aga1215 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] u nas właśnie teraz jest tak chyba pora pożegnać się - forum idzie do konserwacji - czy się jeszcze zobaczymy :niewiem: :hmmmm: :niewiem: :o :roll: :drinking: :drinking: :drinking: Dobrej Nocki :buzi: O, jak jest PIĘKNIE !!! :evil: a rano przy łopacie to dopiero pięknie będzie :evil: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] u nas właśnie teraz jest tak chyba pora pożegnać się - forum idzie do konserwacji - czy się jeszcze zobaczymy :niewiem: :hmmmm: :niewiem: :o :roll: :drinking: :drinking: :drinking: Dobrej Nocki :buzi: O, jak jest PIĘKNIE !!! :evil: a rano przy łopacie to dopiero pięknie będzie :evil: HIHIHI ! :D Ale chyba chciałabym tak przy łopacie .... :roll: :roll: :roll: Quote
asher Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] u nas właśnie teraz jest tak chyba pora pożegnać się - forum idzie do konserwacji - czy się jeszcze zobaczymy :niewiem: :hmmmm: :niewiem: :o :roll: :drinking: :drinking: :drinking: Dobrej Nocki :buzi: O, jak jest PIĘKNIE !!! :evil: a rano przy łopacie to dopiero pięknie będzie :evil:A od czego masz trawnikowego? 8) Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 No jak to ??? :o :o :o Asher TRAWNIKOWY jest OD TRAWY ! Od śniegu jest ŚNIEGOWY ! A sniegowego nie wiadomo czy Aga posiada ... No to hejki i papatki :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='asher'][quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] u nas właśnie teraz jest tak chyba pora pożegnać się - forum idzie do konserwacji - czy się jeszcze zobaczymy :niewiem: :hmmmm: :niewiem: :o :roll: :drinking: :drinking: :drinking: Dobrej Nocki :buzi: O, jak jest PIĘKNIE !!! :evil: a rano przy łopacie to dopiero pięknie będzie :evil:A od czego masz trawnikowego? 8) :hmmmm: :niewiem: :hmmmm: Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] No to hejki i papatki :evilbat: :lol: :lol: :lol: AAAAAAAAA!!!!! 8) Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Uważaj - po AAAAA trzeba powiedzieć Beeeeee. Dobranoc . 8) Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Uważaj - po AAAAA trzeba powiedzieć Beeeeee. 8) chyba Błeeeee :-? Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 No to jeszcze jedno - napewno nie błeeee 8) Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Chyba juz rzeczywiscie dobranoc. Godzina ZERO mineła - i wszystko działa :o :o :o Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Haniu , weź coś na wzmocnienie:drinka: Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 To forum działało, a ja spac poszlam :puppydog: ale to obecne mi się nie podpoba :nonono2: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 PIKA napisał(a):To forum działało, a ja spac poszlam :puppydog: ale to obecne mi się nie podpoba :nonono2:Ja nic nie potrafię znaleźć , i dlaczego mamy kłódeczki:puppydog: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 O rany - chyba wezmę COŚ na wzmocnienie .!!! Ni umiem nawet wstawić emotki !!! Luuuuuudzie !!!! Ale sama szata nawet podoba mi się .... Nie krzyczcie na mnie .... Tylkoo NIC NIE UMIEM !!! Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 a kilkasz na llewy rog post replay i masz tam sporo emotikonów :sg168: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Patka napisał(a):a kilkasz na llewy rog post replay i masz tam sporo emotikonów :sg168:i nawet jest klik na więcej;-) .A jak się pozbyć kłódki czy ktoś wie :puppydog: Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Patka napisał(a):a kilkasz na llewy rog post replay i masz tam sporo emotikonów :sg168: no wlasnie, nie zawsze A w emotach nie mam fijoleciuku :puppydog: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Już wiem. Kłódka oznacza teraz coś innego niż wtedy :vamp: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='Maga100']Już wiem. Kłódka oznacza teraz coś innego niż wtedy :vamp: A co oznacza ta kłódka ? Powiedz, no powiedz !!! Szybciutko !!!:flasings: :flasings: :flasings: Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Pika jak nie zawsze?? a co z ta kłódką ?? Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A co oznacza ta kłódka ? Powiedz, no powiedz !!! Szybciutko !!!:flasings: :flasings: :flasings: hihi cześć Haniu - kłódka oznacza teraz że "udzielałaś sie w tym topiku" :) Buziaczki Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Gosiek napisał(a):hihi cześć Haniu - kłódka oznacza teraz że "udzielałaś sie w tym topiku" :) Buziaczki Matko, ludzie, wogóle nie rozumiem, co tu się dzieję :vamp: :vamp: :vamp: Zżera mi wszystkie posty. Powpisywałam sie do róznych zaprzyjaźnionych - i co ? I gówno ... O co tu chodzi ? Aga , wysłałam Ci PW - to mi pisza, że masz zapchana skrzynke. A wiadomości w Twoim watku się nie ukazują :vamp: :vamp: :vamp: Zaraz sprawdzę - czy istnieje cenzura : ***** ! Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Matko, ludzie, wogóle nie rozumiem, co tu się dzieję :vamp: :vamp: :vamp: Zżera mi wszystkie posty. Powpisywałam sie do róznych zaprzyjaźnionych - i co ? I gówno ... O co tu chodzi ? Aga , wysłałam Ci PW - to mi pisza, że masz zapchana skrzynke. A wiadomości w Twoim watku się nie ukazują :vamp: :vamp: :vamp: Zaraz sprawdzę - czy istnieje cenzura : ***** !no widzisz coś zostało po staremu ;-) :-D Quote
Recommended Posts