Hanna R. Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Przerwa na reklamę. Niestety, film mi się nie podoba :cry: :roll: :roll: Już na początku .... Atmosfera nie ta :cry: - i wogóle ...... Wojna i Kraków w spojrzeniu prawie-hollywodzkim .... :cry: Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 bardzo bardzo chcemy resztę oftek - są przepiękne :klacz: Quote
mmbbaj Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Przerwa na reklamę. Niestety, film mi się nie podoba :cry: :roll: :roll: Już na początku .... Atmosfera nie ta :cry: - i wogóle ...... Wojna i Kraków w spojrzeniu prawie-hollywodzkim .... :cry: No i mnie też film baaaaaaaaaardzo rozczarował! :( A tak się na niego spieszyłam! :evil: Haneczko, ale Ty jesteś niezawodna! Fotki przecudowne! :D :D :D Wpadłam tylko na chwileczkę! :hand: Quote
Hanna R. Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Dziewczynki kochane moje, niezawodne ! Całujemy Was serdecznie . Reszta fotek z pięknego popołudniowego Krakowa chyba jutro - dzisiaj już nie zdążę. A poza tym robimy galaretę z nóżek. Wieprzowych. Przewidziana wersja : seta i galareta . Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 oj udało się coś liznąć :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 :hmmmm: skąd ja znam takie widoczki - te niewinne oczęta :lol: ta mordeczka zaśliniona :lol: Quote
asher Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Hahaha, Gezio jest moim idolem :roflt: Zdjęcia jak zwykle przepiękne :Fade-col: Normalnie aż mi głupio, że tak do znudzenia się powtarzam... :Haniu, wkleiłabyś dla odmiany jakąś brzydką fotkę :roll: A film i mnie rozczarował :-? Wytrwałam tylkokilkadziesiąt minut i przełączyłam na głupkowatą komedię :-? (choć aktor palce lizac. Mój typ :oops: ) Quote
Gosiek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Haniu - jak można tak maltretować piesa :o hihi - dostał choć ociupinke mięska? a fotki znów cudowne - uwielbiam ten klimat, który stwarzasz swoimi zdjęciami buziaki i miłego dzioneczka Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='asher']Hahaha,Haniu, wkleiłabyś dla odmiany jakąś brzydką fotkę :roll: Asher - ta wydaje mi sie odpowiednia 8) Asiu, Ty pewnie dzisiaj tu nie będziesz zaglądać - ale chciałam Ci jeszcze raz napisać, że trzymamy za Sabinkę . Mocno !!! Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 A Gezio miał tylko to, co udało mu sie zwędzić... Bo on po wszystkim mięsnym s** ( sama wypipkowałam - Ala twoje powiedzonko kupiłam na zawsze ) dalej niż widzi :roll: Dostał jabłuszko. Rubina. Nie do końca był zadowolony :-? Quote
Gosiek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A Gezio miał tylko to, co udało mu sie zwędzić... Bo on po wszystkim mięsnym s** ( sama wypipkowałam - Ala twoje powiedzonko kupiłam na zawsze ) dalej niż widzi :roll: Dostał jabłuszko. Rubina. Nie do końca był zadowolony :-? jarosza z psa robisz??!!! :o Hihi - mój psiak uwielbia wszystko co mięsne i niemięsne.. nawet suchy chleb wcina :lol: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 A to nasza galareta . Bez sety :cry: Tym razem ..... Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A to nasza galareta . Bez sety :cry: Tym razem ..... :P chyba jutro też zrobię - ale mi narobiłaś smaku :eating: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] jesteś wieeeelka, o bwana :o ja nie znosze galaretki, a tą bym schrupała :eating: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Gosiek napisał(a): jarosza z psa robisz??!!! :o Hihi - mój psiak uwielbia wszystko co mięsne i niemięsne.. nawet suchy chleb wcina :lol: Gezio jest "felerny" :roll: Oprócz wspominanego wczesniej ADHD posiada wszelkie mozliwe rodzaje alergii. Chociaż, aby nie minąć sie z prawda , ta skórna praktycznie ustapiła - jedzeniowa - niestety nie. Niestety - głównie dla Gezia :cry: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Aga - rób, rób ! Trawnikowy sie pewnie ucieszy. Tylko nie zapomnij o secie, której my dzisiaj sobie odmówiliśmy :roll: A i Wektorkowi napewno cos skapnie 8) Maga - jak mozna nie lubieć GALARETKI ??? :o A poza tym, jak mozna tak młodo wyglądać w zaawansowanym wieku ?? Bo z twojego postu powyżej wnoszę, że masz pewnie z pięć krzyzyków :lol: , A szanowny Tatuś z osiem ???? :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Agga'] ahhaahh no ładnie ładnie.. Te szklaneczki robiły za pojemniczki na galaretę ... One tylko wygladały tak dwuznacznie :lol: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Maga - jak mozna nie lubieć GALARETKI ??? :o no nie lubiajem i już :evil: A poza tym, jak mozna tak młodo wyglądać w zaawansowanym wieku ?? Bo z twojego postu powyżej wnoszę, że masz pewnie z pięć krzyzyków :lol: , A szanowny Tatuś z osiem ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: skąd wiesz? :o :o :o Poczekaj, zadzwonie do mojej stuletniej prabaci i zapytam się, jak my to robimy.... 8) Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Mniamniuśne te galaretki :eating: Biedny Gezio z TĄ przypadłoscią :wink: A ja dziś zrobiłam flaczki i są PYSZNE 8) Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A ja dziś zrobiłam flaczki i są PYSZNE 8) :o błe :x ja zostałam zmuszona przez Leona do ugotowania mu serc, błeee, jak je przesypywałam z siatki do garnka, to musiałam wstrzymac oddech i zamknąć oczy, błeeeeeee :-? Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']A ja dziś zrobiłam flaczki i są PYSZNE 8) :o błe :x ja zostałam zmuszona przez Leona do ugotowania mu serc, błeee, jak je przesypywałam z siatki do garnka, to musiałam wstrzymac oddech i zamknąć oczy, błeeeeeee :-? Błeeeee, cóz za miętka baba :roll: :lol: :roll: Ala - flaczki - mniam, mniam ... Robiliśmy w ubiegłym tygodniu. Z pulpetami były . Z wieprzowinki ... :eating: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [SIZE=2]Wczorajsze popołudnie na Plantach. 8) Ja po pracy - a na Rynku konie do końca swojej jeszcze mają trochę .... Ten był smutny : Quote
Recommended Posts