Basia i Barni Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Wczoraj nie miałam czasu zadzwonić, a w niedzielę nie chcę Pana nagabywać. Jutro z rana zadzwonię i umówię się na ten tydzień :) cudownie może dziewczyna bedzie miała normalnych ludzi :loveu: Quote
lunarmermaid Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ja również...Marysię wypatrzyłam już dawno i do tej pory dziwię się czemu taka sunia tak długo w schronie.:shake: Quote
Basia i Barni Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 no zobaczymy jak wizyta pójdzie , była ze mną na spacerach i mojej mamy to ulubienica , zawsze jak była ze mną to ją brała i się dziwiła co takie cudo tam robi, grzeczne , miłe , zabawne i ładne :shake: Quote
Basia i Barni Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 i jak ?co z tą wizytą ? Marysia ma 2 obserwatorów Quote
Basia i Barni Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Wizyta w środę o 9:00 ;) noo to cudownie , bedę czekała z niecierpliwością -przemagluj pana ,bo ta panna marysia musi miec dom konkretny :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 wizyta jutro ,oby dom był odpowiedni ,bo ona jest super Quote
Basia i Barni Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Brysio napisał(a):i jak tam po wizycie?? tez czekam i obgryzam pazury :roll: Quote
Asta17 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Marysia już w zeszłym roku została wysterylizowana. ;) Więc pozostaje tylko szukanie transportu. Quote
Pianka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 wizyta była pinczerka i bubu dziękuje bardzo:loveu: no to teraz sterylka i transport:razz: Quote
Basia i Barni Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Pianka napisał(a):wizyta była pinczerka i bubu dziękuje bardzo:loveu: no to teraz sterylka i transport:razz: a cos więcej o domu :roll: bo to dla mnie za mało :diabloti::mad: Pinczerka i bubu dziękujemy napisz cos proszę co to za dom u tego Pana i ajk się zapatruje :multi: Quote
Pianka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Brysio napisał(a):a dokąd ten transport? Brysio a co w tytule watku pisze?:eviltong::evil_lol: śpisz już:evil_lol: Bielsko Biała pinczerka mi tyle napisała, że myślałam, że nigdy nie skończe czytać buhaha:evil_lol: Marysia będzie miała swoje podwórko i kumpla 13 letniego. Psiaki śpia nie w budzie tylko w pokoju. Ludzie mają super podejście co do kastracji, pilęgnacji, żywienia psów. Marysie wybrali bo przypomina im poprzedniego psa. Quote
Brysio Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pianka napisał(a):Brysio a co w tytule watku pisze?:eviltong::evil_lol: śpisz już:evil_lol: Bielsko Biała pinczerka mi tyle napisała, że myślałam, że nigdy nie skończe czytać buhaha:evil_lol: Marysia będzie miała swoje podwórko i kumpla 13 letniego. Psiaki śpia nie w budzie tylko w pokoju. Ludzie mają super podejście co do kastracji, pilęgnacji, żywienia psów. Marysie wybrali bo przypomina im poprzedniego psa. ups faktycznie:oops: ale musicie mi wybaczyc własnie wróciłam z silowni i jestem wyczerpana:tard: Quote
Basia i Barni Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Brysio napisał(a):ups faktycznie:oops: ale musicie mi wybaczyc własnie wróciłam z silowni i jestem wyczerpana:tard: ze siłowni :crazyeye::crazyeye: ło matko , trzeba było wyprowadzić 4 tury tam i z powrotem z psiakami do wody i do schroniska ,bys miała tyłek jak orzechy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Marysia jedzie no pieknie , warto było ją wytropić w tym schronisku moja kochana :loveu: Quote
Brysio Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Basia i Barni napisał(a):ze siłowni :crazyeye::crazyeye: ło matko , trzeba było wyprowadzić 4 tury tam i z powrotem z psiakami do wody i do schroniska ,bys miała tyłek jak orzechy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Marysia jedzie no pieknie , warto było ją wytropić w tym schronisku moja kochana :loveu: wiem wiem, ostatnio po 3 turach do jeziorka miała dosc:evil_lol: ale niestety nie mam jak dojezdzac, czekam az tata w koncu kupi jakies auto i wtedy:mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Cieszę się, że razem z bubu przyczyniłyśmy się do znalezienia domku dla Marysi :) Już teraz mówię, że zobowiązuję się do przynajmniej jednej wizyty poadopcyjnej, bo wierzę, że ciotki z wątku będą umierać z ciekawości ;) Trzymam kciuki za transport! Quote
Basia i Barni Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Basia i Barni napisał(a):i jak z transportem ? do pianki pisz ja nie mam nawet adresu ,cholera.... szansa jest dajcie adres albo telefon pana Quote
Pianka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 nie panikujcie:eviltong: napisałam na ogólnym przeciez, że transport jest:razz: o 9.30 wyruszamy ze schroniska:multi: Quote
Basia i Barni Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Pianka napisał(a):nie panikujcie:eviltong: napisałam na ogólnym przeciez, że transport jest:razz: o 9.30 wyruszamy ze schroniska:multi: no to bomba czekamy na relację ,może jakies foto sie uda zrobic :diabloti: Quote
Recommended Posts