malawaszka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 BIRMA Sunia ma około 3 lata, jest wesoła, kontaktowa, lubi się bawić, lubi ludzi i inne psy i suki. Klapnięte uszka prawdopodobnie wstaną jak będzie lepiej odżywiana. Na większości zdjęć jest mokra po spacerze i kąpieli w rzece. Niestety może być w ciąży - w sobotę planowana sterylka - jakby ktoś mógł wspomóc missieek to bardzo proszę :modla: Sunia jest w Bukownie zwierzaki.do.adopcji@gmail.com 504 588 874 Quote
malawaszka Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 no już myślałam, że nikt nie zajrzał nawet a nie kliknęłam subskrypcji :oops: Quote
weszka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Piękna :loveu: Domki powinny stać w kolejce! Quote
malawaszka Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Birma czeka na dobry dom - to kochaniutka i piękna sunia :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Asior napisał(a):dziołszki, jak trafiła do was???? Bo robię jej allegro i chciała bym w dwóch słowach opisać jej historię..... tak jak znaczna większość - z Ol Quote
Asior Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 dziołszki, jak trafiła do was???? Bo robię jej allegro i chciała bym w dwóch słowach opisać jej historię..... Quote
Asior Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 DZIEWCZYNY.... WCZORAJ PROSIŁAM O KILKA SŁÓW nt. rudej i co?? NIKT NIC NIE ODPISAŁ :( A chciałam robić allegro... :shake: Zrobiłam prawie do końca, ale się okazało,z ę praktycznie nie ma nic o jej historii, jak znaleziona, skąd jest.... I cała robota poszła na marne bo przecież nie wystawie nie kompletnej aukcji :( Quote
malawaszka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 kurcza Asior odpisałam, ale post przeskoczył ponad Twój :angryy:- napisałam, że sunia jest z Ol więc nic więcej o jej historii nie wiadomo, poza tym, że pewnie lada chwila by trafiła do rozmnażalni Quote
Asior Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 WKURZA MNIE JUŻ TO DOGO I JEGO SKACZĄCE POSTY...CZY NIE POTRAFIĄ TEGO RAZ NA ZAWSZE NAPRAWIĆ :angryy: ??? Quote
malawaszka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 no mnie też to dobija bo porozmawiać na dogo to trzeba się nieźle nakombinować kto po kim coś napisał :angryy: Quote
Recommended Posts