Alka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Haniu, czekamy na fotki Krakowa... :D Twoje foty to uczta dla oka :thumbs: aga1215 - i ja się czegoś nowego nauczyłam , dzięki! :D Quote
Hanna R. Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Gosia ! - Ty kropelkowa specjalistko ! Popatrz na swoje foty :klacz: Quote
Hanna R. Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Alka napisał(a):Haniu, czekamy na fotki Krakowa... :D Twoje foty to uczta dla oka :thumbs: aga1215 - i ja się czegoś nowego nauczyłam , dzięki! :D Alu, jestem dumna ! Ze swojego rozsadku :lol: :lol: :lol: Miałam te pytania o wielokrotne cytaty i wskazania adresów zadać na PW ! Myślałam, że tylko ja nie potrafię ... 8) Quote
Alka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Haniu, ja więcej się naucze od internetowych koleżanek niz od własnych dzieci, które , z przykrością muszę stwierdzić nie mają do mnie tyle cierpliwości...prawda Gosieńko ? :wink: :D Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Coś u Was sennie 8) Haniu , czy Mania już do reszty wykańcze Geziową maskotkę :-? Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 ojj położyłabym się z nimi na tej cieplutkiej podłodze :fadein: Quote
Hanna R. Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Coś u Was sennie 8) Haniu , czy Mania już do reszty wykańcze Geziową maskotkę :-? W końcu - to Senna Galeria :wink: Pies zoperowany - egzystuje nadal. Gezek go pilnuje ! malawaszka napisał(a):ojj położyłabym się z nimi na tej cieplutkiej podłodze Dzisiaj podłoga była też ciepła - ale niestety - bez udziału słońca :cry: Quote
PIKA Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 :klacz: Hania brawa za fotki Krakowa :klacz: Quote
Gosiek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Gosia ! - Ty kropelkowa specjalistko ! Popatrz na swoje foty :klacz:Oj Haniu.. bo kropelki akurat mnie fascynują i bardzo mnie wciąga ich focenie :lol: Ale dziekuję ślicznie i cieszę sie ze nie tylko mi się takie foty podobają 8) Ala napisał(a):Haniu, ja więcej się naucze od internetowych koleżanek niz od własnych dzieci, które , z przykrością muszę stwierdzić nie mają do mnie tyle cierpliwości...prawda Gosieńko ?Ala, jak coś wiem to sie tą wiedzą chetnie dzielę... ja też przecież kiedyś sie wszystkiego uczyłam więc wiem jak to jest - najważniejsze jest dobre tłumaczenie problemu 8) Polecam sie na przyszłość :P Quote
asher Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Haniu, ja mam ślicznie poprosze o mnóóóstwo cieplutkich fotek :modla: Wymarzłyśmy dziś strasznie na fortach. Już cztery godziny temu wróciłam, a wciąż mnie telepie... Brrrr :evil: Quote
Hanna R. Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Dzisiaj będzie o krakowskim kiczu i komercji. Ale ponieważ część tego kiczu od zawsze łączy się z Krakowem - więc może nie będzie Was razić. Czasami kicz też jest miły... Na Kleparskim Rynku 8) Komercyjny Rynek . Komercja dopadła nawet kwiaciarki .. Mim Krakowski - zajęcie przyjemne ? Czy sposób na życie ? A Krakowska Biała Dama znikła.... Nie moge jej pokazać ... Na samym środku płyty Rynku możesz kupić hafty ... Niekoniecznie z Istebnej... Krakowskie obwarzanki. Czyli bajgle ... [SIZE=2]Kolorowe jarmarki ... Dobrze, że są koniki krakowskie... Ich życie nie jest lukrowane - zapewniam Was ... :cry: Krakowski gołąb - ani kicz, ani komercja. Utrapienie ... :roll: No i temat do dyskusji ... :wink: Quote
asher Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba :wink: Szczerze mówiąc ja już chyba wolę taką sztukę jak te obrazki z barbakanu, niż sztukę polegającą na obieraniu ziemniaków w Galerii Zachęta, palmę na jednym z warszawskich rond, czy "instalacje" polegające na tym, że artysta podskakuje z włączoną suszarką :roll: :lol: Ale te wszędobylskie nachalne reklamy... Szpecą niemiłosiernie :( :( :( Quote
Hanna R. Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 asher napisał(a):Haniu, ja mam ślicznie poprosze o mnóóóstwo cieplutkich fotek :modla: Wymarzłyśmy dziś strasznie na fortach. Już cztery godziny temu wróciłam, a wciąż mnie telepie... Brrrr :evil: Asiu - w Krakowie - obrzydliwie od wczoraj... Mam jeszcze jakieś przeterminowane :lol: - to je potem wrZucę... A Wam i tak zazdroszczę :cry: Gosiek napisał(a):Oj Haniu.. bo kropelki akurat mnie fascynują i bardzo mnie wciąga ich focenie To bardzo proszę - fascynuj się dalej ... Malawaszka napisał(a):AHHH czy to na tej ulicy jest fajna herbaciarnia, z której mam dużo wspomnień??? Waszka - pamietasz ? Wspomnienia później okazują sie zawsze bez wad... Pika napisał(a):Hania brawa za fotki Krakowa Dzięki, dzięki :D Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Haniu , ale wszystko to co pokazałaś to właśnie ten Kraków z którym stykamy sie w pierwszej kolejności 8) .Dopiero po którymś tam razie odkrywamy urok uliczek , kamienic ....zakamarków . A obważanki to moje ulubione :oops: Quote
aga1215 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ..............Haniu - znowu mnie rozmarzyłaś ............... :buzi: Quote
LAZY Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 No! Jak to dobrze usiasc w niedzielne popoludnie i poczuc sie troszkę jak w Krakowie..Dziękuje! :buzi: Quote
Alka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 LAZY napisał(a):No! Jak to dobrze usiasc w niedzielne popoludnie i poczuc sie troszkę jak w Krakowie..Dziękuje! :buzi: dokładnie, można poczuc ten klimacik... :D Foteczki bomba! :thumbs: Quote
mmbbaj Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 HankaRupczewska napisał(a): A Krakowska Biała Dama znikła.... Nie moge jej pokazać ... :cry: Haniu, ja ją dla Ciebie znalazłam... :lol: :wink: Quote
Hanna R. Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Ooooo Bajan ! :o :o :o A kto to jest koło Bajana ??? :roflt: :roflt: :roflt: Quote
mmbbaj Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Ooooo Bajan ! :o :o :o A kto to jest koło Bajana ??? :roflt: :roflt: :roflt: No jak to kto? :o ...Biała Dama :evilbat: Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 HankaRupczewska napisał(a): A Krakowska Biała Dama znikła.... Nie moge jej pokazać ... :cry: Jak to duch :roll: mmbbaj napisał(a): Haniu, ja ją dla Ciebie znalazłam... :lol: :wink: Ja się nie dziwie, ze Wam Bajan apat zeżarl :roll: Jak on duchy fotografował :roll: Hania Twoje fotki jak zawsze maja klimat, nawet jak tzw kicz fotografujesz :D Quote
mmbbaj Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 PIKA napisał(a): Ja się nie dziwie, ze Wam Bajan apat zeżarl :roll: Jak on duchy fotografował :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol:...liczę na tego faceta Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 mmbbaj napisał(a):PIKA napisał(a): Ja się nie dziwie, ze Wam Bajan apat zeżarl :roll: Jak on duchy fotografował :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol:...liczę na tego facetaa ja poczekam do Quote
Recommended Posts