Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Haniu , serducho aż sie cieszy kiedy oglądam Twoje fotki 8) Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Fotki niesamowite :o Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry: Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 :angel: warto było czekać :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):Fotki niesamowite :o Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry:Maga , nie rób nam tego :-? , a kto ofoci Leona i zjedzone kapciuszki 8) Maga ja cię podbuduję jak wreszcie kupie swój :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):Fotki niesamowite :o Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry: Ty wstrętna KOKIETKO ! :evilbat: Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 DZIEWCZYNKI KOCHANE Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto... A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np tutaj Oświećcie mnie plizzzzz... Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Fotki niesamowite :o Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry: Ty wstrętna KOKIETKO ! :evilbat: obraziłam się :-? Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Fotki niesamowite :o Ja znowu idę schować Stefana na dno szuflady :cry: Ty wstrętna KOKIETKO ! :evilbat: obraziłam się :-? No nie :o Trzymajcie mnie !!! Ja jej mówię, że robi super-foty, a ona sią obraża !!! :roll: Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):DZIEWCZYNKI KOCHANE Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto... A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np tutaj Oświećcie mnie plizzzzz... :( tysz nie umiem :cry: Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a): No nie :o Trzymajcie mnie !!! Ja jej mówię, że robi super-foty, a ona sią obraża !!! :roll: no wiesz, bo mnie wyzywasz od kobiet okropnych jakichś :-? 8) a reszty nie skomentuje, bo prawdy w tym nie ma ani ziarenka :wink: Quote
szaraduszka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):DZIEWCZYNKI KOCHANE Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto... A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np tutaj Oświećcie mnie plizzzzz... Niesamowitość fotek często polega właśnie na uchwyceniu takiej zwyczajnej chwili! Właśnie wykazać piękno czegoś zwyczajnego jest najtrudniej i wykorzystanie do tego celu natury (słonecznie, niebiesko) i pewnych nie zawsze w pełni zwyczajnych okoliczności (pusto) jest sztuką. A tak nawiasem - jak żeś ten nawias zapisała, że dopiero przy okazji cytowania go znalazlam? Wielokrotnych cytatów tysz nie umiem :( adresy dzięki przyciskowi URL tekst tutaj topik, w którym tłumaczą to na podstawie banerków, zamiast zdjęcia dajesz tekst i masz. Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):DZIEWCZYNKI KOCHANE Foty sa zwyczajne - ale Kanonicza jest rzeczywiście szczególna... Zwłaszcza tego dnia - było słonecznie, niebiesko i pusto... poszukująca HankaRupczewska napisał(a):A tak nawiesem - jak sie robi takie wielokrotne cytaty ? Że nie wspomnę o takim myku, że adres topicu jest z napisem np tutaj HankaRupczewska napisał(a):Oświećcie mnie plizzzzz... Haniu -o takie Ci chodzi??? Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Szaraduszko - hurra ! dziekuje !!!! Aga - o takie właśnie . Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Szaraduszko - hurra ! dziekuje !!!! Aga - o takie właśnie . ja to robię "ręcznie" - sama piszę tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np. :P :wink: :lol: :lol: :lol: napisał(a): :P Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Szaraduszko - hurra ! dziekuje !!!! Aga - o takie właśnie . ja to robię "ręcznie" - sama piszę tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np. :P :wink: :lol: :lol: :lol: napisał(a): :P :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry: Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 dbsst napisał(a):extra foteCki :angel: Dzięki ! Alicjarydzewska napisał(a):dalej nie umię ale ja o tej porze tempa jestem Nie wierzę ! Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Szaraduszko - hurra ! dziekuje !!!! Aga - o takie właśnie . ja to robię "ręcznie" - sama piszę tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np. :P :wink: :lol: :lol: :lol: napisał(a): :P :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry: :drinking: nad oknem, wktórym wpisujesz tekst są przyciski - wśród nich jest przycisk [Quote] - najedź na niego myszką a pojawi się wzorzec, jak z tym obiektem pracować -powodzenia :D Quote
malawaszka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 AHHH czy to na tej ulicy jest fajna herbaciarnia, z której mam dużo wspomnień??? :( Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 "aga1215" napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):[quote name='HankaRupczewska']Szaraduszko - hurra ! dziekuje !!!! Aga - o takie właśnie . ja to robię "ręcznie" - sama piszę tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np. :P :wink: :lol: :lol: :lol: napisał(a): :P :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry: :drinking: nad oknem, wktórym wpisujesz tekst są przyciski - wśród nich jest przycisk - najedź na niego myszką a pojawi się wzorzec, jak z tym obiektem pracować -powodzenia :D :roll: aha , zaraz wypróbuję :wink: Quote
aga1215 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Szaraduszko - hurra ! dziekuje !!!! Aga - o takie właśnie . ja to robię "ręcznie" - sama piszę tutaj osobę, którą cytuję - tak jak we wzorcu, czyli ="HankaRupczewska" i kończę też "ręcznie" wklepanym z klawiatury - w cudzysłowiu można wpisać dowolny tekst, buźki i inne, np. :P :wink: :lol: :lol: :lol: napisał(a): :P :o :o dalej nie umię :( ale ja o tej porze tempa jestem :cry: :cry: :cry: :drinking: nad oknem, wktórym wpisujesz tekst są przyciski - wśród nich jest przycisk - najedź na niego myszką a pojawi się wzorzec, jak z tym obiektem pracować -powodzenia :D :roll: aha , zaraz wypróbuję :wink: za niewątpliwy sukces :drinking: Quote
anushka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 boshe Hania jakie ty coooda focisz!!!! :angel: pięknie jest wchodzić do takiej galerii i poznać Kraka od Twojej strony :o Quote
Hanna R. Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Aniu - bardzo dziękuję. Mam jeszcze kilka fotek z akcentami charakterystycznymi Krakowa. Wstawię je później. Quote
Gosiek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Haniu - no i co ja mogę powiedzieć o Twoich fotach? Kurczę już mi brakuje ochów i achów :D Zdjecia są przecudowne a to i tak za mało powiedziane.... potrafisz zdjeciom nadać niesamowity klimat - tylko pozazdrościć Quote
Recommended Posts