Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cytat:
Napisał Ola la
Maszaberla to molestuj ich o Moruska:multi::cool3:

[quote name='Maszaberla']Nie ma tak latwo, zdjecie musi wpasc im w oko :angryy:

no tak, tylko, że Morus ma dużo fajnych i ładnych zdjęć, a Misio miał tylko kilka i to takich typowo schronowych, ale Bogu dzięki się ukazał w Metrze i jest jakiś odzew osób zainteresowanych adopcją:multi:

Jak mogą się fotki Morusa komuś nie podobać?:placz: Przecież to ogólnie jest piękny wyglądem i charakterem pies:placz::placz::placz: co za "życie":cool1::-(

Posted

Dziendobry albo w zasadzie dobrywieczor Morusku!:multi:
odnowilam cafeanimala ale chyba troszku za pozno bo o 18....nie moglam wczesniej:(
Wierze,ze przyjda dobre czasy dla Moruska;)i to niebawem:lol:

Posted

ana666 napisał(a):
Dzięki bardzo za zainteresowanie i pomoc. Bo ja nawet czasu nie mam żeby ogłaszać:roll:.Narazie cisza, nikt nie dzwoni:shake:

jeszcze sie rozdzwonia zobaczysz;)

Posted

Jak znajdzie się domek dla Miśka z katowickiego schronu to Morusek ma zaklepany jako pierwszy dt pod Krakowem, gdzie miał jechać Misiek :) więc trzymajcie kciuki za adopcję Miśka :)

Posted

Super! Ja kase też mogę dać z tym u mnie nie ma żadnego problemu, gorzej zawsze z upchaniem w domu kolejnego zwierzaka, temu ja nie mogę go wziąść.

Posted

[quote name='Ola la']Laro super!obiecuje sie dolozyc do tego DT!
to ja sie wstrzymuje z Misiowym bazarkiem.
chociaz moze go zrobic na Moruska?
no nic do jutra poszczekam;)

:lol:
Tak, lepiej do jutra poczekać :) poszczekać :evil_lol:

Posted

Dzięki Lara za wizytę na wątku:loveu:

Ana, tymczas, hotelik, o którym pisała Lara, tu jest o nim więcej, post numer 131, strona 14
http://www.dogomania.pl/forum/f28/misiek-z-katowic-jest-podgryzany-przez-psy-dt-jest-potrzebne-stale-deklaracje-135176/index14.html

Sprawa adopcji Misia z wyżej wspomnianego wątku, wyjaśni się jutro lub po majowym weekendzie i wtedy też Lara obiecała, od razu Morusa na miejsce Misia wpisać, jeśli adopcja Misia wypali, to będzie DT dla Morusa gotowy na już:multi:
Ja też obiecuję się na ten DT dołożyć;)

Posted

Brysio, pięknie dziękujemy za ogłoszenia :loveu:

Do tego dt wczoraj pojechał jeden psiak i ma tam bardzo fajne warunki: Pani ma dwa duże boksy + 3 mniejsze, do tego miejsce do wybiegu :) i oczywiście psiak mógłby mieszkać w domu, będzie mieszkał tam gdzie woli :)

Posted

Cioteczki kochane nie zrobiłam allegro poniewaz mysle, ze jemu potrzebne jest wyróznione a ja w tej chwili nie jestem w stanie takiego zasponsorowac ale mysle, ze trzeba takie zrobic poniewaz dzieki niemu najwiekszy jest odzew i jeszcze bardzo prosze osoby, ktore są z Wielkopolski aby zrobiły mu ogłoszenia na lokalnych portalach ogłoszeniowych. Wystarczy wpisac w google wojewodztwa ogłoszenia.

A i jeszcze prosze wkleic ogłoszenia na 1 postu wtedy bedzie najłatwiej znalesc i oczywiscie uzupełniac;)

Posted

__Lara napisał(a):
Brysio, pięknie dziękujemy za ogłoszenia :loveu:

Brysio i ja się dołączam do gorących podziękowań dla Ciebie za akcję ogłoszeniową, jesteś niezastąpiona!:Rose::Rose::modla::modla::loveu:

Posted

Biedny kochany Morusek w schroniskowym boksie tylko siedzi :placz:
A chce być tylko kochany!!
Jest to naprawde cudowny pisak !!
Może ktoś go zechce nie patrząc na wiek i na to że jest ślepy a go zachce i pokocha, oby to się mu przytrafiło :placz: