Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ola la napisał(a):Maszaberla to molestuj ich o Moruska:multi::cool3: Nie ma tak latwo, zdjecie musi wpasc im w oko :angryy: Quote
Ola la Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Maszaberla napisał(a):Nie ma tak latwo, zdjecie musi wpasc im w oko :angryy: jak im taka pięknota mogla nie wpasc w oko:placz: Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Cytat: Napisał Ola la Maszaberla to molestuj ich o Moruska:multi::cool3: [quote name='Maszaberla']Nie ma tak latwo, zdjecie musi wpasc im w oko :angryy: no tak, tylko, że Morus ma dużo fajnych i ładnych zdjęć, a Misio miał tylko kilka i to takich typowo schronowych, ale Bogu dzięki się ukazał w Metrze i jest jakiś odzew osób zainteresowanych adopcją:multi: Jak mogą się fotki Morusa komuś nie podobać?:placz: Przecież to ogólnie jest piękny wyglądem i charakterem pies:placz::placz::placz: co za "życie":cool1::-( Quote
Brysio Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 witam Moruska;) na kogo mam podac kontakt w ogłoszeniach? Quote
Maszaberla Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Brysio napisał(a):witam Moruska;) na kogo mam podac kontakt w ogłoszeniach? Kontakt jest w 1 poscie Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dziendobry albo w zasadzie dobrywieczor Morusku!:multi: odnowilam cafeanimala ale chyba troszku za pozno bo o 18....nie moglam wczesniej:( Wierze,ze przyjda dobre czasy dla Moruska;)i to niebawem:lol: Quote
ana666 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Dzięki bardzo za zainteresowanie i pomoc. Bo ja nawet czasu nie mam żeby ogłaszać:roll:.Narazie cisza, nikt nie dzwoni:shake: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ana666 napisał(a):Dzięki bardzo za zainteresowanie i pomoc. Bo ja nawet czasu nie mam żeby ogłaszać:roll:.Narazie cisza, nikt nie dzwoni:shake: jeszcze sie rozdzwonia zobaczysz;) Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jak znajdzie się domek dla Miśka z katowickiego schronu to Morusek ma zaklepany jako pierwszy dt pod Krakowem, gdzie miał jechać Misiek :) więc trzymajcie kciuki za adopcję Miśka :) Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Laro super!obiecuje sie dolozyc do tego DT! to ja sie wstrzymuje z Misiowym bazarkiem. chociaz moze go zrobic na Moruska? no nic do jutra poszczekam;) Quote
ana666 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Super! Ja kase też mogę dać z tym u mnie nie ma żadnego problemu, gorzej zawsze z upchaniem w domu kolejnego zwierzaka, temu ja nie mogę go wziąść. Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Ola la']Laro super!obiecuje sie dolozyc do tego DT! to ja sie wstrzymuje z Misiowym bazarkiem. chociaz moze go zrobic na Moruska? no nic do jutra poszczekam;) :lol: Tak, lepiej do jutra poczekać :) poszczekać :evil_lol: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dzięki Lara za wizytę na wątku:loveu: Ana, tymczas, hotelik, o którym pisała Lara, tu jest o nim więcej, post numer 131, strona 14 http://www.dogomania.pl/forum/f28/misiek-z-katowic-jest-podgryzany-przez-psy-dt-jest-potrzebne-stale-deklaracje-135176/index14.html Sprawa adopcji Misia z wyżej wspomnianego wątku, wyjaśni się jutro lub po majowym weekendzie i wtedy też Lara obiecała, od razu Morusa na miejsce Misia wpisać, jeśli adopcja Misia wypali, to będzie DT dla Morusa gotowy na już:multi: Ja też obiecuję się na ten DT dołożyć;) Quote
Brysio Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/1929348_niewidomy_morus_szuka_domu_pilne.html www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3106877&cid=161 www.ogloszenia.moje.pl/product_desc.php?id=19769 www.eoferty.com.pl/id122577.html www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=17344 www.4lapy.pl/przegladaj-5293.html kupiepsa.pl/detail.php?siteid=40781 www.ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/psy/niewidomy_morus_szuka_domu_pilne_24235.html www.allezoo.pl/item.php?id=2164&mode=1 www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/cPath/27_80/iID/1607 www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl/?do=view&id=61579&buyOrSell=2 www.najpewniej.pl/anons.php?nr=45406 www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/3252/ petsy.pl/ogloszenia/9/1/34/2896.html www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,4519,Lw==.html www.petworld.pl/ogloszenie/psy/niewidomy-morus-szuka-domu-pilne/3111 www.rozglos.net/ogloszenie-75049.html poznan.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Niewidomy-Morus-szuka-domu-W0QQAdIdZ124476584 animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=21381 Quote
__Lara Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Brysio, pięknie dziękujemy za ogłoszenia :loveu: Do tego dt wczoraj pojechał jeden psiak i ma tam bardzo fajne warunki: Pani ma dwa duże boksy + 3 mniejsze, do tego miejsce do wybiegu :) i oczywiście psiak mógłby mieszkać w domu, będzie mieszkał tam gdzie woli :) Quote
Brysio Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cioteczki kochane nie zrobiłam allegro poniewaz mysle, ze jemu potrzebne jest wyróznione a ja w tej chwili nie jestem w stanie takiego zasponsorowac ale mysle, ze trzeba takie zrobic poniewaz dzieki niemu najwiekszy jest odzew i jeszcze bardzo prosze osoby, ktore są z Wielkopolski aby zrobiły mu ogłoszenia na lokalnych portalach ogłoszeniowych. Wystarczy wpisac w google wojewodztwa ogłoszenia. A i jeszcze prosze wkleic ogłoszenia na 1 postu wtedy bedzie najłatwiej znalesc i oczywiscie uzupełniac;) Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Brysio']Cioteczki kochane nie zrobiłam allegro poniewaz mysle, ze jemu potrzebne jest wyróznione a ja w tej chwili nie jestem w stanie takiego zasponsorowac ale mysle, ze trzeba takie zrobic Brysiaku kochany:loveu:, Morusek już ma allegro Morus - uratuj, podaruj mu natychmiast dom ! (618898822) - Aukcje internetowe Allegro ale nikt po niego nie dzwoni:-(:-(:-( Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 __Lara napisał(a):Brysio, pięknie dziękujemy za ogłoszenia :loveu: Brysio i ja się dołączam do gorących podziękowań dla Ciebie za akcję ogłoszeniową, jesteś niezastąpiona!:Rose::Rose::modla::modla::loveu: Quote
Tola^^ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Biedny kochany Morusek w schroniskowym boksie tylko siedzi :placz: A chce być tylko kochany!! Jest to naprawde cudowny pisak !! Może ktoś go zechce nie patrząc na wiek i na to że jest ślepy a go zachce i pokocha, oby to się mu przytrafiło :placz: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 __Lara napisał(a):Morusku nasz kochany, już my Ci pomożemy!!! zrobimy co w naszej mocy:lol: Quote
Recommended Posts