aga1215 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No co Wy !!! Tera muszę SPRZĄTAĆ !!! Po to w końcu wzięłam urlop ! Haniu - przestań :nono: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Ależ OCZYWIŚCIE - nie dam się zwariować. Psy NIE BĘDĄ mną rządzić ! A poza tym Gezek trwa na swojej z góry upatrzonej pozycji - więc... A ja PRACUJĘ :vamp: Efekty mam takie, że mogę Wam pokazać tylko TO. Bo wiecej nie mogę 8-) Poza tym tam, gdzie Gezio patrzy, jest brrrr - zimno ... Quote
Patka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 haniu ja juz wyprasowałam firanki po upraniu ich ... :vamp: i parę innych rzeczy zerkajac na forum zrobiła ale Ciebie nie pobiję jeszcze fotki wstawiasz :) na bierząco ...:haha: Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Ależ OCZYWIŚCIE - nie dam się zwariować. Psy NIE BĘDĄ mną rządzić ! A poza tym Gezek trwa na swojej z góry upatrzonej pozycji - więc... A ja PRACUJĘ :vamp: Efekty mam takie, że mogę Wam pokazać tylko TO. Bo wiecej nie mogę 8-) Poza tym tam, gdzie Gezio patrzy, jest brrrr - zimno ... ale masz fajną choinkę :) spadam do wyra - znowu mnie bierze gorączka :robot: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 PADLAM jakie SPADOCHRONY hahahahhaha maska sniezna zalozona latary wlaczone mozna startowac :D Quote
mmbbaj Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Nooooo....!:-D widzę, że Hania wzięła się do roboty, a nie przesiaduje na dogo kiedy INNI nie mają czasu:vamp: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Haniu jak idzie sprzatanie;-) Bossssko, Alu, bossssko !!!!:huh: :huh: :huh: Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Bossssko, Alu, bossssko !!!!:huh: :huh: :huh: no to może mała kawusia Quote
mmbbaj Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Bossssko, Alu, bossssko !!!!:huh: :huh: :huh: Ooooooooooooooooo!!!! to tak jak i mnie!!!!!!!!!;-);-);-) Quote
mmbbaj Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='aga1215']no to może mała kawusia Agusia ty masz głowę!:-D:-D:-D A ja z przykrością się tu dowiaduję, że ty chora?:( Pewnie się przepracowałaś ! Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='aga1215']no to może mała kawusia Cholera, nie mogę wejść normalna drogą do Galerii - tylko jakąś kompletnie pokrętną :vamp: :vamp: :vamp: Kawę właśnie wypiłam ... CZY TYLKO JA MAM PROBLEM ???? Ale chyba nie, sądzęc po ilości nowych postów w Galeriii .... Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='mmbbaj']Ooooooooooooooooo!!!! to tak jak i mnie!!!!!!!!!;-);-);-) Małgosiu, prpponuję Ci zrobić to, co ja właśnie zrobiłam : CHROMOLIĆ SPRZĄTANIE !!!! :sg168: :sg168: :sg168: Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='mmbbaj']Agusia ty masz głowę!:-D:-D:-D A ja z przykrością się tu dowiaduję, że ty chora?:( Pewnie się przepracowałaś ! Gosiu - dzięki :) raczej przegadałam :oops: - z sąsiadką - ona stała na ulicy a ja na tarasie. Oczywiście to ona była przystosowana odzieżowo do takiej rozmowy.... :oops: :robot: Haniu - dlaczego nie zalogujesz się na stałe??? Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Jak to na stałe ??? Jestem zalogowana z zapamietaniem hasła. Wchodziłam zawsze z ulubionych bezpośrednio do Galerii. Na nowej DG to mi nie działało. Wchodziłam więc ze strony głównej na forum - i potem do Galerii. Teraz przy obyswu sposobach wyswietla mi się komunikat o problemach technicznych. Mogę wejść tylko przez NOWE POSTY. Kuźwa - coś robię źle ? Ale dotychczas DZIAŁAŁO ... :pissed: :pissed: :pissed: Quote
PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Patka']haniu ja juz wyprasowałam firanki po upraniu ich ... i parę innych rzeczy zerkajac na forum zrobiła ale Ciebie nie pobiję jeszcze fotki wstawiasz na bierząco ... :o firanki prasujesz? :o Ja tam wieszam lekko wilgotne i same sie prostują :lol: a [quote name='HankaRupczewska']Cholera, nie mogę wejść normalna drogą do Galerii - tylko jakąś kompletnie pokrętną :vamp: :vamp: :vamp: Kawę właśnie wypiłam ... Droga ta Twoja kawa? :o Hanka nie pzrejmuj się , Admin caly czas pracuje nad forum, więc pewnie stąd te problemy z wejściem :wink: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Pika - w życiu nie prasowałam firanek - robie dokładnie jak Ty - wieszm mokre. To Patka prasuje. Sprzątając, znalazłam plik takich "setek" . Podobają mi się ! :sg168: :sg168: :sg168: Czy ty masz jakieś konszachty z Adminem ? Mam nadzieję, że popracuje wydajnie ... 8-) Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] ja poproszę taką podstawkę pod filiżankę :kaffee_2: Quote
Gosiek Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 malawaszka napisał(a):ja poproszę taką podstawkę pod filiżankę :kaffee_2: Ja też, ja też.. cały komplecik najlepiej 8-) Haniu, a ja porządki mam zrobione w pokoju w którym stoi choinka... no i sypialnię ogarnęłam tak juz "świątecznie"... a reszta czeka aż w kuchni skończę moje pichcenie :lol: a skończę w piątek więc potem będę "ogarniać" resztę żeby w miarę wyglądało :lol: A firanek tez nigdy nie prasuję - wieszam mokre... a jak zimno sie w domku robi od razu - temperatura spada conajmniej o 1 stopieniek ;-) Quote
LAZY Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 A ja narazie nie sprzatam, bo nie mam natchnienia, a po powrocie z uczelni i pracy jakos mi sie nie chce. Zato dzis zrobiła wiekszocsc zakupów prezentowych...i mam chociaz ta czesc swiat z głowy! Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 A ja się nabawiłam gigantycznych kompleksów przez ta galerię :evil: Wszyscy sprzatają, ścierają kurze, piorą firanki, myją podłgi, pieką... :-? A ja?? A ja NIE :placz: Quote
PIKA Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']A ja się nabawiłam gigantycznych kompleksów przez ta galerię :evil: Wszyscy sprzatają, ścierają kurze, piorą firanki, myją podłgi, pieką... :-? A ja?? A ja NIE :placz: Ja tez NIE :lol: Quote
mmbbaj Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Maga100']A ja się nabawiłam gigantycznych kompleksów przez ta galerię :evil: Wszyscy sprzatają, ścierają kurze, piorą firanki, myją podłgi, pieką... :-? A ja?? A ja NIE :placz: Maga, a kto ci zabronił robić te wszystkie wspaniałe rzeczy?:-o Może TZ?:santagri: Quote
Maga100 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='mmbbaj']Maga, a kto ci zabronił robić te wszystkie wspaniałe rzeczy?:-o Zabronił mi: -Pan Leń -Pan Nie Mam czasu -Pan Nie Mam sił -Pan Nie Chce Mi Się -Pan Chromoląwszy :-? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 u nas także mieszkanko wypolerowane na picuś glancuś. Kazdy kąt powycierany, więc teraz tylko takie "zwyczajne" sprzatkanko i możemy Świetowac :-D Quote
Recommended Posts