Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Haniu!

uraczyłaś nas nastrojowymi foteczkami , tajemniczo-mrocznymi można powiedzieć... :D

a kiedy będą foteczki Gezia i Mani?

Posted

To ja. Się melduję ...
3 w 1.
:D

(noga, ucho i fafle ) :oops:

Oczywiście - śpię... To wychodzi mi najlepiej ... :-? :-? :-?

Moje uch śpi ze mną. 8)

Czasami - w drodze wyjątku umieszczam swoje ciało na wyrku młodej 8)

Może i cos bym przeczytał... Ale temat mi nie leży :roll: :roll: :roll:

Wszystko mi zwisa :roll:

Czasami nawet tę śmietniczankę lubię .... 8)

Raaaatunku !!!! Łoś w niebezpieczeństwie ... :smhair2:

MAM. NIE ODDAM !!!! :evil:

W tej chwili trudno powiedzieć, że wszystko mi zwisa. Raczej wszystko mam w dość dużym poważaniu . :hmmmm:

Wystarczy moment rozluźnienia samodyscypliny - i już szargają moją prywatność
:evilbat: :evilbat:

:lol: 8) :lol:

Posted

Haniu, no jeteś, jesteś , cieszę się bardzo :D
Gezio jak zawsze niezwykle plastyczny, a Mania jak zawsze ma sliczne oczeta 8)
a jak twój nastrój ducha? :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
Haniu, no jeteś, jesteś , cieszę się bardzo :D
Gezio jak zawsze niezwykle plastyczny, a Mania jak zawsze ma sliczne oczeta 8)
a jak twój nastrój ducha? :roll:

Mój duch ma troche lepszy nastrój, bo tłumaczymy sobie wszyscy w domu, że nie można bez końca płakac nad wylanym mlekiem :-? Dobrze że choć czas zmienili ... :roll:

Posted

Haniu i ja się bardzo cieszę, że wróciłaś, a fotki Gezia i Mańki jak zwykle super no i...te komentarze :lol: Pies filozof! :P
Tu Ci odpowiem na pytanie, które zadałaś mi u Alicji. Nie, Bajanowi jeszcze nie zakładałam galerii, ale mam ją w planach! Sporo zdjęć, które mam muszę zeskanować, a nie mam skanera. Siostra ma, ale muszę się do niej wybrać! Może już niedługo... :roll: :lol:

Aha! w Warszawie też bardzo zimno i do tego wietrznie!

Posted

Nareszcie jesteś :angel:
Kamulec spadł mi z serca 8) U mnie w domu dla poprawienia humoru są seanse na wideo filmów Shrek i Shrek2 , dobre na doła :-?
Fotki są śliczne , Gezio aksamitek , urokliwa Mania i rozkoszny łosiek :P
U nas też ranki i noce bardzo zimne , dziś troszkę pojeździliśmy po okolicznych nekropoliach , odwiedzić znajomych i rodzinki groby ale słoneczko ślicznie grzało , wiec w drodze powrotnej podjechaliśmy na bezludzie ,szkoda że bez aparatu .Jesień jest piękna 8)

Posted

,nareszcie są foteczki!

Obejrzałam je z wielką przyjemnością , Haniu super foteczki i komentarze! :klacz:
jestem pod wrażeniem błyszczącej sierści Gezia :loveu:

....Tuffi ma takiego samego łosia ,tylko zielonego :wink: :D

Posted

Małgosiu - czekam na Bajana z niecierpliwością :multi: ( jak się niecierpliwę - to mam własnie taki zespół niespokojnego ciała :lol:

Alu - to co ? NIECH NAS KTOŚ PRZYTULI !!!! I NIE BĘDZIEMY PATRZEĆ W DÓL, NIE BĘDZIEMY PATRZEĆ !!! :lol:

Trochę jesieni ... Czasami ciepłej w barwach, czasami - chłodniejszej...

Posted

Własnie napadła mnie gitara - i uszkodziła z letka. Jestem trochę zbolała :cry: Idę, moze kto mnie pyrzytuli ... :roll: :roll: :roll:

DOBRANOC....

:angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Własnie napadła mnie gitara - i uszkodziła z letka. Jestem trochę zbolała :cry: Idę, moze kto mnie pyrzytuli ... :roll: :roll: :roll:

DOBRANOC....

:angel: :angel: :angel: :angel: :calus: , niedobra ta gitara :-?

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu - czekam na Bajana z niecierpliwością :multi: ( jak się niecierpliwę - to mam własnie taki zespół niespokojnego ciała :lol:

:lol: Haneczko, postaram się jak najszybciej żeby nie musiało tak Tobą "trząchać" :roflt: , choć dziś to mam doła przez tego gałgana mojego, tak się popisał :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Te zdjęcia to poemat! zawsze warto na nie czekać, jesteś artystką!

Posted

[quote name='aga1215']
te listki.... to już wspomnienia eh............

Jak to wspomnienie ? To fota z wczoraj :roll:

Aga , jesteś wreszcie :multi: - czyli walka z kompem wygrana ?

Posted

[quote name='HankaRupczewska']...

Małgosiu - a co takiego zmalował Bajanek - kochanek ???

Uciekł nam za 4 miesięczną sunią beagla :evilbat: , która poszła z właścicielami do domu! Wzięliśmy go na smycz kiedy odchodzili, ale potem sądząc, że już można, odpięliśmy go :evilbat: Ich już wcale nie było nawet widać, a pod nosem miał inne pieski! A on po prostu chwycił trop suni i pooooooooooooooooooszedł :evilbat: :evilbat: :evilbat: Haniu, a tam biegną ulice! Myślałam, że zawału dostanę! Ruszyliśmy za nim oczywiście, ale dogonić go nie mielibyśmy szans! Na szczęście okazało się, że jeszcze nie zeszli z Pól i przytrzymali nam Bajana. Na środę jesteśmy już umówieni ze szkoleniowcem!

Posted

mmbbaj napisał(a):

Wzięliśmy go na smycz kiedy odchodzili, ale potem sądząc, że już można, odpięliśmy go :evilbat:

A ja właśnie dlatego, że się boję , staram się nie spuszczać Gezka-Głupezka ze smyczy w mieście ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215']
te listki.... to już wspomnienia eh............
Jak to wspomnienie ? To fota z wczoraj :roll:

właśnie - do przedwczoraj jeszcze ich tyle na drzewach było.......... a dzisiaj - są na ziemi :evilbat:
[quote name='HankaRupczewska']Aga , jesteś wreszcie :multi: - czyli walka z kompem wygrana ?
sza....... chyba tak :P - jeszcze tylko trochę muszę nad nim popracować, poinstalować co zginęło przy formatowaniu - nowa drukarka mnie tak załatwiła :evilbat: