orsini Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 SaJo w niedziele tez sa skoki?pisze tu bo privy nie dzialaja:(( Quote
saJo Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 W ta niedziele nie mialo byc treningu,bo chetnych brak.Ale jesli znajda sie chetni to i trening bedzie.A czemu?Chcesz przyjsc? Quote
orsini Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 no wlasnie mnie nosi, tylko kurcze auto mi sie zepsilo i trzeba by bylo isc lasem jakos lub cos Quote
orsini Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 no oczywiscie jakby pogoda jakas sensowna byla,a ponoc ma byc zimno,ale slonecznie Quote
saJo Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No to sie jeszcze zastanow,tylko najpozniej dzis wieczorem daj mi znac. Podobno w ten weekend zima ma byc,ale od srody znowu ma byc pogoda ok. Quote
saJo Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 A z kim chcesz przyjsc? Z Mafia czy z Bjutem? Quote
saJo Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 A wogole to mam propozycje zrobienia pokazu w maju na zawodach w AKJocie(ale to jeszcze nieoficjalna wiadomosc wiec ciiiicho)Mam nadzieje,ze mi pomorzecie?!No i chcialabym zrobic w Dobrym Miescie i/lub w Olsztynie na wystawie,tylko nie wiem czy da sie przekonac Kosmalskiego. Quote
orsini Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 Z Bjutem, bo Mafia gola jest Oki to jak cos smska wysle:))ale...skad wiadomo jaka pogoda bedzie w niedziele:(( Quote
saJo Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No ja tak slyszalam ze zima ma byc.Telewizor mi rodzice na urodziny kupili,wiec nawet wiem co na swiecie slychac :) Quote
orsini Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 a dlaczego nie?on sie na wszystko zgadza co ma rece i nogi:))) Quote
saJo Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 sorki Przeczytalam,ze sie NIE ZGODZI :oops: Jak sie zgodzi to super :D :D :D Kurde,cale noce zakuwam,pierwszy raz od poczatku stycznia sie wyspalam i...chyba mi to zaszkodzilo :D Quote
orsini Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 eee to jak sie uczysz to lepiej te skoki tez odlozyc, fakt sesja zaraz bedzie Quote
saJo Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 A na wecie mozna sie NIE UCZYC? Ja mysle ze w przyszlym tygodniu byloby fajniej bo bedzie wiecej osob,a to zawsze weselej. Niedlugo zaczynam PT,wiec mam nadzieje,ze naplyna jakies nowi zaisteresowani i bedzie nas wiecej,bo jesli ma byc pokaz to musi byc kilka pieskow na w miare fajnym poziomie.Niby to dopiero w maju,ale pewnie jak zwykle szybko czas zleci. Jak bedziesz w ZK to mozesz wstepnie przygotowac Kosmalskiego na rozmowe ze mna :) Quote
saJo Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Spoko,ja tez musze sie tam wybrac.Pomijajac fakt pokazu,to musze sie w koncu przeniesc do olsztynskiego oddzialu.Bo ja nadal w Toruniu jestem... tylko ze w tej sprawie wybieram sie od 3 lat :oops: Quote
saJo Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Wiesz,mi strasznie teskno na treningami,ale przy takiej ilosci sniegu trudno biegac.Jak zaplanuje jakis trening to dam Ci znac. Quote
orsini Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 OK:))jakie ciezko:))))poprostu zrobic krotki, tylko, ja teraz bez auta buuu i jak sie tam dostac buuu Quote
orsini Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 ja bym sobie z szelcim poskakala,bo sznaucer lysawy a sie ostatnio przeziebila,aszelciak juz zarosniety.Moze bez tego biegania na wysokosciach bo slisko,ale skakac chyba mozna:)) Quote
saJo Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Hmmm Ja i tak nie trenuje,wiec jak bardzo chcecie...popytam sie.Jesli bedzie kilka osob chetnych to nie ma sprawy,skoro lubicie biegac po zaspach.Przeszkody nie sa sliskie wiec nie ma problemu z bieganiem nawet na przeszkodaach strefowych. Quote
orsini Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 saJo widze zes jestes , kiedy trening?:)))) Quote
saJo Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 W sobote i niedziele za tydzien.O 13:00. W sobote dla tych ktorzy dopiero zaczynaja,w niedziele dla tych ktorzy juz cos potrafia.Czyli z Mafia mozesz przyjsc w sobote zeby sobie przypomniala o co w tym wszystkim chodzi i jesli bedzie ok to takze w niedziele.A z reszta ekipy w sobote. Mam nadzieje.,ze przyjdziecie bo mam kilka spraw do omowienia apropo treningow. Quote
orsini Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 tez mam taka nadzieje,jak ie tylko tam dostaniemy to nie wiem bo fury niet:(((zepsila sie Quote
Recommended Posts