Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No co Wy !!!
Tera muszę SPRZĄTAĆ !!! Po to w końcu wzięłam urlop !

Haniu - przestań :nono:
:kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ OCZYWIŚCIE - nie dam się zwariować. Psy NIE BĘDĄ mną rządzić !
A poza tym Gezek trwa na swojej z góry upatrzonej pozycji - więc...

A ja PRACUJĘ :vamp:
Efekty mam takie, że mogę Wam pokazać tylko TO. Bo wiecej nie mogę 8-)

Poza tym tam, gdzie Gezio patrzy, jest brrrr - zimno ...

Posted

haniu ja juz wyprasowałam firanki po upraniu ich ... :vamp: i parę innych rzeczy zerkajac na forum zrobiła ale Ciebie nie pobiję jeszcze fotki wstawiasz :) na bierząco ...:haha:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ależ OCZYWIŚCIE - nie dam się zwariować. Psy NIE BĘDĄ mną rządzić !
A poza tym Gezek trwa na swojej z góry upatrzonej pozycji - więc...

A ja PRACUJĘ :vamp:
Efekty mam takie, że mogę Wam pokazać tylko TO. Bo wiecej nie mogę 8-)

Poza tym tam, gdzie Gezio patrzy, jest brrrr - zimno ...

ale masz fajną choinkę :)
spadam do wyra - znowu mnie bierze gorączka :robot:

Posted

[quote name='aga1215']no to może mała kawusia

Agusia ty masz głowę!:-D:-D:-D A ja z przykrością się tu dowiaduję, że ty chora?:( Pewnie się przepracowałaś !

Posted

[quote name='aga1215']no to może mała kawusia

Cholera, nie mogę wejść normalna drogą do Galerii - tylko jakąś kompletnie pokrętną :vamp: :vamp: :vamp:

Kawę właśnie wypiłam ...

CZY TYLKO JA MAM PROBLEM ???? Ale chyba nie, sądzęc po ilości nowych postów w Galeriii ....

Posted

[quote name='mmbbaj']Ooooooooooooooooo!!!! to tak jak i mnie!!!!!!!!!;-);-);-)

Małgosiu, prpponuję Ci zrobić to, co ja właśnie zrobiłam : CHROMOLIĆ SPRZĄTANIE !!!! :sg168: :sg168: :sg168:

Posted

[quote name='mmbbaj']Agusia ty masz głowę!:-D:-D:-D A ja z przykrością się tu dowiaduję, że ty chora?:( Pewnie się przepracowałaś !
Gosiu - dzięki :) raczej przegadałam :oops: - z sąsiadką - ona stała na ulicy a ja na tarasie. Oczywiście to ona była przystosowana odzieżowo do takiej rozmowy.... :oops: :robot:

Haniu - dlaczego nie zalogujesz się na stałe???

Posted

Jak to na stałe ??? Jestem zalogowana z zapamietaniem hasła. Wchodziłam zawsze z ulubionych bezpośrednio do Galerii. Na nowej DG to mi nie działało. Wchodziłam więc ze strony głównej na forum - i potem do Galerii. Teraz przy obyswu sposobach wyswietla mi się komunikat o problemach technicznych. Mogę wejść tylko przez NOWE POSTY. Kuźwa - coś robię źle ? Ale dotychczas DZIAŁAŁO ... :pissed: :pissed: :pissed:

Posted

[quote name='Patka']haniu ja juz wyprasowałam firanki po upraniu ich ... i parę innych rzeczy zerkajac na forum zrobiła ale Ciebie nie pobiję jeszcze fotki wstawiasz na bierząco ...

:o firanki prasujesz? :o

Ja tam wieszam lekko wilgotne i same sie prostują :lol: a

[quote name='HankaRupczewska']Cholera, nie mogę wejść normalna drogą do Galerii - tylko jakąś kompletnie pokrętną :vamp: :vamp: :vamp:

Kawę właśnie wypiłam ...

Droga ta Twoja kawa? :o

Hanka nie pzrejmuj się , Admin caly czas pracuje nad forum, więc pewnie stąd te problemy z wejściem :wink:

Posted

Pika - w życiu nie prasowałam firanek - robie dokładnie jak Ty - wieszm mokre. To Patka prasuje.

Sprzątając, znalazłam plik takich "setek" . Podobają mi się ! :sg168: :sg168: :sg168:

Czy ty masz jakieś konszachty z Adminem ?
Mam nadzieję, że popracuje wydajnie ... 8-)

Posted

malawaszka napisał(a):
ja poproszę taką podstawkę pod filiżankę :kaffee_2:

Ja też, ja też.. cały komplecik najlepiej 8-)

Haniu, a ja porządki mam zrobione w pokoju w którym stoi choinka... no i sypialnię ogarnęłam tak juz "świątecznie"... a reszta czeka aż w kuchni skończę moje pichcenie :lol: a skończę w piątek więc potem będę "ogarniać" resztę żeby w miarę wyglądało :lol:

A firanek tez nigdy nie prasuję - wieszam mokre... a jak zimno sie w domku robi od razu - temperatura spada conajmniej o 1 stopieniek ;-)

Posted

A ja narazie nie sprzatam, bo nie mam natchnienia, a po powrocie z uczelni i pracy jakos mi sie nie chce. Zato dzis zrobiła wiekszocsc zakupów prezentowych...i mam chociaz ta czesc swiat z głowy!

Posted

A ja się nabawiłam gigantycznych kompleksów przez ta galerię :evil:
Wszyscy sprzatają, ścierają kurze, piorą firanki, myją podłgi, pieką... :-?
A ja?? A ja NIE :placz:

Posted

[quote name='Maga100']A ja się nabawiłam gigantycznych kompleksów przez ta galerię :evil:

Ja tez NIE :lol:

Posted

[quote name='Maga100']A ja się nabawiłam gigantycznych kompleksów przez ta galerię :evil:

Maga, a kto ci zabronił robić te wszystkie wspaniałe rzeczy?:-o Może TZ?:santagri:

Posted

[quote name='mmbbaj']Maga, a kto ci zabronił robić te wszystkie wspaniałe rzeczy?:-o

Zabronił mi:
-Pan Leń
-Pan Nie Mam czasu
-Pan Nie Mam sił
-Pan Nie Chce Mi Się
-Pan Chromoląwszy
:-?