Hanna R. Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Dobry wieczór... Cytrynowo- fioletowy , owocowy .... Dzisiaj w Krakowie brzydko i szaro, niestety ... Dziewczynki, Kraków i my pozdrawiamy :buzi: Ewelina, w Krakowie NIE MOŻNA NIE BYĆ ! Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Haniu twoje zdjęcia są wspaniałe 8) A Kraków zawsze naj ... :wink: , Evelina szybciorkiem na wycieczkę do Polski z synkami 8) Quote
PIKA Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ale się tu Krakowsko-Owocowo zrobilo :lol: Quote
asher Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Haniu, ja mam nieśmiała prośbę... Zasypuj nas fotkami!!! Są takie piękne i to bez względu na to, co fotografujesz :D Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 [quote name='asher']Haniu, ja mam nieśmiała prośbę... Zasypuj nas fotkami!!! Są takie piękne i to bez względu na to, co fotografujesz :D :oops: :oops: :oops: Różne różności : [SIZE=2]Róża. Taka byłam ... :roll: Róża. Taka będę .... :cry: Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 suche róze i cytryni w szkle :loveu: :klacz: naj naj :D aż czuję ich zapach piękne zdjecia :D Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 :buzi: :buzi: - dla wszystkich Gości ! Mania się sama obsłużyła. Zbyt twardo jej było... Dałabyś te jabłka ! Cytryny możesz sobie zostawić ... Coś się ściemnia ... :-? Chyba czas spać! Dobranoc . Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='aga1215']Haniu powinnaś tytuł zmienić na "rozmarzająca galeria" przeczytałam rozmnażająca :oops: i zachodziłam w głowę... :lol: [quote name='HankaRupczewska'] :o a dlaczego - ja sie pytam po raz kolejny - on robi miny Leona? :o Quote
asher Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a): :o a dlaczego - ja sie pytam po raz kolejny - on robi miny Leona? :oChyba na odwrót? Leon młodszy :lol: Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 N O B O ONI SĄ BLIŹNIAKAMI PRZECIEŻ !!! Zapomniałaś, czy co ??? I może już zamknji bareek :wink: Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alee slicze foty :angel: :angel: :klacz: a piechy cuudne... Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):N O B O ONI SĄ BLIŹNIAKAMI PRZECIEŻ !!! Zapomniałaś, czy co ??? I może już zamknji bareek :wink: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a):N O B O ONI SĄ BLIŹNIAKAMI PRZECIEŻ !!! Zapomniałaś, czy co ??? I może już zamknji bareek :wink: barek już dawno był zamknięty, ale rodzinka zostawiła otwarte wino 8) Miało się wywietrzeć? :o Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):N O B O ONI SĄ BLIŹNIAKAMI PRZECIEŻ !!! Zapomniałaś, czy co ??? I może już zamknji bareek :wink: barek już dawno był zamknięty, ale rodzinka zostawiła otwarte wino 8) Miało się wywietrzeć? :o no i po tym winku tak dlugo spalas?? Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Olcia napisał(a): no i po tym winku tak dlugo spalas?? wcale długo nie spałam :-? wstałam o 8.00, tylko potem jeszcze na chwilkę się położyłam 8) Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Olcia'] no i po tym winku tak dlugo spalas?? wcale długo nie spałam :-? wstałam o 8.00, tylko potem jeszcze na chwilkę się położyłam 8) no ladna chwila :o Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Olcia napisał(a): no ladna chwila :o nie mogłam się ruszyć, bo Leonek spał i bym go obudziła :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):N O B O ONI SĄ BLIŹNIAKAMI PRZECIEŻ !!! Zapomniałaś, czy co ??? I może już zamknji bareek :wink: barek już dawno był zamknięty, ale rodzinka zostawiła otwarte wino 8) Miało się wywietrzeć? :ojakby było otwarte to by się skwasiło :-? 8) Quote
mmbbaj Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a): no ladna chwila :o nie mogłam się ruszyć, bo Leonek spał i bym go obudziła :lol: A mnie dziś Bajan obudził o 3.20 :roll: , coś go jednak zle zrozumiałam bo jak wyszliśmy wydawał się być zdziwiony :o Zrobiłam się głodna, a w czasie jak pożerałam kanapkę położył się na moim miejscu i tak zasnął, że aż chrapał. Miejsca mi trochę zostawił, ale kołderki jakieś 20 cm :-? ...Dokonywałam cudów żeby się nieco przykryć i chłopaczka nie obudzić....tak słodko spał :roflt: :sleep2: Quote
Alka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 wygodne te nasze psiaki, wiem coś o tym ,chociaż mój malutkich gabarytów ... :wink: :D Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 mmbbaj napisał(a):, ale kołderki jakieś 20 cm :-? ...Dokonywałam cudów żeby się nieco przykryć i chłopaczka nie obudzić....tak słodko spał :roflt: :sleep2: oj znam to :lol: Czasem ledwo pięty przykryję, żeby tylko spod Leona nie wyszarpać kołdry :lol: :lol: A spacer o 3.20 :-? a ty byś się nie zdziwiła, jakby ci kazali spacerować o tej godzinie? :o Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 W spałyście :-? A ja .... W Krakowie dzisiaj o 6 rano. Smutno i szaro .... Świętego Krzyża ... Mikołajska ... Gdzie idziesz ??? Deszczowy Barbakan ... Na Placu Matejki ... Święty Florian - Parafia Ojca Świętego ... Planty. Nieustannie urzekające ... Jeszcze Was troche ponudzę. Za chwilę .... Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Wprawdzie smutny i szary ale zawsze piękny 8) Te brateczki śliczne , a Planty :-? można się rozmarzyć 8) Kuba ogląda i cieszy się że poznaje miejsca gdzie był :wink: :lol: Quote
Patka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ale piękne bratki smutno powiadasz... dla mnie bardziej nostalgicznie ;) w Toruniu chyba gorzej jest ... Planty o tak .... Quote
Recommended Posts