Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
Haniu, brak mi słów na temat tych fotek, po prostu brak, brak, brakbrakbrakbrakbrak, więc... zamilknę na wieki :(

[SIZE=2]Ooooo ! Jesteś ! I do tego BREDZISZ ! A już się czułam taka PORZUCONA !

:angel: :angel: :angel:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

Ooooo ! Jesteś ! I do tego BREDZISZ ! A już się czułam taka PORZUCONA !

:angel: :angel: :angel:

byłam 4h na fortach :-? pare razy dostawałam migotania przedsionków, jak Leon i Preston wyznwali sobie miłośc :-? wypiłam dużo piwa :-? pare godzin wstawiałm zdjęcia :-?
ale mimo wszystko nie bredzę :-?

Posted

Maga100 napisał(a):
więc... zamilknę na wieki :(

NO JAK NIE BREDZISZ ? A POWYZSZE - TO CO ? :o :o :o

no bo co ja mogę mądrego napisac, jak widze takie foty? :placz:

widzę, że mężowi nie udało się skutecznie cie wyrzucić :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

widzę, że mężowi nie udało się skutecznie cie wyrzucić :lol:

Jeszcze przed wyrzuceniem kuknęłam 8) A tera już jestem u siebie. Neostrada SIĘ NAPRAWIŁA ! :angel:

Posted

asher napisał(a):
Ja protestuję!!! Giezio ładniej tańczy bugi ługi niż sam Boogajski :evil: Tak nie wypada :nono:

I protestuję, bo to nie do pomyślenia, żeby w Płaszowie dziś taka ładna pogoda była, podczas gdy na fortach... Echhhh, życie jest niesprawiedliwe :roll: (Haniu, ptaszek w tej znanej przyśpiewce to przyleciał skąd? Z Płaszowa, czy z Łobzowa? :hmmmm: )

A po trzecie, nie wierzę, zmogliście wersalskiego :o

Z Łobzowa :lol: Nad Płaszowem w pewnym okresie to ptaki chyba nawet nie latały . Tam był żydowski obóz zagłady. Ten od Listy Scindlera ...

Haniu sliczne zddjecia, a Gezuniem zachwycam sie za kazdym razem kiedy tu tylko zagladam :iloveyou:

Posted

Jesuuuu ! Z drugiej strony muszę się wyciągnąć ! Wpadam w odchłań ZAPOMNIENIA ... :shake: :shake: :shake:

O ! Nescafe ! Classic ! Bladym świtem najlepsza jest !

Wygląda na to, że komuś nie pasuje gdzie siadłem. I jak siadłem . Nietolerancyjni są na wszelkie przejawy zachowań niestandardowych... :-? :-? :-?

A przecież nie siedzę sam ... 8)

Anatomicznie wygląda to tak : :roll:

W ostatecznym rozrachunku - Nescafe nie dostałem :roll:

[SIZE=2]Zapamiętam to sobie ! :evil: :evil: :evil:

Posted

Maga100 napisał(a):
Hanka, nie dosyć, ze ciebie ostatnio mniej, to jeszcze wczesniej spać zaczęłaś chodzić :-? :-? :-? :x

Bo Hania jutro od 5-tej będzie latać z aparatem po Krakowie! :lol: Oj Haneczko, dawno takich zdjątek nie było... :roll: :roll: A Gezio to już się taki profesionalny model zrobił, że hej! Do kawki ma takie ciągotki jak Bajan :lol: :wink:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Hanka, nie dosyć, ze ciebie ostatnio mniej, to jeszcze wczesniej spać zaczęłaś chodzić :-? :-? :-? :x

Bo Hania jutro od 5-tej będzie latać z aparatem po Krakowie! :lol: Oj Haneczko, dawno takich zdjątek nie było... :roll: :roll: A Gezio to już się taki profesionalny model zrobił, że hej! Do kawki ma takie ciągotki jak Bajan :lol: :wink:

oj, tak, tak - też chcemy - prosiemy :buzi: - plizzzzz mogą być o 5-tej rano :wink: :D