anetta Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 O mamooooo Na drugiej focie widac ze juz odlecial!! :roflt: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Haniu, brak mi słów na temat tych fotek, po prostu brak, brak, brakbrakbrakbrakbrak, więc... zamilknę na wieki :( Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):Haniu, brak mi słów na temat tych fotek, po prostu brak, brak, brakbrakbrakbrakbrak, więc... zamilknę na wieki :( [SIZE=2]Ooooo ! Jesteś ! I do tego BREDZISZ ! A już się czułam taka PORZUCONA ! :angel: :angel: :angel: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Ooooo ! Jesteś ! I do tego BREDZISZ ! A już się czułam taka PORZUCONA ! :angel: :angel: :angel: byłam 4h na fortach :-? pare razy dostawałam migotania przedsionków, jak Leon i Preston wyznwali sobie miłośc :-? wypiłam dużo piwa :-? pare godzin wstawiałm zdjęcia :-? ale mimo wszystko nie bredzę :-? Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a): więc... zamilknę na wieki :( [SIZE=2]NO JAK NIE BREDZISZ ? A POWYZSZE - TO CO ? :o :o :o Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Maga100 napisał(a): więc... zamilknę na wieki :( NO JAK NIE BREDZISZ ? A POWYZSZE - TO CO ? :o :o :o no bo co ja mogę mądrego napisac, jak widze takie foty? :placz: widzę, że mężowi nie udało się skutecznie cie wyrzucić :lol: Quote
Hanna R. Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Maga100 napisał(a): widzę, że mężowi nie udało się skutecznie cie wyrzucić :lol: Jeszcze przed wyrzuceniem kuknęłam 8) A tera już jestem u siebie. Neostrada SIĘ NAPRAWIŁA ! :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 HankaRupczewska napisał(a):asher napisał(a):Ja protestuję!!! Giezio ładniej tańczy bugi ługi niż sam Boogajski :evil: Tak nie wypada :nono: I protestuję, bo to nie do pomyślenia, żeby w Płaszowie dziś taka ładna pogoda była, podczas gdy na fortach... Echhhh, życie jest niesprawiedliwe :roll: (Haniu, ptaszek w tej znanej przyśpiewce to przyleciał skąd? Z Płaszowa, czy z Łobzowa? :hmmmm: ) A po trzecie, nie wierzę, zmogliście wersalskiego :o Z Łobzowa :lol: Nad Płaszowem w pewnym okresie to ptaki chyba nawet nie latały . Tam był żydowski obóz zagłady. Ten od Listy Scindlera ... Haniu sliczne zddjecia, a Gezuniem zachwycam sie za kazdym razem kiedy tu tylko zagladam :iloveyou: Quote
Hanna R. Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Jesuuuu ! Z drugiej strony muszę się wyciągnąć ! Wpadam w odchłań ZAPOMNIENIA ... :shake: :shake: :shake: O ! Nescafe ! Classic ! Bladym świtem najlepsza jest ! Wygląda na to, że komuś nie pasuje gdzie siadłem. I jak siadłem . Nietolerancyjni są na wszelkie przejawy zachowań niestandardowych... :-? :-? :-? A przecież nie siedzę sam ... 8) Anatomicznie wygląda to tak : :roll: W ostatecznym rozrachunku - Nescafe nie dostałem :roll: [SIZE=2]Zapamiętam to sobie ! :evil: :evil: :evil: Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 hahahah jak Luna myśli, że jest duuużaaaa to Gezes chyb myśli, ze jest małym koteckiem :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Haniu :wink: zbudujcie Geziowi grzęde :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 :o :o przecieram oczy ake dalej nie wierze Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 HankaRupczewska napisał(a):No to paaaaaaaaa.... :o czyżbym widziała migdałek :wink: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 :o jaaaaaaaaaka paaaaaaaaaaaaszczaaaaaaaaa :o Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Haniu, jak obiecałam, tak się nie odzywam :-? Słów mi brakuje na opisanie Gezia :lol: :lol: jest BOSKI!!! Quote
Hanna R. Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Dziękujemy ! :oops: Dobranoc ... :hand: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Haniu , dlaczego nas znów opuszczasz :( Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Jakie dobranoc My chcemy Gezia, My chcemy Gezia .. i Mańkę oczywiście tez Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Hanka, nie dosyć, ze ciebie ostatnio mniej, to jeszcze wczesniej spać zaczęłaś chodzić :-? :-? :-? :x Quote
mmbbaj Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Maga100 napisał(a):Hanka, nie dosyć, ze ciebie ostatnio mniej, to jeszcze wczesniej spać zaczęłaś chodzić :-? :-? :-? :x Bo Hania jutro od 5-tej będzie latać z aparatem po Krakowie! :lol: Oj Haneczko, dawno takich zdjątek nie było... :roll: :roll: A Gezio to już się taki profesionalny model zrobił, że hej! Do kawki ma takie ciągotki jak Bajan :lol: :wink: Quote
aga1215 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a):Hanka, nie dosyć, ze ciebie ostatnio mniej, to jeszcze wczesniej spać zaczęłaś chodzić :-? :-? :-? :x Bo Hania jutro od 5-tej będzie latać z aparatem po Krakowie! :lol: Oj Haneczko, dawno takich zdjątek nie było... :roll: :roll: A Gezio to już się taki profesionalny model zrobił, że hej! Do kawki ma takie ciągotki jak Bajan :lol: :wink: oj, tak, tak - też chcemy - prosiemy :buzi: - plizzzzz mogą być o 5-tej rano :wink: :D Quote
Recommended Posts