Basia i Barni Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Oto Marysia ma już 8 lat :crazyeye: i małe szanse na dom ze względu na wiek . Na początku miał iść inny psiak na spacer ,ale ona tak rwała się do wyjścia ,że wywalczyła sobie spacer :loveu: I tak poznałam tą piękność . Jest bardzo zrównoważona i spokojna, potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Bez problemu zgadza sie z psami. Tylko niech was nie zmyli jej wiek ,bo dziewczyna ma w sobie tyle zycia ,że nie jednego ,by przeżyła :evil_lol: Poza bramami schroniska zachowuje się jakby jakby metrykę z wiekiem schowała głęboko do szuflady :evil_lol: W życiu bym jej nie dała 8 lat :crazyeye: zachowuje się jak szczeniaczek ..noooo może roczny psiak :razz: turla się na trawie, biega jak oszalała , pływa normalnie żyje pelna piersią :cool3: Byłam dzis kolejny raz z nią na spacerze , trzymała ja moja mama i ona jest w niej zakochana, Marynia jest zrównoważona , nie ciągnie na smyczy , lubi byc głaskana , uwielbia wodę , nie wykazuje żadnej agresji . Idealny pies do domu z ogrodem , groźnie wygląda a złodzieja wpuściłaby na kawę ;) Czy jej zycie musi tak wyglądać ? Czy jej wiek musi być końcem marzeń o cudownym domu ? Czy ona musi tam zostać do końca swoich dni ? To nie tak dużo 8 lat ,ona nawet nie ma siwej mordki :-o chyba chodzi pokątnie do jakiegoś SPA :evil_lol: ,albo na zabiegi henną gdy wszyscy śpią :evil_lol: Kochana Marysia szuka domu nie odchodź obojetnie -zabierz do domu i daj nowe życie :multi: sterylizacja: nie szczepienia: tak numerek: 115AA Ogłoszenia cafeanimal.pl kupiepsa.pl allegro.pl (robione przez jusstyna85) kupsprzedaj.pl alegratka.pl naszaklasa.pl [url=http://owczarekwpotrzebie.com/forum/showthread.php?p=23804#post23804][Ruda Quote
Basia i Barni Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 oczywiście prosimy o bannerek cudnej babci :icon_roc: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Diegula Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Basia ty to masz szczęście to tych pięknych psiaków Quote
Pianka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dzieki za watek. Dla Marysi szukamy domu z ogrodem to pies z jakimś adhd. Jest żywiołowa bardzo, prawie nigdy nie lezy, ciagle biega. Pies dla osoby aktywnej. Z niektórymi psami sie w sumie nie zgadza. Jak będe mieć wene to pomyśle nad bannerkami. Quote
Basia i Barni Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Diegula napisał(a):Basia ty to masz szczęście to tych pięknych psiaków oj tak :cool3: babka jest superowa , dla mnie bomba ,ale proponuję dom z ogrodem jak mówi Pianka to ,że ma 8 lat to jakiś żart :roll: ale niestety to najzwyklejsza prawda :loveu: Quote
yoshiyuki Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ona jest cudowna! Śliczna! Nie wygląda na 8 lat, ten uśmiechnięty pycho jest wspaniały :loveu: Quote
Basia i Barni Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 bierzta i rozgłaszajcie Marynie :loveu: Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 robimy ogłoszenia :cool3::mad: Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 marysi załozyłam wątek na owczarkach i zgłosiłam ją do adopcje owczarków Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [Ruda Śląska] Marysia,8 lat,mix ON - Owczarek w Potrzebie - Owczarki Niemieckie - Forum zaraz dam na pierwszą Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 robimy ogłoszenia kochani :mad: Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 tu nie ma ciotek od onków :shake: Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 BlackSheWolf napisał(a):jej jaka słodka sunia :loveu: i wcale nie taka stara ;) 8 lat. Toż to w kwiecie wieku :cool3: no witamy nareszcie ktos tu zajrzal ,bo już chciała uzyc pały :mad: witamy Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 BlackSheWolf napisał(a):jej jaka słodka sunia :loveu: i wcale nie taka stara ;) 8 lat. Toż to w kwiecie wieku :cool3: a zachowuje się jak szczeniak , ciekawe kiedy się uspokoi jak będzie miała 20 :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 jej jaka słodka sunia :loveu: i wcale nie taka stara ;) 8 lat. Toż to w kwiecie wieku :cool3: Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 czy ja mam sama pociągnąć ten wóz :mad: bo jeżeli tak to to zrobie i to doskonale ,ale wolałabym mieć jakieś towarzystwo na wątku przynajmniej nie będę gadała do siebie :evil_lol: Quote
epe Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Sunia prześliczna!:loveu: Daj Boże każdej kobitce tak się trzymać:lol: Trzymam kciuki,aby wpadła komuś w oko! Może jednak komuś się pomyliło z tym wiekiem? Coś mi się przypomina,że był wątek suni,chyba ze Śląska,którą wyceniki na 10 lat,a już w nowym domu wet ją znacznie odmłodził i to była prawda!:evil_lol: Chyba Zbójni wiózł tą sunię do nowego domku! Może podrzucić ten wątek do Zbójni- on ma szczęśliwą rękę do szukania domków;) Quote
Basia i Barni Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 epe napisał(a):Sunia prześliczna!:loveu: Daj Boże każdej kobitce tak się trzymać:lol: Trzymam kciuki,aby wpadła komuś w oko! Może jednak komuś się pomyliło z tym wiekiem? Coś mi się przypomina,że był wątek suni,chyba ze Śląska,którą wyceniki na 10 lat,a już w nowym domu wet ją znacznie odmłodził i to była prawda!:evil_lol: Chyba Zbójni wiózł tą sunię do nowego domku! Może podrzucić ten wątek do Zbójni- on ma szczęśliwą rękę do szukania domków;) epe dzięki za podpowiedz zaraz napiszę :multi: Quote
Basia i Barni Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 nie umiem znaleźć użytkownika zbójni :shake: Quote
Basia i Barni Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 porozsyłac wiadomości o tej suczce , bo się dziołcha marnuje :evil_lol: Quote
Asta17 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Śliczne zdjęcia, kochany pies. Domek na pewno się znajdzie. ;) Quote
Basia i Barni Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 podrzucam i uciekam na wieś , jak wróce a marysia nie będzie miałą domu to :mad::mad::mad::evil_lol: Quote
graynew Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 8 lat :crazyeye: kto ja tak ocenil? Wet?? Na podstwie czego zebow?? Ona naprawde wyglada na mniej no moze nie czarujmy sie nie na roczna suczke ale 8 to chyba przesada. Mysle ze mozna by ja o kilka odmlodzic w ogloszeniach :) Bedziemy zagladac i pamietac jakby sie jakis domek odezwal. A jak ona dogoaduje sie z kotami?? I jak reaguje na male dzieci?? Bo to tez czeste pytania. Quote
Zbójini Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 8 to wcale nie jest dużo. Mój Zbój ma 9 i ma tyle wigoru że starcza za dwóch... Quote
Recommended Posts