Hanna R. Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 aga1215 napisał(a):Jak tu pachnie:loveu: To falsyfikat zapachu :evil_lol: Fotosik zbzikował i nie chce wstawić zdjęć Gezesika :angryy: Quote
aga1215 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 HankaRupczewska napisał(a): HankaRupczewska napisał(a):To falsyfikat zapachu :evil_lol: Fotosik zbzikował i nie chce wstawić zdjęć Gezesika :angryy: wstawił - jest krzyżyk :crazyeye: Quote
aga1215 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 malawaszka napisał(a):ja nawet krzyżyka nie widzę :shake: Vectra napisał(a):nic niw widac :placz: :hmmmm: no nie wiem .......... Quote
Vectra Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 teraz widzę ,prawdziwy ogród i fikcyjnego wyżła :diabloti: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Hanno Moja najukoffańsza teściowo :loveu::loveu::loveu:masz piękny balkon [/FONT] Quote
Hanna R. Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Vectra napisał(a):teraz widzę ,prawdziwy ogród i fikcyjnego wyżła :diabloti: Tak - on jest wytworem mojej bogatej wyobraźni . Wymyśliłam go w określonych celach :p Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Hanno Moja najukoffańsza teściowo :loveu::loveu::loveu:masz piękny balkon [/FONT] Całą wiosnę orałam grunta - teraz zbieram plony :p Quote
aga1215 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Tak - on jest wytworem mojej bogatej wyobraźni . Wymyśliłam go w określonych celach :p Całą wiosnę orałam grunta - teraz zbieram plony :p Hura będą dożynki :multi::multi::multi: Quote
Hanna R. Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 aga1215 napisał(a):Hura będą dożynki :multi::multi::multi: Chyba dorżnę sie sama :shake: Jestem dzisiaj na kursie kolizyjnym z pracami domowymi ... :grab: Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 aga1215 napisał(a):Będą dożynki :multi::multi::multi: [FONT=Arial]się będziemy dożynać ;)[/FONT] Quote
aga1215 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Chyba dorżnę sie sama :shake: Jestem dzisiaj na kursie kolizyjnym z pracami domowymi ... :grab: wyznacz nowy ...ja straciłam kurs już dawno.... Alicja napisał(a):[FONT=Arial]się będziemy dożynać ;)[/FONT] myślałam raczej o hulankach i swawolach [FONT=Arial][FONT=Arial]:cunao::drink1::cunao:[/FONT][/FONT] Quote
Hanna R. Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]się będziemy dożynać ;)[/FONT] Zawsze wiedziałam, że mi dobrze życzysz ! :loveu::loveu::loveu: aga1215 napisał(a): ...ja straciłam kurs już dawno.... Dobrze nie być osamotnionym :p Quote
Vectra Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Niektórzy mają krasnale w ogródku a Ty masz psa :multi::multi: Quote
AlKil Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 witaj Haniu! Przyszłam paść do nóżek :modla:zwrócić honor :chaos:błagać o wybaczenie :Rose:, że śmiałam zwątpić w Twe proroctwa...:splat: Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 AlKil napisał(a):witaj Haniu! Przyszłam paść do nóżek :modla:zwrócić honor :chaos:błagać o wybaczenie :Rose:, że śmiałam zwątpić w Twe proroctwa...:splat: Będziesz miała bliźniaki? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witaj Haniu....Aż mnie zatkało :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Vectra napisał(a)::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Co prawda to wczoraj mnie tak kochałaś - ale mam nadzieję, że ci nie przeszło :loveu::loveu::loveu: anetta napisał(a):Niektórzy mają krasnale w ogródku a Ty masz psa :multi::multi: Marzyłam o krasnalu - a mam tylko tę podróbę wyżła :cool1: AlKil napisał(a):witaj Haniu! Przyszłam paść do nóżek :modla:zwrócić honor :chaos:błagać o wybaczenie :Rose:, że śmiałam zwątpić w Twe proroctwa...:splat: No ! Będę chrzestną mateczką ??? :evil_lol: Pysia napisał(a):Będziesz miała bliźniaki? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witaj Haniu....Aż mnie zatkało :evil_lol: Pysiu, nie denerwuj mnie ! Nie wolno się zatykać, ponieważ można wówczas doprowadzić do zejścia śmiertelnego własnego ! Przed urlopem to nie jest dobry pomysł :icon_roc: Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 aga1215 napisał(a): myślałam raczej o hulankach i swawolach [FONT=Arial][FONT=Arial]:cunao::drink1::cunao:[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]a myślisz o czym ja myślałam :po tym samym :evil_lol:[/FONT] HankaRupczewska napisał(a):Zawsze wiedziałam, że mi dobrze życzysz ! :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial] mam to po teściowej :diabloti::loveu:[/FONT] Dobrze nie być osamotnionym :p ;) Quote
Hanna R. Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 O , kochana synowa moja :loveu::diabloti::loveu: Alicjo, jak dzisiaj kolanko pana R. ? Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 HankaRupczewska napisał(a): Pysiu, nie denerwuj mnie ! Nie wolno się zatykać, ponieważ można wówczas doprowadzić do zejścia śmiertelnego własnego ! Przed urlopem to nie jest dobry pomysł :icon_roc: Zamierzam umrzeć po urlopie - zadowolona? ;) Quote
Vectra Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Nadal Cię kocham i nie przestanę :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 HankaRupczewska napisał(a):O , kochana synowa moja :loveu::diabloti::loveu: Alicjo, jak dzisiaj kolanko pana R. ? [FONT=Arial]kolanko będą ciachać we wtorek :roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts