Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']Haniu, czy ty też się czujesz jak w wariatkowie??
Ja już zaczynam nerwowo chichotać :drinka:

Tak dokładnie sie czuję - mam obłęd w oku, zjadłam cztery fantazje biszkoptowe z polewą pomarańczową ( jedna po drugiej ), trzy Grześki, pół puszki śliwek w czekoladzie - i chyba popiję to teraz czerwonym barszczykiem :robot: :robot: :robot:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Tak dokładnie sie czuję - mam obłęd w oku, zjadłam cztery fantazje biszkoptowe z polewą pomarańczową ( jedna po drugiej ), trzy Grześki, pół puszki śliwek w czekoladzie - i chyba popiję to teraz czerwonym barszczykiem :robot: :robot: :robot:A niebawem powiesz "Rzygam Dogomanią" :lol:
Alu, no dokładnie :roflt: No, chyba, że kropka pozostaje czerwona bez względu na to, czy ta osoba jest na forum, czy nie ;-)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Tak dokładnie sie czuję - mam obłęd w oku, zjadłam cztery fantazje biszkoptowe z polewą pomarańczową ( jedna po drugiej ), trzy Grześki, pół puszki śliwek w czekoladzie - i chyba popiję to teraz czerwonym barszczykiem :robot: :robot: :robot:
A to smacznego :lol:

Posted

Co masz zrobić dziś - zrób POJUTRZE. Będziesz miał dwa dni wolnego .... :evilbat: :evilbat: :evilbat:

To moje motto - słowo na niedzielę - jeśli kto woli ...:evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Co masz zrobić dziś - zrób POJUTRZE. Będziesz miał dwa dni wolnego .... :evilbat: :evilbat: :evilbat:

To inaczej szlo 8-)
Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, może ktos wcześniej zrobi za Ciebie :lol:

Posted

[quote name='dbsst']o tak to PIKOWE jest blizsze memu sercu ;)

trudno byc leniem w dzisiejszych czasach ;)

Moje drogie ( z wyższością i protekcjonalnie :sg168: ) Trzeba realnie oceniać sytuację ! Czy często wam się zdarza, że KTOŚ za was COŚ robi ??? Bo mnie - cholera - jakoś rzdko ...:-? :-? :-?

Posted

[quote name='dbsst']no wlasnie im starsza jestem tym rzadziej mnie ktos wyrecza :(

ŁOmatko :roflt: :roflt::roflt: Debesciaku ! Takie stare jak Ty to już nie żyją :cunao: :cunao: :cunao:
Hahahahaha - NIE MOGĘ !!!

Posted

no wlasnie i ja tak czuje ze juz powinnam zmienic stan swiadomosci a tu nic sie nie dzieje tkwie tu na tym ziemskim padole i nikt mnie wyreczyc nie kce i gdzie tu sprawiedliwosc na tym swiecie ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'] Debesciaku ! Takie stare jak Ty to już nie żyją :cunao: :cunao: :cunao:
Eeetam, jak w pewnym wieku czlowiek rano wstaje i go cos boli to znaczy, ze jeszcze zyje :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Moje drogie ( z wyższością i protekcjonalnie :sg168: ) Trzeba realnie oceniać sytuację ! Czy często wam się zdarza, że KTOŚ za was COŚ robi ??? Bo mnie - cholera - jakoś rzdko ...:-? :-? :-?

Moja droga, mnie też się to nie zdarza....
Czasem TZ coś wykona, ale to tylko dlatego, że np. ma dość syfu w domu, albo np. chciałby zjeść obiad :cunao:

Posted

[quote name='Maga100']Moja droga, mnie też się to nie zdarza....
Czasem TZ coś wykona, ale to tylko dlatego, że np. ma dość syfu w domu, albo np. chciałby zjeść obiad :cunao:

No cóz ( filozoficznie) KAŻDY SE MA TO, NA CO SE ZASŁUŻYŁ .:evilbat: :evilbat: :evilbat:

Dzisiaj trochę nie w psim temacie, ale po trzech dniach bezposredniego kontaktu z TYM młodym człowiekiem jastem trochę ... No nie ważne, jaka ....

Jak powstawało DZIEŁO DLA TATY ....

Przygotowania

[SIZE=5]In tractu

Każda pomoc się przyda ...

Warsztat pracy ...

No. Chyba mi wyszło !!! Ale czy ja wieeem ?....

Dzieło PO dziele ....

No i jeszcze TAKIEGO gościa mieliśmy. To Sonia moich starych dzieci :

Posted

:hmmmm: z pewnym zakłopotaniem stwierdzam, że niekoniecznie wszyscy muszą mieć ten sam talent.... ;-) Może ten młody człowiek powinien jednak... śpiewać ? :lol:

[quote name='HankaRupczewska']

jakie duuuuuuże oczy :-P

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No cóz ( filozoficznie) KAŻDY SE MA TO, NA CO SE ZASŁUŻYŁ .:evilbat: :evilbat: :evilbat:

ale to jest do TZ, tak? :vamp:

Haniu, czy ona się czemuś dziwi właśnie? :-o

Posted

[quote name='Maga100']ale to jest do TZ, tak? :vamp:

[font=Times New Roman][size=5][color=green]

[B]Haniu, czy ona się czemuś dziwi właśnie? :-o

Oczywiście !!! Twój to wogóle jest taki bardziej sajensfikszyn - poza tymi pudłami w przedpokoju, oczywiście :vamp:

A Sonia ? To jest bardzo kochana psina. Kiedys bała się wszystkiego i wszystkich. Teraz - najpierw się dziwi - a zaraz potem - kocha wszystko ... Tylko Gezek nie darzy jej pozytywnymi uczuciami. On każdego jamnika schrupałby na śniadanie - albo na kolacje. Wszystkie osiedlowe pańcie na widok Gezia porywają swoich spacerowiczów pod pachę. Awersje pozostały mu po tym, jak we wczesnej młodości dwa osiedlowe jamniory spuściły mu łomot ...

Posted

[quote name='PIKA']A co ono przedstawia? :oops: To dzielo :oops:

MOJA DROGA - CZY TY NIE WIDZISZ - ŻE TO JEST PIĘKNE AUTO ? DUUUUŻE ... I na górze jest napisane " DLA TATY "

KOCHANA - przecież to OD RAZU widać ...:niedowia: :niedowia: :niedowia:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Oczywiście !!! Twój to wogóle jest taki bardziej sajensfikszyn - poza tymi pudłami w przedpokoju, oczywiście :vamp:

Camaro - Małgosiu, jesteś gdzieś tu, czytasz ty to????
Już nie jesteś sama w swoim sajensfikszyn 8-)

Posted

[quote name='Maga100']Camaro - Małgosiu, jesteś gdzieś tu, czytasz ty to????
Już nie jesteś sama w swoim sajensfikszyn 8-)

No weź ! Za dobrą pamięć posiadasz !!! :haha:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']MOJA DROGA - CZY TY NIE WIDZISZ - ŻE TO JEST PIĘKNE AUTO ? DUUUUŻE ... I na górze jest napisane " DLA TATY "

KOCHANA - przecież to OD RAZU widać ...:niedowia: :niedowia: :niedowia:
Taaaa od razu :roll: