Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

//

HankaRupczewska napisał(a):
Ala - na spacerze był jeszcze mój mąż :wink:

Gosia - ale komenty są Gezia ! 8)
:wink: no to poprawiam się 8) cała Czwórka / ale go nie widać :lol: , a fotki to sie same robiły :lol: :lol: :lol: /

Posted

Przyniosłem! Niech se trochę poma. :-?

nie uwierzę.... Gezio tak z własnej woli oddał patyczek :o i co Haniu, długo go pomałaś :lol:

Odpocznę.

To Gezio odpoczywa na spacerach czy tylko przypadkiem nie zdążył na kanapę ???

Posted

Ala - bo on ( TZ ) dzisiaj zgodził sie pozostać ANONIMOWY :wink:

Małgosiu - pomiałam sobie tyle, że ledwie zauważyłam, że se mam :lol: Tem wyzeł wersalski z zasady nie odpooczywa - ale pagórki go tym razem zmogły :o

Pika - ładne fotki - bo ładna pogoda. Wy miałyscie pecha. Wszystkie psidła chyba były do prania ? 8)

Posted

:o Gezio umie fruwać?!!!

Haniu :P Jak miło Cię zobaczyćA foty są rewelacyjne! I Wy też! :lol: Mieliście super spacerek rodzinny i do tego piękną pogodę! Fajne tereny! Nad Wisłą?

Posted

mmbbaj napisał(a):
Mieliście super spacerek rodzinny i do tego piękną pogodę! Fajne tereny! Nad Wisłą?

Nie, to nie nad Wisłą. W Płaszowie jest taki rezerwat przyrodniczy.

Posted

Ja protestuję!!! Giezio ładniej tańczy bugi ługi niż sam Boogajski :evil: Tak nie wypada :nono:

I protestuję, bo to nie do pomyślenia, żeby w Płaszowie dziś taka ładna pogoda była, podczas gdy na fortach... Echhhh, życie jest niesprawiedliwe :roll: (Haniu, ptaszek w tej znanej przyśpiewce to przyleciał skąd? Z Płaszowa, czy z Łobzowa? :hmmmm: )

A po trzecie, nie wierzę, zmogliście wersalskiego :o

Posted

asher napisał(a):
Ja protestuję!!! Giezio ładniej tańczy bugi ługi niż sam Boogajski :evil: Tak nie wypada :nono:

I protestuję, bo to nie do pomyślenia, żeby w Płaszowie dziś taka ładna pogoda była, podczas gdy na fortach... Echhhh, życie jest niesprawiedliwe :roll: (Haniu, ptaszek w tej znanej przyśpiewce to przyleciał skąd? Z Płaszowa, czy z Łobzowa? :hmmmm: )

A po trzecie, nie wierzę, zmogliście wersalskiego :o

Z Łobzowa :lol: Nad Płaszowem w pewnym okresie to ptaki chyba nawet nie latały . Tam był żydowski obóz zagłady. Ten od Listy Scindlera ...

Posted

mmbbaj napisał(a):
Mieliście super spacerek rodzinny i do tego piękną pogodę! Fajne tereny! Nad Wisłą?

Nie, to nie nad Wisłą. W Płaszowie jest taki rezerwat przyrodniczy.

:hmmmm: a do rezewatu to mozna z psem i to na luzie? :lol:

Posted

PIKA napisał(a):

:hmmmm: a do rezewatu to mozna z psem i to na luzie? :lol:

Hmmm - bo to ma taka oficjalna nazwę. Tereny są duże - obejmuja miejsce w którym znajdował sie obóz - i tam - jak widziałaś psy nie były na luzie. Natomiast niedaleko jest stary kamieniołom, gdzie można " na luzie " ...

Posted

malawaszka napisał(a):

a ja mimo ładnej pogody NIGDZIE dziś nie byłam :-? nie wolno mi łazić po dworzwe za wiele bom chora :-?

To lecz się - i do kina też nie chodź ! Tam siedlisko mikrobów jest ! :lol:

A żeby Wam pokazać, że Wersalskiego jednak można sponiewierać dołączam dwie fotki z odpoczynku bezpośrednio PO :