Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przerwa na reklamę. Niestety, film mi się nie podoba :cry: :roll: :roll: Już na początku .... Atmosfera nie ta :cry: - i wogóle ......

Wojna i Kraków w spojrzeniu prawie-hollywodzkim .... :cry:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Przerwa na reklamę. Niestety, film mi się nie podoba :cry: :roll: :roll: Już na początku .... Atmosfera nie ta :cry: - i wogóle ......

Wojna i Kraków w spojrzeniu prawie-hollywodzkim .... :cry:

No i mnie też film baaaaaaaaaardzo rozczarował! :( A tak się na niego spieszyłam! :evil:
Haneczko, ale Ty jesteś niezawodna! Fotki przecudowne! :D :D :D
Wpadłam tylko na chwileczkę! :hand:

Posted

Dziewczynki kochane moje, niezawodne ! Całujemy Was serdecznie . Reszta fotek z pięknego popołudniowego Krakowa chyba jutro - dzisiaj już nie zdążę.

A poza tym robimy galaretę z nóżek. Wieprzowych. Przewidziana wersja : seta i galareta .

Posted

Hahaha, Gezio jest moim idolem :roflt:
Zdjęcia jak zwykle przepiękne :Fade-col: Normalnie aż mi głupio, że tak do znudzenia się powtarzam... :Haniu, wkleiłabyś dla odmiany jakąś brzydką fotkę :roll:

A film i mnie rozczarował :-? Wytrwałam tylkokilkadziesiąt minut i przełączyłam na głupkowatą komedię :-? (choć aktor palce lizac. Mój typ :oops: )

Posted

Haniu - jak można tak maltretować piesa :o

hihi - dostał choć ociupinke mięska?

a fotki znów cudowne - uwielbiam ten klimat, który stwarzasz swoimi zdjęciami

buziaki i miłego dzioneczka

Posted

[quote name='asher']Hahaha,Haniu, wkleiłabyś dla odmiany jakąś brzydką fotkę :roll:

Asher - ta wydaje mi sie odpowiednia 8)

Asiu, Ty pewnie dzisiaj tu nie będziesz zaglądać - ale chciałam Ci jeszcze raz napisać, że trzymamy za Sabinkę . Mocno !!!

Posted

A Gezio miał tylko to, co udało mu sie zwędzić... Bo on po wszystkim mięsnym s** ( sama wypipkowałam - Ala twoje powiedzonko kupiłam na zawsze ) dalej niż widzi :roll:
Dostał jabłuszko. Rubina. Nie do końca był zadowolony :-?

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A Gezio miał tylko to, co udało mu sie zwędzić... Bo on po wszystkim mięsnym s** ( sama wypipkowałam - Ala twoje powiedzonko kupiłam na zawsze ) dalej niż widzi :roll:
Dostał jabłuszko. Rubina. Nie do końca był zadowolony :-?
jarosza z psa robisz??!!! :o
Hihi - mój psiak uwielbia wszystko co mięsne i niemięsne.. nawet suchy chleb wcina :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

jarosza z psa robisz??!!! :o
Hihi - mój psiak uwielbia wszystko co mięsne i niemięsne.. nawet suchy chleb wcina :lol:

Gezio jest "felerny" :roll: Oprócz wspominanego wczesniej ADHD posiada wszelkie mozliwe rodzaje alergii. Chociaż, aby nie minąć sie z prawda , ta skórna praktycznie ustapiła - jedzeniowa - niestety nie. Niestety - głównie dla Gezia :cry:

Posted

Aga - rób, rób ! Trawnikowy sie pewnie ucieszy. Tylko nie zapomnij o secie, której my dzisiaj sobie odmówiliśmy :roll: A i Wektorkowi napewno cos skapnie 8)

Maga - jak mozna nie lubieć GALARETKI ??? :o A poza tym, jak mozna tak młodo wyglądać w zaawansowanym wieku ?? Bo z twojego postu powyżej wnoszę, że masz pewnie z pięć krzyzyków :lol: , A szanowny Tatuś z osiem ???? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Maga - jak mozna nie lubieć GALARETKI ??? :o

no nie lubiajem i już :evil:

A poza tym, jak mozna tak młodo wyglądać w zaawansowanym wieku ?? Bo z twojego postu powyżej wnoszę, że masz pewnie z pięć krzyzyków :lol: , A szanowny Tatuś z osiem ???? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
skąd wiesz? :o :o :o Poczekaj, zadzwonie do mojej stuletniej prabaci i zapytam się, jak my to robimy.... 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
A ja dziś zrobiłam flaczki i są PYSZNE 8)

:o błe :x

ja zostałam zmuszona przez Leona do ugotowania mu serc, błeee, jak je przesypywałam z siatki do garnka, to musiałam wstrzymac oddech i zamknąć oczy, błeeeeeee :-?

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']A ja dziś zrobiłam flaczki i są PYSZNE 8)

:o błe :x

ja zostałam zmuszona przez Leona do ugotowania mu serc, błeee, jak je przesypywałam z siatki do garnka, to musiałam wstrzymac oddech i zamknąć oczy, błeeeeeee :-?

Błeeeee, cóz za miętka baba :roll: :lol: :roll:

Ala - flaczki - mniam, mniam ... Robiliśmy w ubiegłym tygodniu. Z pulpetami były . Z wieprzowinki ... :eating: