Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska- widać, że z Krakowa :wink: :lol: ']
Haniu - :nono: wpadłam na pieć minutek a tu takie znęcanie się nad Gieziem :nono:
ciekawe, co zastanę, jak już na stałe wrócę (eh...............) :niewiem: :hmmmm: :lol: :lol: :lol:
:buzi:

Posted

Haniu, no właśnie wracaj!!! :bigcry:
Mam takiego doła, że aż strach, bezdenna przepaść po prostu... A fotki moich ulubionych krakusów jakos tak zawsze mi dobrze robią...

Posted

Halo .... Halo ? Czy ktoś mnie nakarmi ? Godzina 20.20 w ubiegłą niedzielę była najczarniejszą godzina mojego życia.
Głoduję ...

To ja, pies nieszczęśliwy ... :cry: :cry: :cry:

Sam muszę o siebie zadbać :cry:

Nadzieja umiera ostatnia ... :o

A jednak umarła ....

Smutno być głodnym, gdy wokół tak pięknie :shake: :shake:

CZY KTOŚ MI POMOŻE ??? JEŻELI OGŁOSZĘ ZBIÓRKĘ ŻARCIA ???
HALO ???

Najlepiej boczek, gruszki i winigrona ... Jeśli można ... :oops: :oops: :oops:

Posted

Dziewczynki moje kochane, bardzo wam dziękujemy ! Za to zauważyłyście nasz niebyt ... I że trochę nas wam brakowało .

Nie mogę sie otrząsnąć, zwłaszcza, że to, co się dzieje nadal nie daje specjalnie dużych nadziei :cry:

A tak mam w pracy, nad biurkiem... Dla oswojenia rzeczywistości :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dziewczynki moje kochane, bardzo wam dziękujemy ! Za to zauważyłyście nasz niebyt ... I że trochę nas wam brakowało .

Nie mogę sie otrząsnąć, zwłaszcza, że to, co się dzieje nadal nie daje specjalnie dużych nadziei :cry:

A tak mam w pracy, nad biurkiem... Dla oswojenia rzeczywistości :evilbat: :evilbat: :evilbat:

:o :o Haniu i możesz się skupić w tym chaosie :roll: 8)

Posted

Haniu - po co się jeszcze w pracy dobijasz?
Nie wystarcza szara rzeczywistość codzienna? w pracy zrób sobie odskocznię i wywal wszystko co przypomina o kaczogrodzie :wink:

I uśmiechnij się - nie warto wpadać w przygnębienie. Śmiech to najlepsze lekarstwo na wszystko :P

To dla Ciebie na poprawienie humorku 8)

Posted

[quote name='Gosiek']Haniu - po co się jeszcze w pracy dobijasz?
Nie wystarcza szara rzeczywistość codzienna? w pracy zrób sobie odskocznię i wywal wszystko co przypomina o kaczogrodzie :wink:

I uśmiechnij się - nie warto wpadać w przygnębienie. Śmiech to najlepsze lekarstwo na wszystko :P

To dla Ciebie na poprawienie humorku 8)

Gosiu, jaka cudna !!! :calus:

Ala, wbrew pozorom ten chaos jest bardzo uporządkowany ! Wszystko na tej tablicy jest na własciwym miejscu 8) I nic nie znalazło sie na niej przypadkiem :wink:

Posted

Ale dla mnie chaose jest cała zaistniała sytuacja i wszystko z nią związane :evil: , nawet dziś na naradzie w pracy padło hasło ,, cóż nowego nasz nowy minister wymyśli , padały nazwiska i to piękne JUREK ''to mi dreszcze po plecach przeszły :x nic przyjemnego :evil: