Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 a ja czekam na obiadek, bo TZ gotuje rosół :eating: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Maga100 napisał(a):a ja czekam na obiadek, bo TZ gotuje rosół :eating: :o ja ide robić kolację :wink: Quote
asher Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A ja właśnie jem paprykarz... na śniadanie :lol: Quote
aga1215 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):a ja czekam na obiadek, bo TZ gotuje rosół :eating: :o ja ide robić kolację :wink: a ja nie powinnam jeść kolacji :oops: ale muszem :oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):a ja czekam na obiadek, bo TZ gotuje rosół :eating: :o ja ide robić kolację :wink: a ja nie powinnam jeść kolacji :oops: ale muszem :oops: :oops: :oops:a ja jak teraz nie zjem to mnie potem ok 23 zaczyna mulić i sie napycham więc z dwojga złego lepiej teraz :wink: asher to ty cały dzień ten paprykarz pichciłaś :o na śniadanko :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 a gdzie są zdjęcia :evilbat: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Hanka, jesteś ostatnio nie do zniesienia :evil: Znikasz, nie pojawiasz się, zdjęć nie ma :( To ja już nawet przeboleję, jak bedziecie się wymieniac przepisami, ale przybądź i bądź :cry: :cry: Quote
aga1215 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):a ja czekam na obiadek, bo TZ gotuje rosół :eating: :o ja ide robić kolację :wink: a ja nie powinnam jeść kolacji :oops: ale muszem :oops: :oops: :oops:a ja jak teraz nie zjem to mnie potem ok 23 zaczyna mulić i sie napycham więc z dwojga złego lepiej teraz :wink: mnie muli i teraz i o 23 :oops: :cry: :oops: :cry: :oops: .... Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Haniu, to ja zapraszam na prawdziwy rosołek zrobiony przez TZta 8) 8) :eating: pyszny :eating: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Maga100']Haniu, to ja zapraszam na prawdziwy rosołek zrobiony przez TZta 8) 8) :eating: pyszny :eating: a będzie makaronik do rosołku :-? bo może i ja bym podeszła :wink: Quote
Maga100 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100']Haniu, to ja zapraszam na prawdziwy rosołek zrobiony przez TZta 8) 8) :eating: pyszny :eating: a będzie makaronik do rosołku :-? bo może i ja bym podeszła :wink: oczywiście, makaronik już gotowy 8) [quote name='Agga']O a Wy tu o jedzonku... 8) Agga, tutaj to normalka :wink: Quote
PIKA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Maga zabieraj ten rosól :evil: [quote name='Maga100']Hanka, jesteś ostatnio nie do zniesienia :evil: Znikasz, nie pojawiasz się, zdjęć nie ma :( To ja już nawet przeboleję, jak bedziecie się wymieniac przepisami, ale przybądź i bądź :cry: :cry: Hanka siedzi w kuchi i ciasta piecze :-? Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 :lol: ooo znowu rosół, wszędzie rosół, to moja jedyna karma od wczoraj - rosół rosół rosół :lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 malawaszka napisał(a)::lol: ooo znowu rosół, wszędzie rosół, to moja jedyna karma od wczoraj - rosół rosół rosół :lol: :o z kury :-? to uważaj bo ci ptasia zagrozi :wink: Faktycznie Hania miała piec z Asią drozdżowe jak chałka 8) Quote
Gosiek Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 ale potem stanęło na 10ciogodzinnym drozdżowym :wink: Ciekawa jestem bardzo efektów 8) Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Moja Droga Alu!!! Wirus ptasiej grypy ginie w temperaturze 70stC więc nie ma szans żeby był w rosołku :evilbat: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 malawaszka napisał(a):Moja Droga Alu!!! Wirus ptasiej grypy ginie w temperaturze 70stC więc nie ma szans żeby był w rosołku :evilbat: :o ty jesz taki gorący rosołek :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 malawaszka napisał(a):jem i tyję :lol:na zimę to tak wszystkie mają :wink: 8) :lol: Quote
aga1215 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):jem i tyję :lol:na zimę to tak wszystkie mają :wink: 8) :lol: :oops: niektórym to na cały rok zostaje :oops: :cry: Quote
mmbbaj Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Oooo! ominął mnie rosołek :lol: ile ja teraz muszę zaległości nadrabiać!a tu u Was tak milusio :lol: Quote
malawaszka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):jem i tyję :lol:na zimę to tak wszystkie mają :wink: 8) :lol: :oops: niektórym to na cały rok zostaje :oops: :cry: no własnie :-? Quote
Alicja Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gabryjella napisał(a):aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):jem i tyję :lol:na zimę to tak wszystkie mają :wink: 8) :lol: :oops: niektórym to na cały rok zostaje :oops: :cry: I na kilka następnych lat też :roll: :oops:oj nie tragizujcie :roll: 8) Quote
Hanna R. Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Gosiek']ale potem stanęło na 10ciogodzinnym drozdżowym :wink: Ciekawa jestem bardzo efektów 8) 8) 8) 8) Quote
Recommended Posts