anushka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 u mnie też pięknie i jesiennie bylam z małą i z psem na spacerku właśnie i żałowałam,że nie mam aparatu... :evil: :evil: :evil: więcej fotek Haniu,podziel się>... :lol: Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 ojej odstap nam chociaz ciutke tej pogody :D Quote
Draczyn Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 dbsst napisał(a):ojej odstap nam chociaz ciutke tej pogody :DU nas też w Warszawie, chyba zaczyna się przejaśniać. Jutro pewniw w Krakowie będzie ponuro, a u nas słonecznie Quote
asher Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Buuu, u mnie na Kabatach nic się nie przejaśnia :( Burki wróciły ze spaceru umazane, jak nieboskie stworzenia :roll: Dołki sobie kopały brudasy jedne! Mają zakaz wstępu na pokoje (z którego niewiele sobie robią :evil: ), obsychają teraz, a ja znowu będe miała plażę w mieszakniu :roll: Haniu, nie bądź sknerus, wstaw jeszcze kilka słonecznych fotek :modla: Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No, dziewczynki, tak - czy siak. Jest - jak jest. U Was brzydko za oknami - a u nas w Krakowie dzisiaj jest tak :D Całujemy wszystkich jesiennie :calus: nie tylko do Krakowa słoneczko zawitało , u nas też pięknie świeci i jest bardzo przyjemnie na dworku. Haniu, jeszcze foteczki....co to dla nas jedna :wink: :D :D :D Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alka'][quote name='HankaRupczewska']No, dziewczynki, tak - czy siak. Jest - jak jest. U Was brzydko za oknami - a u nas w Krakowie dzisiaj jest tak :D Całujemy wszystkich jesiennie :calus: nie tylko do Krakowa słoneczko zawitało , u nas też pięknie świeci i jest bardzo przyjemnie na dworku. Haniu, jeszcze foteczki....co to dla nas jedna :wink: :D :D :Do tak tak u nas po porannej mgle i mroziku jest sliczny słoneczny dzionek :angel: Haniu , foteczki .Pliiisssssss Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Haniu gdzie sie znów podziewasz? Wstaw jeszcze jakieś słoneczne zdjąteczka plissss. Asher - po drugiej stronie Wawki jest tak samo jak na Kabatach. U mnie za oknem nadal wstrętnie i ponuro... nic a nic słonka nie widać :cry: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Haniu to nie jest smieszne .Teraz cię nie ma a potem po nocach buszujesz jak trzeba spać 8) Quote
PIKA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 asher napisał(a): ja znowu będe miała plażę w mieszakniu :roll: To powieś sobie sztuczne słoneczko na suficie, postaw jakąs palme i będziesz miala Teneryfe lubo insze Hawaje :lol: Quote
LAZY Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska']MÓJ IDOL . Nie tylko twoj! :evil: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska']MÓJ IDOL . Haniu załamałaś MNIE :evil: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Nooo, dziewczynki - nie załamujcie się ! Toż on krynica mądrości ! I do tego sexowny taki ... Quote
PIKA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska']MÓJ IDOL . :stupid: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Znudziło mi się szare i nieciekawe życie wyżła wersalskiego. Od dłuzszego już czasu chciałem coś zmienić. Zdecydowałem się ... Będę MODELEM. W końcu niczego mi nie brakuje. Mam doskonałą prezencje - no i najważniejsze : jestem PRZYSTOJNY. O inteligencji , uroku osobistym i dobrych manierach nie wspomnę. Kilka zdjęć z mojego portofolio : :gent: :gent: :gent: [SIZE=2]NO I JAK ??? CZY KTOŚ MA DLA MNIE PROPOZYCJE ??? Quote
Maga100 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Jesssu, Hanka :o :o :o :o :o oczywiście chodzi mi o pana l. :-? a Gezosław to mój idol chyba się powtarzam :wink: Quote
PIKA Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='aga1215'] :o A Tobie to co? :o Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 GEZIO no no , trzeba uderzyć w jakieś Agencję 8) Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 haha a jaki szczęśliwy ze swojego nowego zawodu :roflt: Quote
Hanna R. Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='aga1215'] :o A Tobie to co? :o No jak to co ? Gezianty jej nie pasuje :evilbat: Quote
aga1215 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='PIKA'][quote name='aga1215'] :o A Tobie to co? :o No jak to co ? Gezianty jej nie pasuje :evilbat: :nono: tylko nie Giezianty - Gieziantego ja [quote name='HankaRupczewska'] ale fajnie trzyma łapy - boski Giezianty Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='LAZY'] Ale z niego poważny jegomość! :D a model pierwsza klasa ! Quote
Recommended Posts