Hanna R. Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Ala - na spacerze był jeszcze mój mąż :wink: Gosia - ale komenty są Gezia ! 8) Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 //HankaRupczewska napisał(a):Ala - na spacerze był jeszcze mój mąż :wink: Gosia - ale komenty są Gezia ! 8) :wink: no to poprawiam się 8) cała Czwórka / ale go nie widać :lol: , a fotki to sie same robiły :lol: :lol: :lol: / Quote
Camara Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Przyniosłem! Niech se trochę poma. :-? nie uwierzę.... Gezio tak z własnej woli oddał patyczek :o i co Haniu, długo go pomałaś :lol: HankaRupczewska napisał(a): Odpocznę. To Gezio odpoczywa na spacerach czy tylko przypadkiem nie zdążył na kanapę ??? Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Gosia - ale komenty są Gezia ! 8) To Gezio bardzo zdolny jest :lol: Fotki cudne :D Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Ala - bo on ( TZ ) dzisiaj zgodził sie pozostać ANONIMOWY :wink: Małgosiu - pomiałam sobie tyle, że ledwie zauważyłam, że se mam :lol: Tem wyzeł wersalski z zasady nie odpooczywa - ale pagórki go tym razem zmogły :o Pika - ładne fotki - bo ładna pogoda. Wy miałyscie pecha. Wszystkie psidła chyba były do prania ? 8) Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a): :o Gezio umie fruwać?!!! HankaRupczewska napisał(a): Haniu :P Jak miło Cię zobaczyćA foty są rewelacyjne! I Wy też! :lol: Mieliście super spacerek rodzinny i do tego piękną pogodę! Fajne tereny! Nad Wisłą? Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Wy miałyscie pecha. Wszystkie psidła chyba były do prania ? 8) Nie wiem, jak reszta, ale moja nie :lol: Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Cośkolwiek tu stromo ... :-? :-? :-? Chyba mnie zmogło ... 8) Ejjjjjj ... :roll: :roll: :roll: Ona mówi, że jest ładnie ! Jakoś nie zauważyłem . :-? Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Gezio jak kozica górska 8) Mania oaza spokoju :P Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 mmbbaj napisał(a): Mieliście super spacerek rodzinny i do tego piękną pogodę! Fajne tereny! Nad Wisłą? Nie, to nie nad Wisłą. W Płaszowie jest taki rezerwat przyrodniczy. Quote
Camara Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Chyba mnie zmogło ... 8) :lol: :lol: :lol: zaczynam wierzyć, że on ma ADHD ! Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a): aaaahahahah jak Geziowi sie super uszka wywinęły :lol: :lol: Quote
anetta Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Usmialam sie po pachy z tych zdjec i komentarzy :roflt: rewelka!! Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ja protestuję!!! Giezio ładniej tańczy bugi ługi niż sam Boogajski :evil: Tak nie wypada :nono: I protestuję, bo to nie do pomyślenia, żeby w Płaszowie dziś taka ładna pogoda była, podczas gdy na fortach... Echhhh, życie jest niesprawiedliwe :roll: (Haniu, ptaszek w tej znanej przyśpiewce to przyleciał skąd? Z Płaszowa, czy z Łobzowa? :hmmmm: ) A po trzecie, nie wierzę, zmogliście wersalskiego :o Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 asher napisał(a):Ja protestuję!!! Giezio ładniej tańczy bugi ługi niż sam Boogajski :evil: Tak nie wypada :nono: I protestuję, bo to nie do pomyślenia, żeby w Płaszowie dziś taka ładna pogoda była, podczas gdy na fortach... Echhhh, życie jest niesprawiedliwe :roll: (Haniu, ptaszek w tej znanej przyśpiewce to przyleciał skąd? Z Płaszowa, czy z Łobzowa? :hmmmm: ) A po trzecie, nie wierzę, zmogliście wersalskiego :o Z Łobzowa :lol: Nad Płaszowem w pewnym okresie to ptaki chyba nawet nie latały . Tam był żydowski obóz zagłady. Ten od Listy Scindlera ... Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 aależ pięknie :klacz: Hania MAESTRO!!!! :modla: a ja mimo ładnej pogody NIGDZIE dziś nie byłam :-? nie wolno mi łazić po dworzwe za wiele bom chora :-? Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a):mmbbaj napisał(a): Mieliście super spacerek rodzinny i do tego piękną pogodę! Fajne tereny! Nad Wisłą? Nie, to nie nad Wisłą. W Płaszowie jest taki rezerwat przyrodniczy. :hmmmm: a do rezewatu to mozna z psem i to na luzie? :lol: Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 PIKA napisał(a): :hmmmm: a do rezewatu to mozna z psem i to na luzie? :lol: Hmmm - bo to ma taka oficjalna nazwę. Tereny są duże - obejmuja miejsce w którym znajdował sie obóz - i tam - jak widziałaś psy nie były na luzie. Natomiast niedaleko jest stary kamieniołom, gdzie można " na luzie " ... Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a): a ja mimo ładnej pogody NIGDZIE dziś nie byłam :-? nie wolno mi łazić po dworzwe za wiele bom chora :-? To lecz się - i do kina też nie chodź ! Tam siedlisko mikrobów jest ! :lol: A żeby Wam pokazać, że Wersalskiego jednak można sponiewierać dołączam dwie fotki z odpoczynku bezpośrednio PO : Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Netoperek :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a): :o :cunao: :cunao: :cunao: ..........padłam ze śmiechu w monitor!!! Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 O matko jakie pozycje :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 buuuahahhaha dobreeee a te ząbeczki :klacz: Quote
aga1215 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 świetny spacer :D ale fotoreportaż świetniejszy :D - wiedziałam, że weimary są fotogeniczne, ale Giezio chyba jest w czołówce :D Quote
Recommended Posts