Hanna R. Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='PIKA']:o :o Hanka psy do koalicji mocherowej wyslalas :o Ja nie wpływam na NICZYJE poglądy :-? :-? SAME SIĘ WYSŁAŁY :evilbat: Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska']czyżby Gezio odbierał RM :o OCZYWIŚCIE !!! A pocóż miałby te antenkę ??? Już nie jestem osamotniony !!! Tylko nie wiem, czy Ojciec Dyrektor byłby zachwycony formą ? Taka trochę MODERN jak na moherek . :evilbat: :evilbat: :evilbat: o biedroneczka :o Quote
asher Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Co ma Giezio na łbie - nie moja rzecz. Ale Mani, jako damie bardziej pasowałby kapelusz... :-? Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 O, niezadowolona jestem ... Chciałam wstawić zdjecia z naszego niedzielnego spaceru - a tu PRZERWA ! Koleżanko moja, wiesz, że do Ciebie mówię... Mamy zaległe maile ... A tak było w niedzielę .... Quote
malawaszka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 już wiem :oops: ślepak ze mnie :lol: Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska']O, niezadowolona jestem ... Chciałam wstawić zdjecia z naszego niedzielnego spaceru - a tu PRZERWA ! [b]Koleżanko moja, wiesz, że do Ciebie mówię... Mamy zaległe maile ... ale co mają maile do przerwy na dogomanii? :o Przerwy - w dodatku - dopiero od 1.00.... Gdzie tak było w niedzielę? Bo na pewno nie w Polsce :evilbat: Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 malawaszka napisał(a):już wiem :oops: ślepak ze mnie :lol: :roflt: :roflt: :roflt: Twoje zdrowie Waszko :grins: :drinking: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Bo wiecie, ja mam dzisiaj duze zapotrzebowanie na kontakty międzyludzkie. A tu wygląda na to, że możliwosci będa ograniczone :-? A tak wogóle, to skąd wiecie, że to od pierwszej ??? Ta niby przerwa ? Waszka jak tam było na gościnnych występach ??? Maga - dogomania teoretycznie nie ma NIC do maili - ale czasami nie ma tej formy komunikacji bez DG 8) Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 HankaRupczewska napisał(a):[A tak wogóle, to skąd wiecie, że to od pierwszej ??? Ta niby przerwa ? Haniu :o przecież jest wyraźnie napisane :o Może nie wpadłaś na to, żeby w link wejść? :evilbat: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 No nie wpadłam ... Nawet nie wpadłam, że to JEST link :evilbat: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 DAMA : :-? WESPÓŁ W ZESPÓŁ ... Quote
malawaszka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Waszka jak tam było na gościnnych występach ??? liiipaaa :roll: pustki w Wiśle jeszcze :-? Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Maga, tak było w Krakowie, w ubiegłą niedzielę ... Quote
aga1215 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 w ubiegłą niedzielę ... w Krakowie.... ehhhh, jak cudnie :P a dzisiaj raniutko zamglony widoczek z tarasu na Gorce w południe chlapa a teraz zamieć :evil: Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 oj było pięknie, było 8) a u nas ohyda :-? Pada z nieba deszcz ze śniegiem, który na ziemi zamienia się w błotnistą breję :( Quote
Patka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Hania ale pięknie było miło popatrzeć, bo u nas ohyda pelna parą ... Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='aga1215']w ubiegłą niedzielę ... w Krakowie.... ehhhh, jak cudnie :P a dzisiaj raniutko zamglony widoczek z tarasu na Gorce w południe chlapa a teraz zamieć :evil: Aga! :o ależ Ty masz piękne widoki z tego tarasu... :D Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='aga1215']w ubiegłą niedzielę ... w Krakowie.... ehhhh, jak cudnie :P a dzisiaj raniutko zamglony widoczek z tarasu na Gorce w południe chlapa a teraz zamieć :evil: Aga! :o ależ Ty masz piękne widoki z tego tarasu... :Dzazdraszczam 8) Quote
aga1215 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Gosiu, Alu - ten widok prędko się zmienił na nieciekawą pluchę :-? Teraz za to dosypało - chyba ze 20cm :shock: ale będzie rano roboty z odśnieżaniem :evil: Hania - Kraków w śniegu też jest piękny ... bo też już jest w śniegu??? Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Aga - jest okropnie. Pada - ale mokro i wietrznie jest... Chciało nas porwać - a ani Gezio - ani ja nie jesteśmy ułomkami ... Może jutro będzie biało ... Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Aga - jest okropnie. Pada - ale mokro i wietrznie jest... Chciało nas porwać - a ani Gezio - ani ja nie jesteśmy ułomkami ... Może jutro będzie biało ... o jesteś 8) rychło w czas - zaraz i tak będzie koniec :-? Quote
aga1215 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Aga - jest okropnie. Pada - ale mokro i wietrznie jest... Chciało nas porwać - a ani Gezio - ani ja nie jesteśmy ułomkami ... Może jutro będzie biało ... u nas właśnie teraz jest tak chyba pora pożegnać się - forum idzie do konserwacji - czy się jeszcze zobaczymy :niewiem: :hmmmm: :niewiem: :o :roll: :drinking: :drinking: :drinking: Dobrej Nocki :buzi: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='aga1215'] u nas właśnie teraz jest tak chyba pora pożegnać się - forum idzie do konserwacji - czy się jeszcze zobaczymy :niewiem: :hmmmm: :niewiem: :o :roll: :drinking: :drinking: :drinking: Dobrej Nocki :buzi: O, jak jest PIĘKNIE !!! Quote
Recommended Posts