malawaszka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 :lol: :lol: :lol: dobreee a gdzie avatarek??? :fadein: Quote
mmbbaj Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska']... Ale szalony wzrok! :lol: Nawiedzony pies! :roflt: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Ktos wspomniał o jedzeniu :roll: No właśnie ! Se kupiłam. Tanio kupiłam... Teraz będę jeść !!! Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 malawaszka napisał(a)::lol: :lol: :lol: dobreee a gdzie avatarek??? :fadein: Nie napisałas mi JAK !!! Ty mnie olałaś :roll: Alis - mnie nie olała - ale z jej pomocy nic nie wynikło.... Wszyscy mnie lekceważą :shake: :shake: :shake: Hihihi :lol: Quote
Alka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 chetnie bym sie przyłączyła do tych słodkości :wink: :D czekam na moich chłopaków,zaraz mają być z zakupami z marketu,może co nieco przywiozą :wink: Foty i komentarze - świetne! :thumbs: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska']... Ale szalony wzrok! :lol: Nawiedzony pies! :roflt: [SIZE=2]A TY MNIE ZNIESŁAWIASZ ! JAKIE GARY ? I DO TEGO PUSTE ??? MASZ ZNOWU GALARETĘ ! :eviltong: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='malawaszka']już napisałam :lol: GDZIE:evil: ??? Quote
malawaszka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 MAILEM!!!! wstawiaj szybciutko bo zara jadę spać na wioche i chcę zobaczyć efekty :angel: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 malawaszka napisał(a):MAILEM!!!! wstawiaj szybciutko bo zara jadę spać na wioche i chcę zobaczyć efekty :angel:no ja też chcę wreszcie zobaczyć te wypociny :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='malawaszka']MAILEM!!!! wstawiaj szybciutko bo zara jadę spać na wioche i chcę zobaczyć efekty :angel: GOOOOWNO ! Wyswietla się niebieski pasek : EMBLEMAT MUSI BYĆ TYPU jpg. gif. lub png :evil: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):MAILEM!!!! wstawiaj szybciutko bo zara jadę spać na wioche i chcę zobaczyć efekty :angel:no ja też chcę wreszcie zobaczyć te wypociny :wink: :lol: Ooooo żesz ty Mądralińska :lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):MAILEM!!!! wstawiaj szybciutko bo zara jadę spać na wioche i chcę zobaczyć efekty :angel:no ja też chcę wreszcie zobaczyć te wypociny :wink: :lol: Ooooo żesz ty Mądralińska :lol:bo mi sie też na początku tak robiło a potem już samo weszło 8) Ale ja już teraz to nie wiem jak :oops: bo robiłam tak jak ci napisałam :-? Quote
malawaszka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='malawaszka']MAILEM!!!! wstawiaj szybciutko bo zara jadę spać na wioche i chcę zobaczyć efekty :angel: GOOOOWNO ! Wyswietla się niebieski pasek : EMBLEMAT MUSI BYĆ TYPU jpg. gif. lub png :evil: :o a wstawiasz te co ja Ci wysłałam??? Quote
asher Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 malawaszka napisał(a):MAILEM!!!! wstawiaj szybciutko bo zara jadę spać na wioche i chcę zobaczyć efekty :angel:A gdzie ty tam śpisz? :o W namiocie? Nie za zimno? Korzonki se przeziębisz, albo pęcherz :lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Tak. Ty mi napisz może w punktach co ja mam zrobic :oops: Zapisałam tę małą fote na kompie. I co ? Wstaw z komp. poprzedzają tymi nawiasami z img ? Czy przez Image - wpisujac adres tak jak zwykle ? Bo robiłam tak i tak - no i nic :-? Jakaś tępawa jestem ... :oops: Quote
malawaszka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 asher śpię w domu :-) jest jeden pokój zaokniony i zamknięty :roll: hanka - masz w mailu ostatnim w punktach co i jak - NIC nie dopisujesz i NIE robisz nic z imageshackiem Quote
malawaszka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 buu ja juz wychodze - więc albo ktoś inny Ci pomoże jak jeszcze problemy będziesz miała albo ja jutro :( Quote
mmbbaj Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska']... A TY MNIE ZNIESŁAWIASZ ! JAKIE GARY ? I DO TEGO PUSTE ??? MASZ ZNOWU GALARETĘ ! :eviltong: :lol: :lol: :lol: Haniu! A dużo Ci tej galarety jeszcze zostało? :wink: :lol: Quote
asher Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Może nadrabia zaległą setę. W końcu okazja jest! Za awatarek!!! :drinking: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 No nie całkiem mnie wetło :lol: A jeżeli już - to nie z wrażenia ! I nie przez sete :lol: :lol: :lol: PO PRACOWITYM DNIU ODPOCZYNEK MUSI BYĆ ... Quote
Recommended Posts