aga1215 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']W spałyście :-? A ja .... Ehhh, szkoda gadać .... :roll: W Krakowie dzisiaj o 6 rano. Smutno i szaro .... Świętego Krzyża ... Mikołajska ... Gdzie idziesz ??? Deszczowy Barbakan ... Na Placu Matejki ... Święty Florian - Parafia Ojca Świętego ... Planty. Nieustannie urzekające ... Jeszcze Was troche ponudzę. Za chwilę .... więcej Haniu, więcej plizzzzzzzzzzzzzzzz................... Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Floriańska . Pod Barbakanem. Kawa ? Czy herbata ? Sienna - Kamienica Szarskich . Po tych wszystkich szarościach fragmenty darowanego bukietu : ] ] ] Dziewczynki - to chyba tyle z moich podróży do pracy ( wte i wewte :roll: ) Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Fajne takie podróże 8) A teraz coś domowego :wink: Quote
aga1215 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Haniu - czy jutro też idziesz do pracy??? :P Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Haniu, jestem pod wrażeniem :o nawet już nie marzę o tej cyfrówce, bo po co? :( I tak ci nie dorównam... :cry: :wink: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a):Haniu, jestem pod wrażeniem :o nawet już nie marzę o tej cyfrówce, bo po co? :( I tak ci nie dorównam... :cry: :wink:czyżbyś też złapała doła :-? Quote
mmbbaj Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Haniu! Ależ się rozmarzyłam...Oczywiście oglądając te zdjęcia tęsknię do Krakowa, nawet do tego w deszczu i o 6 rano :wink: A pózniej będę tęsknić do pokrytego śniegiem (może rozdeptanym) Rynku , na którym ustawią stragany ze świątecznymi, bożonarodzeniowymi ozdobami...I ten klimacik...i gorąca czekolada w kawiarence :kaffee_2: , ach cudnie jest w Krakowie! :P Robisz fantastyczne zdjęcia, one mają duszę! Tylko czemu Ty Haniu w nocy nie śpisz? :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Fajne takie podróże 8) A teraz coś domowego :wink: Domowego zara coś będzie ! :wink: Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 aga1215 napisał(a):Haniu - czy jutro też idziesz do pracy??? :P Aga, jutro TEŻ ide do pracy ... Niestety . Tfu, tfu - na psa urok, spluwam przez lewe ramię, odstukuje w niemalowane - NA SZCZĘŚCIE idę do pracy 8) Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Haniu - czy jutro też idziesz do pracy??? :P Aga, jutro TEŻ ide do pracy ... Niestety . Tfu, tfu - na psa urok, spluwam przez lewe ramię, odstukuje w niemalowane - NA SZCZĘŚCIE idę do pracy 8)a jednak lubimy swoją pracę :wink: Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a):Haniu, jestem pod wrażeniem :o nawet już nie marzę o tej cyfrówce, bo po co? :( I tak ci nie dorównam... :cry: :wink: Maga - wyjdź spod tego wrażenia :wink: , potrzep rzęsami przed ślubnym ( u Alutki podobno nie działa - ale to nie znaczy, że twój ślubny jest bez serca - tak jak Rydzewski ) - iiiiiii - i już !!! 8) Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='mmbbaj']Haniu! Ależ się rozmarzyłam...Oczywiście oglądając te zdjęcia tęsknię do Krakowa, nawet do tego w deszczu i o 6 rano :wink: A pózniej będę tęsknić do pokrytego śniegiem (może rozdeptanym) Rynku , na którym ustawią stragany ze świątecznymi, bożonarodzeniowymi ozdobami...I ten klimacik...i gorąca czekolada w kawiarence :kaffee_2: , ach cudnie jest w Krakowie! :P Robisz fantastyczne zdjęcia, one mają duszę! Tylko czemu Ty Haniu w nocy nie śpisz? :hmmmm: Małgosiu - to Kraków ma duszę ... Zresztą bardzo ładnie o tym napisałaś. A w nocy to ja muszę dużo różnych rzeczy robić - więc tak dla przyjemności zmieniam okienka - i podgladam, co się dzieje na DG . :wink: Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Wyłażę z niebytu. Widzę, widzę resztki nieziemskiej fantazji . Biszkoptowej ... Z polewą. Czekoladowo – migdałową ! Musiałem się z nią podzielić. Chociaż w zasadzie nie było czym . :-? :roll: :-? Pora na dobranoc ( starsi wiedza, co jest dalej - w pioseneczce oczywiście ) 8) I jeszcze jesiennie : Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ... bo już księżyc świeci/ :o u mnie nie/ dzieci lubią misie , misie lubią dzieci :wink: Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']... bo już księżyc świeci/ :o u mnie nie/ dzieci lubią misie , misie lubią dzieci :wink: Nie żebym kokietowała, albo cos - ale my to starawe jesteśmy :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Maga - wyjdź spod tego wrażenia :wink: , potrzep rzęsami przed ślubnym ( u Alutki podobno nie działa - ale to nie znaczy, że twój ślubny jest bez serca - tak jak Rydzewski ) - iiiiiii - i już !!! 8) nic z tego :evil: ja doskonale znam stan jego finansow :evilbat: [quote name='HankaRupczewska'] Pora na dobranoc ( starsi wiedza, co jest dalej - w pioseneczce oczywiście ) 8) znam, znam bardzo dobrze 8) i tęsknię za tymi beztroskimi czasami :( Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] Maga - wyjdź spod tego wrażenia :wink: , potrzep rzęsami przed ślubnym ( u Alutki podobno nie działa - ale to nie znaczy, że twój ślubny jest bez serca - tak jak Rydzewski ) - iiiiiii - i już !!! 8) nic z tego :evil: ja doskonale znam stan jego finansow :evilbat: [quote name='HankaRupczewska'] Pora na dobranoc ( starsi wiedza, co jest dalej - w pioseneczce oczywiście ) 8) znam, znam bardzo dobrze 8) i tęsknię za tymi beztroskimi czasami :(a misia Colargola , a Jacka i Agatkę , a Piaskowego Dziadka , pamiętają 8) Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] [quote name='HankaRupczewska'] Pora na dobranoc ( starsi wiedza, co jest dalej - w pioseneczce oczywiście ) 8) znam, znam bardzo dobrze 8) i tęsknię za tymi beztroskimi czasami :(a misia Colargola , a Jacka i Agatkę , a Piaskowego Dziadka , pamiętają 8) [SIZE=2]Miś Colargol - wielki Pan, kupił sobie forte-pian ! Lecz nie umiał na nim grać - zrobił kupkę - poszedł spaaaaać .... :oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] [quote name='HankaRupczewska'] Pora na dobranoc ( starsi wiedza, co jest dalej - w pioseneczce oczywiście ) 8) znam, znam bardzo dobrze 8) i tęsknię za tymi beztroskimi czasami :(a misia Colargola , a Jacka i Agatkę , a Piaskowego Dziadka , pamiętają 8) Miś Colargol - wielki Pan, kupił sobie forte-pian ! Lecz nie umiał na nim grać - zrobił kupkę - poszedł spaaaaać .... :oops: :oops: :oops: :o :o Haniu :roll: :lol: :lol: :lol: a ja dałam zielony pokoik :oops: :roll: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a misia Colargola , a Jacka i Agatkę , a Piaskowego Dziadka , pamiętają 8) no co za pytanie! I Rumcajsa :angel: Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] [quote name='HankaRupczewska'] Pora na dobranoc ( starsi wiedza, co jest dalej - w pioseneczce oczywiście ) 8) znam, znam bardzo dobrze 8) i tęsknię za tymi beztroskimi czasami :(a misia Colargola , a Jacka i Agatkę , a Piaskowego Dziadka , pamiętają 8) Miś Colargol - wielki Pan, kupił sobie forte-pian ! Lecz nie umiał na nim grać - zrobił kupkę - poszedł spaaaaać .... :oops: :oops: :oops: :o :o Haniu :roll: :lol: :lol: :lol: a ja dałam zielony pokoik :oops: :roll: No co ? Nie znała ??? :lol: Lecę oglądać !!!!! Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a misia Colargola , a Jacka i Agatkę , a Piaskowego Dziadka , pamiętają 8) no co za pytanie! I Rumcajsa :angel:to i Cypiska i Haneczkę 8) a Żwirka i Muchomorka :wink: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] [quote name='HankaRupczewska'] Pora na dobranoc ( starsi wiedza, co jest dalej - w pioseneczce oczywiście ) 8) znam, znam bardzo dobrze 8) i tęsknię za tymi beztroskimi czasami :(a misia Colargola , a Jacka i Agatkę , a Piaskowego Dziadka , pamiętają 8) Miś Colargol - wielki Pan, kupił sobie forte-pian ! Lecz nie umiał na nim grać - zrobił kupkę - poszedł spaaaaać .... :oops: :oops: :oops: :o :o Haniu :roll: :lol: :lol: :lol: a ja dałam zielony pokoik :oops: :roll: No co ? Nie znała ??? :lol: Lecę oglądać !!!!!znała , ale sie zdziwiła 8) :lol: :lol: Quote
asher Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Piaskowego Dziadka i Jacka i Agatki nie pamiętam :shake: Ale pamiętam Pankracego z serialem Nikto nie je doma i Pyzę na polskich dróżkach i Daszeńkę, małą foksterierkę :D No i Kobietę za ladą 8) :lol: Haniu, foć, foć jak najwięcej, chocby codziennie to samo! Kocham twoją galerię :fadein: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to i Cypiska i Haneczkę 8) a Żwirka i Muchomorka :wink: i prusakolep :wink: Quote
Recommended Posts