Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wogole to mam propozycje zrobienia pokazu w maju na zawodach w AKJocie(ale to jeszcze nieoficjalna wiadomosc wiec ciiiicho)Mam nadzieje,ze mi pomorzecie?!No i chcialabym zrobic w Dobrym Miescie i/lub w Olsztynie na wystawie,tylko nie wiem czy da sie przekonac Kosmalskiego.

Posted

sorki
Przeczytalam,ze sie NIE ZGODZI :oops:
Jak sie zgodzi to super :D :D :D
Kurde,cale noce zakuwam,pierwszy raz od poczatku stycznia sie wyspalam i...chyba mi to zaszkodzilo :D

Posted

A na wecie mozna sie NIE UCZYC?
Ja mysle ze w przyszlym tygodniu byloby fajniej bo bedzie wiecej osob,a to zawsze weselej.
Niedlugo zaczynam PT,wiec mam nadzieje,ze naplyna jakies nowi zaisteresowani i bedzie nas wiecej,bo jesli ma byc pokaz to musi byc kilka pieskow na w miare fajnym poziomie.Niby to dopiero w maju,ale pewnie jak zwykle szybko czas zleci.
Jak bedziesz w ZK to mozesz wstepnie przygotowac Kosmalskiego na rozmowe ze mna :)

Posted

Spoko,ja tez musze sie tam wybrac.Pomijajac fakt pokazu,to musze sie w koncu przeniesc do olsztynskiego oddzialu.Bo ja nadal w Toruniu jestem...
tylko ze w tej sprawie wybieram sie od 3 lat :oops:

• 3 weeks later...
Posted

ja bym sobie z szelcim poskakala,bo sznaucer lysawy a sie ostatnio przeziebila,aszelciak juz zarosniety.Moze bez tego biegania na wysokosciach bo slisko,ale skakac chyba mozna:))

Posted

Hmmm
Ja i tak nie trenuje,wiec jak bardzo chcecie...popytam sie.Jesli bedzie kilka osob chetnych to nie ma sprawy,skoro lubicie biegac po zaspach.Przeszkody nie sa sliskie wiec nie ma problemu z bieganiem nawet na przeszkodaach strefowych.

• 1 month later...
Posted

W sobote i niedziele za tydzien.O 13:00.
W sobote dla tych ktorzy dopiero zaczynaja,w niedziele dla tych ktorzy juz cos potrafia.Czyli z Mafia mozesz przyjsc w sobote zeby sobie przypomniala o co w tym wszystkim chodzi i jesli bedzie ok to takze w niedziele.A z reszta ekipy w sobote.
Mam nadzieje.,ze przyjdziecie bo mam kilka spraw do omowienia apropo treningow.