Maga100 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 No, widzę, że Hanna ożyła 8) I nakarm Gezia, pies nie może głodować z powodów politycznych! :evil: 8) 8) 8) Quote
anushka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] winigrona ... no wszystko super :angel: tylko z tym to bym miała problem żeby dać głodującemu Geziowi :o :o Quote
Alka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Witaj Haniu! uraczyłaś nas nastrojowymi foteczkami , tajemniczo-mrocznymi można powiedzieć... :D a kiedy będą foteczki Gezia i Mani? Quote
Hanna R. Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 To ja. Się melduję ... 3 w 1. :D (noga, ucho i fafle ) :oops: Oczywiście - śpię... To wychodzi mi najlepiej ... :-? :-? :-? Moje uch śpi ze mną. 8) Czasami - w drodze wyjątku umieszczam swoje ciało na wyrku młodej 8) Może i cos bym przeczytał... Ale temat mi nie leży :roll: :roll: :roll: Wszystko mi zwisa :roll: Czasami nawet tę śmietniczankę lubię .... 8) Raaaatunku !!!! Łoś w niebezpieczeństwie ... :smhair2: MAM. NIE ODDAM !!!! :evil: W tej chwili trudno powiedzieć, że wszystko mi zwisa. Raczej wszystko mam w dość dużym poważaniu . :hmmmm: Wystarczy moment rozluźnienia samodyscypliny - i już szargają moją prywatność :evilbat: :evilbat: :lol: 8) :lol: Quote
Hanna R. Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Alu, Maga, Ania-k i Alka :buzi: Wszystkim oglądający nas - również - :buzi: Strasznie zimno u nas w Krakowie. Brrrr ... :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Haniu, no jeteś, jesteś , cieszę się bardzo :D Gezio jak zawsze niezwykle plastyczny, a Mania jak zawsze ma sliczne oczeta 8) a jak twój nastrój ducha? :roll: Quote
Hanna R. Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Maga100 napisał(a):Haniu, no jeteś, jesteś , cieszę się bardzo :D Gezio jak zawsze niezwykle plastyczny, a Mania jak zawsze ma sliczne oczeta 8) a jak twój nastrój ducha? :roll: Mój duch ma troche lepszy nastrój, bo tłumaczymy sobie wszyscy w domu, że nie można bez końca płakac nad wylanym mlekiem :-? Dobrze że choć czas zmienili ... :roll: Quote
mmbbaj Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Haniu i ja się bardzo cieszę, że wróciłaś, a fotki Gezia i Mańki jak zwykle super no i...te komentarze :lol: Pies filozof! :P Tu Ci odpowiem na pytanie, które zadałaś mi u Alicji. Nie, Bajanowi jeszcze nie zakładałam galerii, ale mam ją w planach! Sporo zdjęć, które mam muszę zeskanować, a nie mam skanera. Siostra ma, ale muszę się do niej wybrać! Może już niedługo... :roll: :lol: Aha! w Warszawie też bardzo zimno i do tego wietrznie! Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Nareszcie jesteś :angel: Kamulec spadł mi z serca 8) U mnie w domu dla poprawienia humoru są seanse na wideo filmów Shrek i Shrek2 , dobre na doła :-? Fotki są śliczne , Gezio aksamitek , urokliwa Mania i rozkoszny łosiek :P U nas też ranki i noce bardzo zimne , dziś troszkę pojeździliśmy po okolicznych nekropoliach , odwiedzić znajomych i rodzinki groby ale słoneczko ślicznie grzało , wiec w drodze powrotnej podjechaliśmy na bezludzie ,szkoda że bez aparatu .Jesień jest piękna 8) Quote
Alka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 ,nareszcie są foteczki! Obejrzałam je z wielką przyjemnością , Haniu super foteczki i komentarze! :klacz: jestem pod wrażeniem błyszczącej sierści Gezia :loveu: ....Tuffi ma takiego samego łosia ,tylko zielonego :wink: :D Quote
Hanna R. Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Małgosiu - czekam na Bajana z niecierpliwością :multi: ( jak się niecierpliwę - to mam własnie taki zespół niespokojnego ciała :lol: Alu - to co ? NIECH NAS KTOŚ PRZYTULI !!!! I NIE BĘDZIEMY PATRZEĆ W DÓL, NIE BĘDZIEMY PATRZEĆ !!! :lol: Trochę jesieni ... Czasami ciepłej w barwach, czasami - chłodniejszej... Quote
Alka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Haniu, jakie boskie zdjęcia robisz ,normalnie dech mi zapierają :D jesień w twoim wykonaniu cudna! Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Haniu, :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: taką jesień to ja bym mogła podziwiać godzinami :) Piękne zdjęcia! Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Haniu :wink: Cudowne foty , one mnie uspakajają 8) i nawet jest ,,ostatni mleczyk w tym sezonie'' :wink: / to z Epoki Lodowcowej :lol: / Quote
Hanna R. Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Własnie napadła mnie gitara - i uszkodziła z letka. Jestem trochę zbolała :cry: Idę, moze kto mnie pyrzytuli ... :roll: :roll: :roll: DOBRANOC.... :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Własnie napadła mnie gitara - i uszkodziła z letka. Jestem trochę zbolała :cry: Idę, moze kto mnie pyrzytuli ... :roll: :roll: :roll: DOBRANOC.... :angel: :angel: :angel: :angel: :calus: , niedobra ta gitara :-? Quote
aga1215 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 witam po długiej walce :P :buzi: [quote name='HankaRupczewska'] Maniusia :angel: [quote name='HankaRupczewska'] te listki.... to już wspomnienia eh............ Quote
dbsst Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 ubostwiam takie niebo :D super foteCki :D Quote
mmbbaj Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Małgosiu - czekam na Bajana z niecierpliwością :multi: ( jak się niecierpliwę - to mam własnie taki zespół niespokojnego ciała :lol: :lol: Haneczko, postaram się jak najszybciej żeby nie musiało tak Tobą "trząchać" :roflt: , choć dziś to mam doła przez tego gałgana mojego, tak się popisał :evilbat: :evilbat: :evilbat: Te zdjęcia to poemat! zawsze warto na nie czekać, jesteś artystką! Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 [quote name='aga1215'] te listki.... to już wspomnienia eh............ Jak to wspomnienie ? To fota z wczoraj :roll: Aga , jesteś wreszcie :multi: - czyli walka z kompem wygrana ? Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Debe - ja tez lubie takie niebo ... A foty Szpilencji - i twoje sa naprawdę P R Z E Ś L I C Z N E :o Małgosiu - a co takiego zmalował Bajanek - kochanek ??? Quote
mmbbaj Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='HankaRupczewska']... Małgosiu - a co takiego zmalował Bajanek - kochanek ??? Uciekł nam za 4 miesięczną sunią beagla :evilbat: , która poszła z właścicielami do domu! Wzięliśmy go na smycz kiedy odchodzili, ale potem sądząc, że już można, odpięliśmy go :evilbat: Ich już wcale nie było nawet widać, a pod nosem miał inne pieski! A on po prostu chwycił trop suni i pooooooooooooooooooszedł :evilbat: :evilbat: :evilbat: Haniu, a tam biegną ulice! Myślałam, że zawału dostanę! Ruszyliśmy za nim oczywiście, ale dogonić go nie mielibyśmy szans! Na szczęście okazało się, że jeszcze nie zeszli z Pól i przytrzymali nam Bajana. Na środę jesteśmy już umówieni ze szkoleniowcem! Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 mmbbaj napisał(a): Wzięliśmy go na smycz kiedy odchodzili, ale potem sądząc, że już można, odpięliśmy go :evilbat: A ja właśnie dlatego, że się boję , staram się nie spuszczać Gezka-Głupezka ze smyczy w mieście ... Quote
aga1215 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] te listki.... to już wspomnienia eh............ Jak to wspomnienie ? To fota z wczoraj :roll: właśnie - do przedwczoraj jeszcze ich tyle na drzewach było.......... a dzisiaj - są na ziemi :evilbat: [quote name='HankaRupczewska']Aga , jesteś wreszcie :multi: - czyli walka z kompem wygrana ? sza....... chyba tak :P - jeszcze tylko trochę muszę nad nim popracować, poinstalować co zginęło przy formatowaniu - nowa drukarka mnie tak załatwiła :evilbat: Quote
Recommended Posts