malawaszka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 HankaRupczewska napisał(a): A jak Cię kocha , to bardzo delikatnie podszczypuje cuirzęsy w prawym oku :mdleje: to lepiej, żeby mnie nie kochała :oops: qrde zła jestem na siebie, że się boję takich śliczności - ale jak to przeskoczyć? :shock: :shake: Quote
anetta Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jaka fajna Wandzia :lol::lol: Waszka, może tyczke Ci dać? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Haniu Droga w Dniu Imienin zdrowia, szczęścia, pomyślności życzy mała gromadka z Pienin Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:najlepsiejszego koffana Hanno Anno :loveu::loveu::loveu: [/FONT]musisz się jeszcze troszkę pouczyć a potem bedziesz stawiać diagnozy zza krat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na podstawie zniekształconej czaszki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Wsyskiego Najlepsego :loveu::loveu::loveu: :laola: :drinking: Quote
Hanna R. Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Dziękuję kochanym Gościom :loveu::loveu::loveu: Aaaaaaaa - prezent od męża mojego ślubnego dostałam ! :multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Wszystkiego najlepszego :buzi: Pisz co dostałaś :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Vectra']Wszystkiego najlepszego :buzi: Pisz co dostałaś :diabloti: Już myślałam, żeś o babce zapomniała :diabloti: PEUGEOT 206 :multi: Quote
Vectra Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Jak babcie kocham :loveu: nie zapomniałam :loveu: :loveu: :loveu: WOW , no to gratki :multi: PS.a Rafałek na urodziny kupił mi tylko alufelgi :placz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Już myślałam, żeś o babce zapomniała :diabloti: PEUGEOT 206 :multi: :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:przyjedziesz na Śląsk ;)[/FONT] Quote
Hanna R. Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Vectra'] PS.a Rafałek na urodziny kupił mi tylko alufelgi :placz: :evil_lol: Spoko ! :loveu: [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:przyjedziesz na Śląsk ;)[/FONT] A mogę zabrać ze sobą Arkę ? :diabloti: Bo prognozy mogą być niekorzystne :cool3: - i może się przydać :lol: Quote
Vectra Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 a może z oktawią ? :diabloti: też może byc fajnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Spoko ! :loveu: A mogę zabrać ze sobą Arkę ? :diabloti: Bo prognozy mogą być niekorzystne :cool3: - i może się przydać :lol: [FONT=Arial]jak musisz to zabierz NOEgo bez ARKI [/FONT]:cool3:[FONT=Arial]....mam morską chorobę :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Vectra']a może z oktawią ? :diabloti: też może byc fajnie :evil_lol: [FONT=Arial]zaje2biście :diabloti:[/FONT] Quote
Hanna R. Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Vectra']a może z oktawią ? :diabloti: też może byc fajnie :evil_lol: Hahahahahaha :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Hanna R. Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak musisz to zabierz NOEgo bez ARKI [/FONT]:cool3:[FONT=Arial]....mam morską chorobę :diabloti:[/FONT] Sam Noe ??? Jakoś tak niepolitycznie :cool3: Wszak Arka dla zwierzątek jest ... Nieprawdaż ? Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Hahahahahaha :megagrin: :megagrin: :megagrin: [FONT=Arial]śmiej się śmiej ....Klockową już bojówki zinwigilowały na Naszej Klasie :diabloti::evil_lol:...;)[/FONT] Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Sam Noe ??? Jakoś tak niepolitycznie :cool3: Wszak Arka dla zwierzątek jest ... Nieprawdaż ? [FONT=Arial]myślisz że nie wolałyby utonąć :razz::razz:...jak Noe niepolitycznie .... byłby błogosławiony między niewiastami :p.....niewiasty toMY ...co bedzie drzewo do lasu woził :diabloti:[/FONT] Quote
Vectra Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]śmiej się śmiej ....Klockową już bojówki zinwigilowały na Naszej Klasie :diabloti::evil_lol:...;)[/FONT] znaczy kto :crazyeye: :crazyeye: znaczy wiem , że siostry miłosierdzia , ale konkrety proszę , może byc na gie :diabloti: babko łeb mnie boli , możesz mnie uleczyć :modla: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Vectra']znaczy kto :crazyeye: :crazyeye: znaczy wiem , że siostry miłosierdzia , ale konkrety proszę , może byc na gie :diabloti: babko łeb mnie boli , możesz mnie uleczyć :modla: [FONT=Arial]:angryy:nie ma krat :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale stwierdzam że masz zapalenie :roll: [/FONT] Quote
Vectra Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 jak nie ma krat ???? jak nie ma ?? pokazać ci że som ? :diabloti: a może to przez te kraty , tak mnie ciśnie :hmmmm: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Vectra']jak nie ma krat ???? jak nie ma ?? pokazać ci że som ? :diabloti: a może to przez te kraty , tak mnie ciśnie :hmmmm: [FONT=Arial]w oknach Arki były karty :hmmmm::diabloti:[/FONT] Quote
Vectra Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]w oknach Arki były karty :hmmmm::diabloti:[/FONT] na pewno były , jak nie to fajf fajf fajf i się dowie czy były .... Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]śmiej się śmiej ....Klockową już bojówki zinwigilowały na Naszej Klasie :diabloti::evil_lol:...;)[/FONT] :crazyeye: koniec świata - bojówki PO?????? te same co to miały atakować rozrechotane PiSłanki na posiedzeniu Komisji Regulaminowej?????? :crazyeye: Quote
Recommended Posts