aga1215 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alu - ten pies myśliwski jeszcze NIGDY i NICZEGO nie złapał :roll: Aga - Hop ! Hop ! Jezdem, jezdem 8) Małgosiu - a co to jest ta " KOSMETYCZKA " ??? :lol: :lol: :lol: A Mikołajek ? No Mikołajek jest ..... No wiesz ..... Asher - naprawde chcesz Manię ???? HankaRupczewska napisał(a): tylko piętki zostały z synusiowego synusia :o :o :o :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 aga1215 napisał(a): HankaRupczewska napisał(a): tylko piętki zostały z synusiowego synusia :o :o :o :wink: :lol: A KUKU ! TE PIĘTKI NALEŻĄ DO AŚKI :lol: :lol: :lol: Ona ma nr 34 :roll: Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a): HankaRupczewska napisał(a): tylko piętki zostały z synusiowego synusia :o :o :o :wink: :lol: A KUKU ! TE PIĘTKI NALEŻĄ DO AŚKI :lol: :lol: :lol: Ona ma nr 34 :roll: no tak :hmmmm: :niewiem: :hmmmm: ładnie to tak ludziska nabierać :nono: :wink: :buzi: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a): HankaRupczewska napisał(a): tylko piętki zostały z synusiowego synusia :o :o :o :wink: :lol: A KUKU ! TE PIĘTKI NALEŻĄ DO AŚKI :lol: :lol: :lol: Ona ma nr 34 :roll: a ja też myślałam ze Mikołajkowe 8) :lol: Quote
aga1215 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Jaki Giezuś jest opiekuńczy :P Quote
Maga100 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Haniu, powiem ci, że Gezes robi identyczne miny jak Leon :o Ja go czasami błagam, żeby już przestał, żeby już nie miał takiego wzroku i wyrazu pyska, bo go zjem :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Haniu - wczoraj wieczorem (niedziela 09.10.2005) znaleziono w Krakowie w okolicy Galerii Kazimierz jamnika czarnego standard około 2 letni Gdybyś przypadkiem coś słyszała o szukającym go właścicielu napisz do mnie na pw lub aga1215@op.pl lub aboj@nowysacz.com dziewczyna, która go znalazła już rozkleiła ogłoszenia w Krakowie pozdrawiam :buzi: Quote
Hanna R. Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Gezes pozdrawia słonecznie :buzi: Quote
asher Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Hahaha, jakiego fajnego ma kumpla :lol: Widac, że są bardzo ze sobą zżyci 8) :lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Gezio to ma żywot 8) :lol: przytulanka the best :wink: Quote
Hanna R. Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Maga - one są cwańsze, niż nam sie wydaje :roll: Jeszcze tylko brakuje , żeby trzepotały rzęsami i składały mordy w ciup ! Asher - Gezio dopiero zżywa się dopiero z przyjacielem. Tylko tak do końca nie jestem pewna, czy zdąży 8) Już musieliśmy białasa raz operować :wink: Mania czuwa !!! Aluś - w istocie, w istocie ... Gezio ma jedwabny żywocik. Czasami tylko - jak przegnie - pobruździ mu kolczatka. ( jak ją tylko widzi, szczeka jak opętany ) Aga - niestety, nic nie wiem o jamniczku :cry: :cry: :cry: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Maga - one są cwańsze, niż nam sie wydaje :roll: Jeszcze tylko brakuje , żeby trzepotały rzęsami i składały mordy w ciup ! Asher - Gezio dopiero zżywa się dopiero z przyjacielem. Tylko tak do końca nie jestem pewna, czy zdąży 8) Już musieliśmy białasa raz operować :wink: Mania czuwa !!! Aluś - w istocie, w istocie ... Gezio ma jedwabny żywocik. Czasami tylko - jak przegnie - pobruździ mu kolczatka. ( jak ją tylko widzi, szczeka jak opętany ) Aga - niestety, nic nie wiem o jamniczku :cry: :cry: :cry: to z rzęskami to ci sie udało to niewinne spojrzenie : Haniu ty myślisz że to ja zrobiłem :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Chcecie - to wierzcie, chcecie - nie wierzcie ... Ale Rynek mojego miasta wygląda teraz tak właśnie .... Biedny Adaś .... :-? Gołębie całkowicie zdezorientowane ... Rozświetlone Planty 8) Miś dla wszystkich :wink: I żeby było wiadomo jakie to miasto - kawałek Kościoła Mariackiego : Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 :o co Oni zrobili mojemu ulubionemu ryneczkowi :evil: Quote
Maga100 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Rozświetlone Planty 8) piekne zdjęcie :angel: czyżbyś miała talent? :o :wink: Quote
BoJa2 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 asher napisał(a):Hahaha, jakiego fajnego ma kumpla :lol: Widac, że są bardzo ze sobą zżyci 8) :lol: Czyżby kumpel Gezia miał założone stringi :roll: i Geziu mu wyćiąga te "nici z rz**i" :o Quote
szaraduszka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Przejrzałam kilka stron i można tu pęknąć ze śmiechu! A Gezes ze stópkami nr 34 jest the best!!! :lol: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Trochę się zaniedbaliśmy ... Nigdzie nie bywamy. :-? Nikt u nas nie bywa.... :cry: Mam doła ... :cry: Więc śpię .... Śpię - ale nie do końca . Nie zaszkodzi mieć wszystkiego pod kontrolą . Może warto będzie wstać ??? :roll: Ale - tak ogólnie - chyba NIE WARTO.... :cry:MAM DOŁA .... :cry: A ta się cieszy . Ona zawsze się cieszy : :evil: Quote
asher Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 HankaRupczewska napisał(a): :o :roflt: ZBUDŹ SIĘ FERDYNANDZIE!!! :lol: I nie dołujcie się :buzi: No, chyba, że lubicie, tak od czasu do czasu, to ok. Byle nie popadać w przesadę :wink: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 asher napisał(a): I nie dołujcie się :buzi: No, chyba, że lubicie, tak od czasu do czasu, to ok. Byle nie popadać w przesadę :wink: No coś ty ! Czy ktoś wogóle moze lubieć doły ? :roll: :o Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 O Matyldo tan dół to z powodu tago pilota :o :o :o Nie przejmuj się Gezio pańcia przejdzie na sterowanie ręczne :wink: A foty przewspaniałe / ale mając takiego modela .... 8) / Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Mnie brak słów jaki on słodki :puppydog: Ja nie wierzę, że on ma ADHD, nie z takimi minkami 8) Quote
Recommended Posts