PIKA Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Biedny Gezio :cry: Glodzą psa :cry: Za to Mańka szczęśliwa :D Quote
aga1215 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='HankaRupczewska- widać, że z Krakowa :wink: :lol: '] Haniu - :nono: wpadłam na pieć minutek a tu takie znęcanie się nad Gieziem :nono: ciekawe, co zastanę, jak już na stałe wrócę (eh...............) :niewiem: :hmmmm: :lol: :lol: :lol: :buzi: Quote
anushka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A Gezia wcięło :o szuka jedzenia,już tyle dni minęło,a on ma tylko błyszczące miski i nic poza tym :lol: Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 witam Gezio daj jakiś znak życia...bo tyle godzin minęło a tu cisza...nic...nawet pustej miski nie ma :o :o Gezio..... :shock::shock: Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Haniu, Haniu, gdzie cię znowu wetło? :( Ja wiem, ze jest strasznie, ale jak ty znikniesz, to będzie jeszcze straszniej :placz: :placz: Quote
mmbbaj Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Haniu! nam tu smutno bez Ciebie, Gezia, Mani i.....Krakowa Quote
asher Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Haniu, no właśnie wracaj!!! :bigcry: Mam takiego doła, że aż strach, bezdenna przepaść po prostu... A fotki moich ulubionych krakusów jakos tak zawsze mi dobrze robią... Quote
anushka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Hania wracaj :cry: 3/4 DGM ma depresję i liczy na twoje fotki a ty co?? :o :o aha i proszę o fotki Manii i Gezia jako dowód ,że są :lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 HANIU WRACAJbo nam wszystkim smutno a bez ciebie to podwójnie smutno Quote
Maga100 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Hanka! to przetaje być śmieszne :evil: wracaj natychmiast :evil: :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 H O P H O P HANECZKO GDZIE JESTEŚ :( :( :( Quote
Hanna R. Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Halo .... Halo ? Czy ktoś mnie nakarmi ? Godzina 20.20 w ubiegłą niedzielę była najczarniejszą godzina mojego życia. Głoduję ... To ja, pies nieszczęśliwy ... :cry: :cry: :cry: Sam muszę o siebie zadbać :cry: Nadzieja umiera ostatnia ... :o A jednak umarła .... Smutno być głodnym, gdy wokół tak pięknie :shake: :shake: CZY KTOŚ MI POMOŻE ??? JEŻELI OGŁOSZĘ ZBIÓRKĘ ŻARCIA ??? HALO ??? Najlepiej boczek, gruszki i winigrona ... Jeśli można ... :oops: :oops: :oops: Quote
agabass Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 oj biedny piesek biedny zbieramy żarcie co zrobić Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 oj Haniu , jak można głodzić Gezia :( i tak nas maltretować niebytnością na Dogo :( Gezio for you Quote
Hanna R. Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Dziewczynki moje kochane, bardzo wam dziękujemy ! Za to zauważyłyście nasz niebyt ... I że trochę nas wam brakowało . Nie mogę sie otrząsnąć, zwłaszcza, że to, co się dzieje nadal nie daje specjalnie dużych nadziei :cry: A tak mam w pracy, nad biurkiem... Dla oswojenia rzeczywistości :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Dziewczynki moje kochane, bardzo wam dziękujemy ! Za to zauważyłyście nasz niebyt ... I że trochę nas wam brakowało . Nie mogę sie otrząsnąć, zwłaszcza, że to, co się dzieje nadal nie daje specjalnie dużych nadziei :cry: A tak mam w pracy, nad biurkiem... Dla oswojenia rzeczywistości :evilbat: :evilbat: :evilbat: :o :o Haniu i możesz się skupić w tym chaosie :roll: 8) Quote
Gosiek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Haniu - po co się jeszcze w pracy dobijasz? Nie wystarcza szara rzeczywistość codzienna? w pracy zrób sobie odskocznię i wywal wszystko co przypomina o kaczogrodzie :wink: I uśmiechnij się - nie warto wpadać w przygnębienie. Śmiech to najlepsze lekarstwo na wszystko :P To dla Ciebie na poprawienie humorku 8) Quote
Hanna R. Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='Gosiek']Haniu - po co się jeszcze w pracy dobijasz? Nie wystarcza szara rzeczywistość codzienna? w pracy zrób sobie odskocznię i wywal wszystko co przypomina o kaczogrodzie :wink: I uśmiechnij się - nie warto wpadać w przygnębienie. Śmiech to najlepsze lekarstwo na wszystko :P To dla Ciebie na poprawienie humorku 8) Gosiu, jaka cudna !!! :calus: Ala, wbrew pozorom ten chaos jest bardzo uporządkowany ! Wszystko na tej tablicy jest na własciwym miejscu 8) I nic nie znalazło sie na niej przypadkiem :wink: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ale dla mnie chaose jest cała zaistniała sytuacja i wszystko z nią związane :evil: , nawet dziś na naradzie w pracy padło hasło ,, cóż nowego nasz nowy minister wymyśli , padały nazwiska i to piękne JUREK ''to mi dreszcze po plecach przeszły :x nic przyjemnego :evil: Quote
Hanna R. Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Ala, póki co wyrzucamy politykę do kąta ! :evilbat: Przedwieczornie ... . Quote
Recommended Posts