Berneska Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ale śliczności :loveu::loveu::loveu: więcej więcej! Quote
malawaszka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 :loveu::loveu::loveu: i jeszcze poprosz razem obok siebie bom ciekawa porównania wielkości :oops::loveu: Quote
Camara Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Gezio jakiś taki... nostalgiczny chyba tęskni za spokojem ;) Maleńka - cukiereczek :loveu: Quote
anetta Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :mdleje::mdleje: Ale puchacz:loveu: Piękna dziewczynka. Nie chcę nawet myśleć co by z nią było u tego &^%^%:angryy: Hania :loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Haniu, babciu nasza przyszywana i kochana...cudny ten nowy mieszkaniec Waszego domostwa..Wnusie rosna ze az strach....:loveu:super chłopaki... ciepło pozdrawiam i Maxio takze, Aga Quote
jadwiga Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 czemu jeden z najsympatyczniejszych swątków tak zamilkł? co nowego u czworonogów? pozdrowienia ze słonecznego chwilowo Gdańska! Quote
Bewarka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Hanna R. napisał(a):Dziewczynka jest zabrana od chama spod Miechowa. Z łańcucha . Ponieważ nie pasowała mu, ogłosił, że jej łeb ukręci. Pff, łeb ukręcić to ja jemu mogę... :mad: Śliczna sunia, taka misiowata. :loveu: Czyli mała zostaje czy szukasz domku? :lol: A w ogóle witam :lol: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Tchila od dłuższego czasu mieszka w sąsiedniej klatce. Jest radosna i tłusta. Czasem się zapędzi i stoi przed wejściem do mojej ( klatki ) Nasze wspólne rumakowanie skończyło się porażką :cool1: Mała pogryzła Gezesa. Osiołek najpierw zlał się krwią, później dostał drgawek. Takich jak w epi. Efekt - Luminal i szwy... Ale juz wszystko jest pod kontrolą . To Dziadek Gezes na spacerze.: A to w Bieszczadach : Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 :multi::multi::multi: czy wróciliście na stałe czy tylko przelotem :cool1: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']:multi::multi::multi: czy wróciliście na stałe czy tylko przelotem :cool1:[/quote] Póki co, wróciliśmy, Pękata Dominiko :p Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Hanna R.']Póki co, wróciliśmy, Pękata Dominiko :p[/quote] hmmmmmm do kogo to było :roll::razz: Quote
Vectra Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 nie mam nic na gg od Ciebie :placz: pisałam do Cię też i cisza :( Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Hanna R.'] DŻIZYS! :crazyeye::crazyeye: Zapomniałam już, że wielbię twoje zdjęcia [quote name='dbsst']hmmmmmm do kogo to było :roll::razz: ja też zupełnie nie skojarzyłam z tobą :shake::shake: HANNO, fajnie, że nastąpił come back :loveu::loveu::loveu: (to są ulubionej serduszka Dominisi) Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Vectra']nie mam nic na gg od Ciebie :placz: pisałam do Cię też i cisza :( może po prostu wymieńcie się numerami gg :roll::roll: tylko nie przez gg :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100'] HANNO, fajnie, że nastąpił come back :loveu::loveu::loveu: (to są ulubionej (w tonacji Magi100)serduszka Dominisi) no tak podejrzewałam, że jestem twoja ulubiona ale teraz jak już to powiedziałaś na głos zrobię tak :oops: ojej nie spodziewałam się tego :eviltong: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] ciepło pozdrawiam i Maxio takze, Aga Haaalo , czy Max już ma brodę ? :razz: [quote name='jadwiga']czemu jeden z najsympatyczniejszych swątków tak zamilkł? co nowego u czworonogów? pozdrowienia ze słonecznego chwilowo Gdańska! Oooo , jak miło :loveu: [quote name='anetta']Co u was? Poka jak Tchila urosła :cool3: Tchila nie jest wcale duża - waży 21 kg. Na przeprowadzce zyskała - śpi w łóżku :lol: [quote name='Bewarka'] Śliczna sunia, taka misiowata. :loveu: Czyli mała zostaje czy szukasz domku? :lol: A w ogóle witam :lol: Ja również witam . Miała zostać - ale nie wyszło :shake: [quote name='dbsst']hmmmmmm do kogo to było :roll::razz: Hmmmmmm - tak jakoś mi się napisało :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ponieważ ty masz jakieś problemy z Mozillą zaznaczam jeszcze raz, że jestem, że byłam już na poprzedniej stronie :cool1: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Vectra']nie mam nic na gg od Ciebie :placz: pisałam do Cię też i cisza :( Ja już chyba ie umiem korzystać z komputera. Chyba oddale się spazmować na sofę :cool1: [quote name='Maga100']DŻIZYS! :crazyeye::crazyeye: Zapomniałam już, że wielbię twoje zdjęcia HANNO, fajnie, że nastąpił come back :loveu::loveu::loveu: (to są ulubionej serduszka Dominisi) Widzisz, Magdusiu :diabloti: - tyś to sprawiła, że nastąpił come back :p [quote name='Maga100']może po prostu wymieńcie się numerami gg :roll::roll: tylko nie przez gg :evil_lol::evil_lol: Zareaguję oszczędnie : Haha :cool1: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Maga100']ponieważ ty masz jakieś problemy z Mozillą zaznaczam jeszcze raz, że jestem, że byłam już na poprzedniej stronie :cool1: Widzę Cię . Ta Mozilla to chyba mi potrzebna jak kurwie dziecko w karnawale. Chyba wrócę do Explorera . Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Hanna R.'] Widzisz, Magdusiu :diabloti: - tyś to sprawiła, że nastąpił come back :p Ja, ja, ja, mła, mła, mła, ja wspaniała cudotwórczyni :sweetCyb::bigcool: [quote name='Hanna R.']Widzę Cię . Ta Mozilla to chyba mi potrzebna jak kurwie dziecko w karnawale. Chyba wrócę do Explorera . Buhahahahaha, HANNO. :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Hanna R.'] jest cudny. Ten Gezesław Quote
Recommended Posts