malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='HankaRupczewska']http://kiosk.onet.pl/_i/artykuly/10_05/marcinkiewicz1_d.jpg ATRAKCYJNY KAZIMIERZ - patron edukacji seksualnej :roll: :roll:Co to za Kazimierz ? :oops: Dajcie jakis namiar, bo ja nieuwiadomiona jestem :roll: Evelina szczęśliwa Kobieto :fadein: wrrrr Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Evelina napisał(a):Co to za Kazimierz ? :oops: Dajcie jakis namiar, bo ja nieuwiadomiona jestem :roll: Evelina i nie chciej wiedzieć, lepiej ci z tym bedzie :-? 8) Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 DOSYĆ CZĘSTO ROZWAŻAM, CO JEST WARTE ME ŻYCIE... SETKA ZGRANYCH KAWAŁKÓW, MIRAŻ BYCIA NA SZCZYCIE. ..... TAM NA DOLE ZOSTAŁO WSZYSTKO . WSZYSTKO TO, CO CIĘ MĘCZY... PATRZĄC Z GÓRY WOKOŁO ŚWIAT WYDAJE SIĘ LEPSZY .... To fragment „ Za mgłą „ KSU. Dzisiaj tak jakoś wyjątkowo mi pasuje... [SIZE=2]STARY CMENTARZ PODGÓRSKI. ZAPOMNIANY ... ..... ......... Piekny był ten dzień ... Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 aż dziw że tyak pusto na jakimkolwiek cmentarzu :o a zwłaszcza na takim pięknym zdjęcia nastrojowe cudowne!!! Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Haniu , piękne zauważ jak ludzie prędko zapominają ........ przykre :-? Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Malawaszka - to jest cmentarz na którym już od dawna nie ma pochówków ( brr - jak brzmi :roll: ) Prawie wszystkie groby z IX wieku ... Przez wiele lat cmentarz ulegał dewastacji. Niedawno ogrodzono go... No i wyglada tak właśnie ... Alu - ludzie zapominaja nawet o żyjących... Jedynym grobem na którym widac było pamięć - to grób rodziny Zollów. I Edwarda Dembowskiego. Debe - tak, to Nikon .. . Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Tiaaaaa... Piękny dzień miała . Ale mnie kazała zostać w domu . :-? No i co miałem robić ? Spędziłem czas pożytecznie... :roll: A jak już wrócili, to była jakaś taka ... Bredziła coś wartości życia i tym podobnych abstrakcjach. I jeszcze nogi jej zmarzły - więc kazała grzać... :-? :-? :-? Tiaaaa... Piękny był ten dzień . :evilbat: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 hahah dzień z punktu widzenia Gezia był najlepszy :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Gezio , nie martw się :-? jutro wraca szara codzienność :roll: Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Hanka co Ty tam robisz że się tak rumienisz?? :lol: Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 No bo ja dzisiaj taka wyjatkowo wstydliwa jestem... Tak podwójnie :lol: Ucałowania przesyła Mania :calus: [SIZE=2]A może by tak zjadły kawałek ciasta ??? Dobre jest ! Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Hania, ja ci tego nie daruję :evil: Marzę o czymś słodkim, a w tym moim domu nie ma nic :-? a ty mi tu takie widoki :x teraz bedę siedziała zaśliniona :-? Quote
Alicja Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Maga100']Hania, ja ci tego nie daruję :evil: Marzę o czymś słodkim, a w tym moim domu nie ma nic :-? a ty mi tu takie widoki :x teraz bedę siedziała zaśliniona :-?kurcze Maga wyjęłaś mi te słowa z ust 8) HANIA ja chcę ciasteczko :cry: :cry: :cry: Quote
aga1215 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Haniu - pięknie oddałaś nastrój tymi fotkami .... Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Służę przepisem ! Robi się szybko. I co najważniejsze ZAWSZE wychodzi. Maga ? Możesz powalczyć ! Quote
Maga100 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Służę przepisem ! Robi się szybko. I co najważniejsze ZAWSZE wychodzi. Maga ? Możesz powalczyć ! nie, dziękuję :-? Ja sie do tego nie nadaję :-? Poza tym nie mam cierpliwości :-? Poza tym właśnie wykipiały mi żołądki dla Leona i jestem zła, bo cała kuchenka zafajdana :-? :-? :-? Quote
Hanna R. Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 Chyba mu troche niewygodnie. To zdjecie jest sprzed minuty - dobrze, że wraz ze zdjeciem nie przechodzą zapachy, które aktualnie wydziela Prezes-Gezes , który coś zeżrł na spacerze ... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Dobranoc. Quote
aga1215 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Chyba mu troche niewygodnie. To zdjecie jest sprzed minuty - dobrze, że wraz ze zdjeciem nie przechodzą zapachy, które aktualnie wydziela Prezes-Gezes , który coś zeżrł na spacerze ... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Dobranoc. Miłych snów :buzi: :wink: a na dobranoc Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Haniu jak tak powietrze w Krakowie :o 8) Quote
Recommended Posts