Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Oto Gezes. Voila !

I jeszcze konie... ( najukochańsze zwierzęta mojej córki )

Te są moje najbardziej ukochane....

A autorka ( moje dziecię ) - jest TU

Posted

Haniu, ale Gezio schudł... przeciez on teraz wygląda jak wyżeł :evillaug:
i czy ew. mogłabym się przez trochę u Ciebie stołować? ale pod warunkiem, że dieta Geziowa jest niebolesna... tylko, że ja chciałabym wyglądać jak chart :roll:

a Mania świetnie wygląda! i ona nie schudła :lol:

Posted

Camara napisał(a):
Haniu, ale Gezio schudł... przeciez on teraz wygląda jak wyżeł :evillaug:
i czy ew. mogłabym się przez trochę u Ciebie stołować? ale pod warunkiem, że dieta Geziowa jest niebolesna... tylko, że ja chciałabym wyglądać jak chart :roll:

a Mania świetnie wygląda! i ona nie schudła :lol:

OZZZZZesz Ty .... Gezio był zawsze taki szlachetny ( poza szlachetnością posiada on jeszcze pełnobjawowe ADHD :ghost_2: :motz: :ghost_2:

A w temacie stołowania - to bardzo proszę - pod warunkiem, że efekty pokarzesz wszystkim. Najlepiej sesjs PRZED i sesjs PO :lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
poza szlachetnością posiada on jeszcze pełnobjawowe ADHD

oo rzeszz Tyyyy!!!! to nie tylko Luna??? :o no - ew. jeszcze inne mini sznucery :lol: ale Gezes???? :o Król Gezes???? :o Tak piękny i dostojny pies :o noooo to w szzookuu jestem :o

Posted

Sierściuch taki sobie jestem... I śpioch ( jeżeli nie śpię - to mam pełno objawowy zespół niespokojnego ciała ) :roll: :roll: :roll:

I nie lubię - JAK NIE WIEM CO - JEJ. A zwłaszcza wtedy , kiedy Młoda na niej siedzi. Wieszam się wtedy JEJ na ogonie... ONA wierzga i kopie. Jest wtedy Meksyk !!! I nie wiem, czemu nie pozwalają mi podgryzać tej głupiej konicy. No, czemu ???

Jakby się kto pytał, TO JEGO TEŻ NIE LUBIĘ !!!

A co !!! Mam ADHD i wszystko mi wolno !!!!
Pokażcie mi drugiego takiego wyżła !

Posted

OZZZZZesz Ty .... Gezio był zawsze taki szlachetny ( poza szlachetnością posiada on jeszcze pełnobjawowe ADHD :ghost_2: :motz: :ghost_2:

no to pasuje jak ulał do mojego anorektyka i bulimiczki... wspólna wizyta u psychologa bedzie z rabatem :wink:

A w temacie stołowania - to bardzo proszę - pod warunkiem, że efekty pokarzesz wszystkim. Najlepiej sesjs PRZED i sesjs PO :lol:

:o mowy nie ma :evil: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']I jeszcze absolutnie specjalnie dla Debestki :

Za rok, może dwa, schodami na strych......

Ten koniś jest TWÓJ - no może trochę też Szpileczki ....

jajcia jajcia jajcia normalnie sie wzruszylam :D

DZIEKUJE :angel:

tylko nie wiem czy sie konikiem ze Szpila podziele samolub jestem :d

ŚLICZNY jest koniczek :D

i zezulec jest CUDNIASTY :angel:

Posted

Trochę wspomnień nieodległych....Zimno było. Wiało jak na Diabelskiej Przełęczy... Ale ślicznie było !

Ha, HAHAHA - palce zamarzły ! Biedronek z Biedronką rozgrzali...Rozgrzewkę dla niepoznaki schowali za kropki.

Posted

A to BIAŁE CZYŚCIUTKIE ( kiedy moja córka była mała inaczej na te stworzenia boże nie mogliśmy mówić - ponieważ wywierany szantaż emocjonalny był zbyt silny :wink: ) Tak samo było z jebiądem ( wielbłąd) , kopytkiem (skarpetką ) czy wreszcie – kulwami. KULWY to pszczółki w Kubusiu Puchatku :wink: Koniec wspomnień :oops: :oops: :oops: