoniła do mnie pani o Obawe moją ale ta ma juz domek i pytala mnie o Moruska(znalazla go wsrod psow ktore wystawialam na cafeanimal) Chce dać mu dom na 100%ale nie wie jaki on jest do innych psow(mniejszych) bo ma 2 shi tzu i do kotow - bo ma persa. Pani bardzo fajna.Mieszka kawalek odemnie -mnie w Rudzie śląskiej ale mysle ,ze koszty transportu moznaby pokryc z naszych deklaracji na DT? tylko musi byc wiadomo czy np jak Morusek odzyje nie bedzie sie rzucal na te 2 male psy i persa..... co myslicie/??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jezu, Olka, ja już tu beczę...ze szczęścia oczywiście - z dwóch powodów, pierwszym jest fakt, że prawdopodobnie znajdzie się domek dla Moruska:multi:, drugim, jest to, że jesteś tak cudowną, pozytywną i pracowitą osobą, przynoszącą szczęście wszędzie tam gdzie się pojawisz:loveu: Ola, jasne, że ja się dołożę do transportu, jeśli będzie to konieczne!;) Quote
bico Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ola la napisał(a):no to bomba ;)czekam więc jutro na kocio-moruskowe wieści :cool3: z tym ,że Pani wolalaby go wziaść w piątek bo ma wlasnie od piątku 3 dni wolnego a przez kolejne 5 dni pracują z męzem na nocną zmiane wiec Morus miałby ich towarzystwo non stop przy aklimatyzacji:-D mysle ze i tak transport by sie troszke czasu zalatwialo ;) o matko, ja też czekam, co z tym kotem, czy go Morus nie pożre:evil_lol: oby nic nie kombinował, bo ja na serio się stresuje, że coś nie wypali:look3::look3: ale liczę na to, że przy jego słabym wzroku i tym, że jest łagodny dla innych psów, to pewnie i kota zaakceptuje, niemniej trza to solidnie sprawdzić, żeby kichy nie było;) a z tym piątkiem i dniami wolnymi, to super pomysł:multi: no i faktycznie organizacja transportu może zając trochę czasu;) Quote
bico Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ana666 napisał(a):Ok. Tyle jest w schronisku że te kilka dni już by wytrzymał do piątku. Ja już obdzwoniłam znajomych i już ok.80zł mam na bank a jutro zadzwonie do znajomej(psiara na maksa, sama by miesiąc nie jadła a na Moruska dała) która ma 7 psów z naszego schroniska i chętnie pomaga a kryzys jej na razie nie dotknął więc na te 50 minimum też licze. Rozmawiałam z harcerzami, chcą zrobić zbiórkę, ale oni trochę powolni i nie wiem czy zdążą ale wszystko idzie w dobrym kierunku:p Także do piątku jeszcze się troche pokręce i jak najwiecej postaram uzbierać. ;) jaka genialna i cudowna, wzorcowa mobilizacja:crazyeye: szacuneczek dla Oli i Any, a także innych ludzi, którzy chcą pomóc Morusowi:modla::Rose::modla: pisałam już, że ja też mogę "grosik" dorzucić;) Quote
bico Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ola la napisał(a): Jak jutro wszystko bedzie ok z tym kotkiem i Pani powie ,ze na 100000000% chce Moruska to pomyslimy z transportem;) no nie wiem czekamy do jutra;) boże, oby się Pani nie rozmyśliła i Morus był grzeczny w stosunku do kota:look3::modla::look3::modla: czekam na jutrzejsze wieści:cool3: Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jezu, Olka, ja już tu beczę...ze szczęścia oczywiście - z dwóch powodów, pierwszym jest fakt, że prawdopodobnie znajdzie się domek dla Moruska, drugim, jest to, że jesteś tak cudowną, pozytywną i pracowitą osobą, przynoszącą szczęście wszędzie tam gdzie się pojawisz hihi jak to mówią goooopi ma szczęście :evil_lol: kurczaki bico no jak ja się straszliwie cieszę...;)od rana myśle o tym domku dla Moruska:evil_lol: nie no poważnie to czekam na telefon od any i dzwonie do Panci moruskowej mam nadzieje,że po tym telefonie wszystko będzie jasne i będziemy się cieszyć:loveu: Wydawała się zdecydowana no i przejęta losem Moruska ...jego oczkami i tym ,że gryzą go psy. i ale liczę na to, że przy jego słabym wzroku i tym, że jest łagodny dla innych psów, to pewnie i kota zaakceptuje, niemniej trza to solidnie sprawdzić, żeby kichy nie było dokladnie też tak mysle bico ;) ana mówila mi ,że on bardzo się cieszy jak jakiś pies jest do niego pozytywnie nastawiony.Podobno pers tej pani jest straszną ciapą i dwa shi tzu są łagodne ;) Wierzę ,że kasa na transport sie znajdzie a i sam transport podobnie:-D nie wiem ile by wyszlo kosztów paliwa na taką trasę:niewiem: przyszła pani Moruska tez mysle ,że dołożylaby cos do transportu. Oby tylko lubił koty i Pani się nie rozmyślila bo wiadomo róznie to z ludźmi bywa. Quote
Maszaberla Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ciocie nie bylo mnie tu dawno - widze ze kroi sie domek? Nic nie pisze zeby nie zapeszyc:oops: Quote
ana666 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 No moje drogie Morus zdal koci test, wzięłam go do mnie, tak z daleka obwąchał mojego kota , potem już wcale na niego uwagi nie zwracał więc myśle że nie będzie problemu bo bardzo grzecznie się zachowywał w jego obecności. Transport już też załatwiłam ale jeszcze nie wiem ile to wyniesie. Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Maaszaberlo oj kroi sie kroi:)oby sie ukroil:evil_lol: __Lara napisał(a):Jakie super wieści :loveu::multi: nie wiem czy już skakaś z radości :D najpierw Misiek, a teraz Morusek :loveu::loveu::loveu: jejq, Ola la, jesteś niesamowita :loveu: Laruś no wiesci super!teraz mam jeszcze lepsze:evil_lol: ana666:loveu: :loveu::loveu:wziela na chwilke Moruska do siebie na test z kotami:evil_lol: no i zdal podobno celująco:cool3: tzn totalnie je olewal.:evil_lol: a co sie bedzie wysilać:-D Dzwonialam przed chwilka do przyszlej Moruskowej Pani tez i jest na niego zdecydowana.Obiecala tez dolozyc sie do transporu/pokryć jego koszta. Podalam numer tej Pani anie666 ;) teraz pewnie beda dokladnie uzgadniac co jak gdzie i kiedy:cool3: No i zapomnialabym ana zalatwila tez juz transport:buzi::sweetCyb: No ja obowiązkowo piszę się na przybycie do Rudy na przyjazd Moruska:cool3: Musze go zobaczyc. No nic trzymam kciuki :kciuki: ana666 super chruper dziękuję Ci bardzo z akoci test i caloksztalt:loveu: Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jakie super wieści :loveu::multi: nie wiem czy już skakaś z radości :D najpierw Misiek, a teraz Morusek :loveu::loveu::loveu: jejq, Ola la, jesteś niesamowita :loveu: Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ana666 napisał(a):No moje drogie Morus zdal koci test, wzięłam go do mnie, tak z daleka obwąchał mojego kota , potem już wcale na niego uwagi nie zwracał więc myśle że nie będzie problemu bo bardzo grzecznie się zachowywał w jego obecności. Transport już też załatwiłam ale jeszcze nie wiem ile to wyniesie. bomba!:). dzięki Ci za super morusowo-koci test!:loveu: a i za jeszcze lepszy wynik testu:evil_lol:baaaaaardzo sie ciesze.Troche zaspana jestem i nie wiem co by tu jeszcze z siebie wydusić:evil_lol: Morusku już niedlugo!;) Quote
ana666 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 A rozmawiałaś już tymi właścicielami? a ja czekam cały czas za numerem do nich:mad: Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 rozmawialam...oj nie doszedl moj sms???? czy nikt nie odbiera??? mojego tez dlugo nikt nie odbieral bo pani jest w pracy moze dlatego:niewiem: Quote
ana666 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Sms nie doszedł i nie miałam numeru. Teraz zadzwonie. Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ola la napisał(a):bomba!:). dzięki Ci za super morusowo-koci test!:loveu: a i za jeszcze lepszy wynik testu:evil_lol:baaaaaardzo sie ciesze.Troche zaspana jestem i nie wiem co by tu jeszcze z siebie wydusić:evil_lol: Morusku już niedlugo!;) Suuuuuuuuuuuuuper :loveu::loveu::loveu: dajcie znać kiedy Morus przyjeżdża do Rudy Śl., to może też przyjadę go zobaczyć :loveu::loveu: Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ana666 napisał(a):Sms nie doszedł i nie miałam numeru. Teraz zadzwonie. ano podalam tej pani w smsie 2 twoje numery zadzwoni do Ciebie.Jeden z ktorego dzwonilas do mnie wczoraj i ten dzisiejszy.Dzis pewnie wyslalam ci na ten drugi smsa i masz go na tamtym telefonie(koncowka numeru 654 ) ;) Quote
ana666 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Już z nią rozmawialam i ok.18 zadzwoni do mnie ta Pani i da ostateczną odpowiedz bo chce jeszcze po pracy pogadać z rodziną, bo wszyscy byli na tak ale jeszcze chce mieć pewność. Także trzymajcie kciuki! Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ana666 napisał(a):Już z nią rozmawialam i ok.18 zadzwoni do mnie ta Pani i da ostateczną odpowiedz bo chce jeszcze po pracy pogadać z rodziną, bo wszyscy byli na tak ale jeszcze chce mieć pewność. Także trzymajcie kciuki! no to trzymam kciuki!!!!baaa ja zgniatam kciuki:evil_lol: Niechaj da odpowiedz na 100000000% bo zaraz sobie paluchy z nerwow poodgryzam:shake: Quote
bico Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ana666 napisał(a):Już z nią rozmawialam i ok.18 zadzwoni do mnie ta Pani i da ostateczną odpowiedz bo chce jeszcze po pracy pogadać z rodziną, bo wszyscy byli na tak ale jeszcze chce mieć pewność. Także trzymajcie kciuki! ja trzyma tak kciukasy mocno za domek dla Moruska, że też je zgniotę chyba:happy1::happy1::happy1::happy1: obu się udało wreszcie Moruskowi, zdał grzecznie koci test, jest łagodny do psów i taki kochany, to pies ideał, poczciwina drogi:lol: czekam na info, co ostatecznie powiedziała Pani i jej rodzinka:cool3:;) Quote
Maszaberla Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ana666 napisał(a):Już z nią rozmawialam i ok.18 zadzwoni do mnie ta Pani i da ostateczną odpowiedz bo chce jeszcze po pracy pogadać z rodziną, bo wszyscy byli na tak ale jeszcze chce mieć pewność. Także trzymajcie kciuki! Ciotki nie szalejcie, zeby sie nie okazalo ze Panstwo jednak sie nie zdecyduja - ostatnio tak bylo na innym watku - bo w sumie jaka ostateczna odpowiedz? :roll: Quote
Maszaberla Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 __Lara napisał(a):Rzeczywiście, lepiej poczekajmy spokojnie do tej 18 :roll: i trzymamy kciuki :razz: Jak najbardziej :cool3:;) Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Maszaberla napisał(a):Ciotki nie szalejcie, zeby sie nie okazalo ze Panstwo jednak sie nie zdecyduja - ostatnio tak bylo na innym watku - bo w sumie jaka ostateczna odpowiedz? :roll: Rzeczywiście, lepiej poczekajmy spokojnie do tej 18 :roll: i trzymamy kciuki :razz: Quote
ana666 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 No bo tak szczerze ta Pani była troche przerażona jak powiedziałam że ma w kłębie ok.70 cm, pewnie myślała że mniejszy. No zobaczymy, na siłe niech go też nie bieże. Ale tak w ogóle to była bardzo przejęta tym że go gryzą psy i że niedowidzi, zobaczymy, jeszcze do mnie nie dzwoniła. Quote
Recommended Posts