Maga100 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 haniu, jak zawsze Kraków w twoim obiektywie jest piękny :D Tak sie rozmarzyłam, że jakbyś z nami poszła na spacerek, to jakie piekne i natchnione zdjęcia miałyby nasze psy 8) Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Maga100 napisał(a):haniu, jak zawsze Kraków w twoim obiektywie jest piękny :D Tak sie rozmarzyłam, że jakbyś z nami poszła na spacerek, to jakie piekne i natchnione zdjęcia miałyby nasze psy 8)ha ha to nasze będą miały fajne fotki jak skoczymy do Krakowa , albo Hania do nas przyskoczy 8) Quote
Hanna R. Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Dobranoc ... Kontrola profilaktyczna .... Dwa w jednym ... Quote
aga1215 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 HankaRupczewska napisał(a): ale Giezuś porósł futerkiem -on tak zawsze na zimę??????? :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Dwa w jednym ... Jakie proporcje :o :lol: Quote
PIKA Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Dwa w jednym ... :o a Gezio u fryzjera był jak widze, wloski fabował? i tapira se zrobil :o Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 PIKA napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Dwa w jednym ... :o a Gezio u fryzjera był jak widze, wloski fabował? i tapira se zrobil :oGezio peliske na zime sobie zafundował :wink: Quote
mmbbaj Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Kontrola profilaktyczna .... Geziu dobranoc...jesteś cudny Quote
Alka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 mmbbaj napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Kontrola profilaktyczna .... Geziu dobranoc...jesteś cudny ale Gezio ma rozmarzone oczęta, czyzby jakiś romans czytał :roll: Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Gezio faktycznie ma rozmarzone spojrzenie - ciekawe o czym ta książeczka :wink: Haniu - i jak? Biała Dama sie znalazła już? ja mam taką roześmianą - bardzo mi się podobały jej zarciki. Szkoda tylko że nie ufociłam jak tak fajnie usta wykrzywiała :lol: :lol: Quote
asher Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Maga100 napisał(a): Gezio ma włochate wole :oNie znasz sie. Wszyscy się nie znacie. To żadne wole, ani tym bardziej pelisa :roll: Przecież to tors! Rozbudowany potężny tors porośnięty gęstym czarnym włosiem, jako że Giezio to prawdziwy macho! 8) Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a): Gezio ma włochate wole :oNie znasz sie. Wszyscy się nie znacie. To żadne wole, ani tym bardziej pelisa :roll: Przecież to tors! Rozbudowanym potężny tors porośnięty gęstym czarnym włosiem, jako że Giezio to prawdziwy macho! 8) Haha więc czemu to przerażenie w oczach na drugim planie? :o :lol: Quote
asher Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Justa napisał(a):asher napisał(a):Maga100 napisał(a): Gezio ma włochate wole :oNie znasz sie. Wszyscy się nie znacie. To żadne wole, ani tym bardziej pelisa :roll: Przecież to tors! Rozbudowanym potężny tors porośnięty gęstym czarnym włosiem, jako że Giezio to prawdziwy macho! 8) Haha więc czemu to przerażenie w oczach na drugim planie? :o :lol:Jakie przerażenie??? Giezio jest wyraźnie zniesmaczony, że mu Hania fotę cyka, kiedy on jest w negliżu 8) Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 asher napisał(a):Justa napisał(a):asher napisał(a):Maga100 napisał(a): Gezio ma włochate wole :oNie znasz sie. Wszyscy się nie znacie. To żadne wole, ani tym bardziej pelisa :roll: Przecież to tors! Rozbudowanym potężny tors porośnięty gęstym czarnym włosiem, jako że Giezio to prawdziwy macho! 8) Haha więc czemu to przerażenie w oczach na drugim planie? :o :lol:Jakie przerażenie??? Giezio jest wyraźnie zniesmaczony, że mu Hania fotę cyka, kiedy on jest w negliżu 8) Jego spojzenie zdaje się mówić 'kobieto! nie teraz !" Quote
Alka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Justa napisał(a):asher napisał(a):Justa napisał(a):asher napisał(a):Maga100 napisał(a): Gezio ma włochate wole :oNie znasz sie. Wszyscy się nie znacie. To żadne wole, ani tym bardziej pelisa :roll: Przecież to tors! Rozbudowanym potężny tors porośnięty gęstym czarnym włosiem, jako że Giezio to prawdziwy macho! 8) Haha więc czemu to przerażenie w oczach na drugim planie? :o :lol:Jakie przerażenie??? Giezio jest wyraźnie zniesmaczony, że mu Hania fotę cyka, kiedy on jest w negliżu 8) Jego spojzenie zdaje się mówić 'kobieto! nie teraz !" ale Gezia rozdymało ... :o :wink: :D Quote
Maga100 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a): Gezio ma włochate wole :oNie znasz sie. Wszyscy się nie znacie. To żadne wole, ani tym bardziej pelisa :roll: Przecież to tors! Rozbudowany potężny tors porośnięty gęstym czarnym włosiem, jako że Giezio to prawdziwy macho! 8) a ciekawe w takim razie skąd Gezio bierze tyle męskich hormonów? 8) Quote
asher Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Maga100 napisał(a): Gezio ma włochate wole :oNie znasz sie. Wszyscy się nie znacie. To żadne wole, ani tym bardziej pelisa :roll: Przecież to tors! Rozbudowany potężny tors porośnięty gęstym czarnym włosiem, jako że Giezio to prawdziwy macho! 8) a ciekawe w takim razie skąd Gezio bierze tyle męskich hormonów? 8)Giezio jest męski z natury. Nie potrzebuje tak przyziemnej sprawy jak jakiś tam testosteron 8) Quote
Hanna R. Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 O JEZUSIE :roflt: :roflt: :roflt: [SIZE=2] KOBITKI ! Zagladnęłam i UMARŁAM :lol: :lol: :lol: To dobrze - bo dzisiaj w pracy sodomia i gonorrhea !!! I pare razy szlag mnie trafił :evilbat: Troche później zabawię tu dłużej ! :calus: Quote
aga1215 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):O JEZUSIE :roflt: :roflt: :roflt: KOBITKI ! Zagladnęłam i UMARŁAM :lol: :lol: :lol: To dobrze - bo dzisiaj w pracy sodomia i gonorrhea !!! I pare razy szlag mnie trafił :evilbat: Troche później zabawię tu dłużej ! :calus: czekamy Quote
aga1215 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Troche później zabawię tu dłużej ! :buzi: :hmmmm: :niewiem: :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Zimno... Białawo ... :-? Hmmm.... :roll: :roll: :roll: ] Sam się prowadzam. Na ogonie ... 8) Hmmm... Nie mogę się ostatecznie zdecydować : podoba mi się ? Czy nie ? :roll: Myślenie nie ma przyszłości ! Liczy się czyn ! 8) Tam - na prawo, stała ławeczka. Nie ma ... Zżarłem ! :oops: Chyba jednak przesadziłem... Puścić pawia ??? :cry: No taaaak ! Oczywiście! Można było się tego spodziewać ... :evil: Pozwoliła - zżarłem - i teraz źle się czuję :evil: ] Może pozbędę się nadmiaru metodą OTRZĄSOWĄ ??? :-? Oooooch ! Skóreczka od chipsików ! Zapoluję jednakowoż ... :multi: Nie dam rady ... Po cholerę była mi ta ławeczka ? :cry: O w ogon !!! Chodźmy na kanapę już ! :roll: Tak na co dzień - nie lubię kolokwializmów - ALE CHROMOLĘ TE WIDOCZKI !!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Oooo, dooom ! Mój słodki dom ... :P :P :P Quote
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 hihihhih ekstra :klacz: moje też tak dziczą i wcinają co się da :evil: :lol: Quote
Recommended Posts