Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam problem z moim 7 tygodniowym pieseczkiem. Mianowicie, on mocno gryzie. Po rekach, po buzi, za nos, za nogawke, obgryza sprzety domowe... Ma wszystko - kostke i bucik do gryzienia, 2 pileczki, wedzone ucho, piszczalki, nawet oddalam mu mojego ukochanego pieska-maskotke. Mimo tego, ze ma zabawki, gryzie nas i to z takim zapalem :angryy:

W nocy domaga sie spania z nami, a ze nie siusia w lozku to pozwalamy mu na to. Tylko, ze jak sie przebudzi to od razu zaczyna nas grysc. Dzisiaj mnie "uzadlil" w policzek i w pracy mnie pytaja, czy to maz mnie pobil... Kocham go bardzo, ale chce, by oduczyl sie gryzienia nas...

Posted

Ja mam 5-cio miesięczną suczkę i też nas jeszcze podgryza,teraz zaczeła zmianę ząbków,my dajemy jej zabawkę lub powiem piskliwie FE i pszestaje lub opcja z wyniesieniem psiny na moment do innego pokoju.W łóżeczku z nami nie śpi bo troszkę urośnie:lol:ale lubi sobie z nami poleżeć,pokaż swojej psince że nie akceptujesz takiego zachowania no i konsekwencja to tak jak z dziećmi sprawdzają na ile im pozwolisz:razz:

Posted

Ale jeszcze sobie pogryzie :D, mój skończył podgryzanie ludzi około 6 miesiaca życia, ale do teraz (miesiąc 15) każda pozostawiona samotnie (zwłaszcza na podwórku) gazetka, doniczka kończy jako ażurowe coś. Może Twój psiak okaże się mniej "zjadliwy" :) powodzenia!