aga1215 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Tak sobie patrzę ... to jest świetne :klacz: Haniu - to Twoje dzieło? Quote
Hanna R. Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Oto Gezes. Voila ! I jeszcze konie... ( najukochańsze zwierzęta mojej córki ) Te są moje najbardziej ukochane.... A autorka ( moje dziecię ) - jest TU Quote
dbsst Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 :angel: :angel: :angel: uwielbiam prace Twojej latorosli :d piekne sa Quote
Hanna R. Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 To dla Ciebie DEBEST - pięknoto i dla Twojej Szpili Quote
Hanna R. Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 I jeszcze absolutnie specjalnie dla Debestki : Za rok, może dwa, schodami na strych...... Ten koniś jest TWÓJ - no może trochę też Szpileczki .... Quote
Camara Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Haniu, ale Gezio schudł... przeciez on teraz wygląda jak wyżeł :evillaug: i czy ew. mogłabym się przez trochę u Ciebie stołować? ale pod warunkiem, że dieta Geziowa jest niebolesna... tylko, że ja chciałabym wyglądać jak chart :roll: a Mania świetnie wygląda! i ona nie schudła :lol: Quote
Hanna R. Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 Dla Agi, na jej błotniste drogi z wektorowego topicu Asia daje tego zwierza - :D :D :D Quote
Hanna R. Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 Camara napisał(a):Haniu, ale Gezio schudł... przeciez on teraz wygląda jak wyżeł :evillaug: i czy ew. mogłabym się przez trochę u Ciebie stołować? ale pod warunkiem, że dieta Geziowa jest niebolesna... tylko, że ja chciałabym wyglądać jak chart :roll: a Mania świetnie wygląda! i ona nie schudła :lol: OZZZZZesz Ty .... Gezio był zawsze taki szlachetny ( poza szlachetnością posiada on jeszcze pełnobjawowe ADHD :ghost_2: :motz: :ghost_2: A w temacie stołowania - to bardzo proszę - pod warunkiem, że efekty pokarzesz wszystkim. Najlepiej sesjs PRZED i sesjs PO :lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 HankaRupczewska napisał(a):poza szlachetnością posiada on jeszcze pełnobjawowe ADHD oo rzeszz Tyyyy!!!! to nie tylko Luna??? :o no - ew. jeszcze inne mini sznucery :lol: ale Gezes???? :o Król Gezes???? :o Tak piękny i dostojny pies :o noooo to w szzookuu jestem :o Quote
Hanna R. Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Sierściuch taki sobie jestem... I śpioch ( jeżeli nie śpię - to mam pełno objawowy zespół niespokojnego ciała ) :roll: :roll: :roll: I nie lubię - JAK NIE WIEM CO - JEJ. A zwłaszcza wtedy , kiedy Młoda na niej siedzi. Wieszam się wtedy JEJ na ogonie... ONA wierzga i kopie. Jest wtedy Meksyk !!! I nie wiem, czemu nie pozwalają mi podgryzać tej głupiej konicy. No, czemu ??? Jakby się kto pytał, TO JEGO TEŻ NIE LUBIĘ !!! A co !!! Mam ADHD i wszystko mi wolno !!!! Pokażcie mi drugiego takiego wyżła ! Quote
Camara Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 HankaRupczewska napisał(a): OZZZZZesz Ty .... Gezio był zawsze taki szlachetny ( poza szlachetnością posiada on jeszcze pełnobjawowe ADHD :ghost_2: :motz: :ghost_2: no to pasuje jak ulał do mojego anorektyka i bulimiczki... wspólna wizyta u psychologa bedzie z rabatem :wink: HankaRupczewska napisał(a): A w temacie stołowania - to bardzo proszę - pod warunkiem, że efekty pokarzesz wszystkim. Najlepiej sesjs PRZED i sesjs PO :lol: :o mowy nie ma :evil: :lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska']I jeszcze absolutnie specjalnie dla Debestki : Za rok, może dwa, schodami na strych...... Ten koniś jest TWÓJ - no może trochę też Szpileczki .... jajcia jajcia jajcia normalnie sie wzruszylam :D DZIEKUJE :angel: tylko nie wiem czy sie konikiem ze Szpila podziele samolub jestem :d ŚLICZNY jest koniczek :D i zezulec jest CUDNIASTY :angel: Quote
Agga Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 az se musiałąm od poczatku poogladac foteczki :calus: :angel: Quote
Camara Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 to ja jeszcze poproszę o Manie... duuuuużo Mani :modla: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Mania się kłania :grins: Nooo, może nie dosłownie ... Quote
Camara Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 o moja słodka siwa mordka Maniowa :P jak ślicznie zapozowała 8) Quote
Hanna R. Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Trochę wspomnień nieodległych....Zimno było. Wiało jak na Diabelskiej Przełęczy... Ale ślicznie było ! Ha, HAHAHA - palce zamarzły ! Biedronek z Biedronką rozgrzali...Rozgrzewkę dla niepoznaki schowali za kropki. Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 ale sliczne zdjecia :D a to ostatnie istne cudenko Quote
Hanna R. Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 A to BIAŁE CZYŚCIUTKIE ( kiedy moja córka była mała inaczej na te stworzenia boże nie mogliśmy mówić - ponieważ wywierany szantaż emocjonalny był zbyt silny :wink: ) Tak samo było z jebiądem ( wielbłąd) , kopytkiem (skarpetką ) czy wreszcie – kulwami. KULWY to pszczółki w Kubusiu Puchatku :wink: Koniec wspomnień :oops: :oops: :oops: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 :angel: :angel: :angel: hahahahaha nie koncz wspomnien sa rewelacyjne :D Quote
Hanna R. Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Wieczoru wspomnień ciąg dalszy... Asia ujeżdża konie w Kurozwękach a Matka i Ojciec dziergają wspomnienia... PANIENKA I CERBER. Quote
Recommended Posts