Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hahahahahaha - jeden weimar - kastrat drugi kundel schronowy.
Chyba chciałabym wrócić na ogólne.

Kto władny mnie przemieścić w stare miejsce ???

Jak chcecie, to się w smole zanurzę , w pierzu wytarzam i tak właśnie będę biegać po wsi . To będzie moja intencja.

Proszę galerię mą powrócić na poprzednie miejsce.

Posted

Vectra napisał(a):
a ja słyszałam , że starych drzew to się nie przesadza :diabloti:

witaj babciu na wygnaniu

No właśnie :-( Tyś Grupa Trzymajaca Władzę - zorganizuj wsparcie dla Babci RupczewskiejMasz racje - uschnę tu :-(

Posted

o masz! a ja nawet nie wiedziałam że Cię przeniesiono bo w subskrypcjach na szczęście zostaje :loveu:

Haniu Haneczko pochwal no się tym drugim - tym kundlem schronowym :loveu::loveu::loveu:

Posted

No właśnie ???
Kto ?
Nawet nie zdążyłam zauważyć powrotu na ogólne ... :placz::placz::placz:

Sylrwia , daremne Twoje starania ... :-(
Ale jeśli możesz, postaraj się jeszcze raz :calus:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
No właśnie ???
Kto ?
Nawet nie zdążyłam zauważyć powrotu na ogólne ... :placz::placz::placz:

Sylrwia , daremne Twoje starania ... :-(
Ale jeśli możesz, postaraj się jeszcze raz :calus:

Haniu niestety chyba ze 3 razy odsyłałam Was i innych na właściwie miejsce i skończyło sie tym, że zdjęto mnie z uprawnień do moderowania gr VII i pozostawiono tylko dział "prób i konkursów myśliwskich" co jest bez sensu bo te dwa działy ze sobą współgrają. I w związku z tym pierd... taki układ, gdzie nie szanuje sie woli użytkowników, ba nawet samemu sobie władza, przeczy bo co niektórym obiecała, że ich nie przeniesie i ich wyrzuciła z FB na galerie grupy.
Wybacz Haniu ja już nic nie pomogę i wątpię aby ktokolwiek inny miał odwagę sprzeciwić się bzdurnej decyzji władzy, która robi podziały nie szanując innych.

Posted

Dziękuję Syrlwia :loveu:
Trudno.
Powstrzymam się od komentarzy - ale tylko dlatego, że już wszystko powiedziane zostało w wielu różnych miejscach.
Szanowanie woli innych jest widać nie w cenie ...

Posted

Jak już tu przylazłam, to sie pochwalę :

Aśka dostała się :

Na chemię na UJ
Na Inżynierię materiałową i Ceramikę na AGH
Na Technologię Chemiczną na Politechnikę Krakowską.

Hahahahah - chciałam Wam przypomnieć, że moje dziecko skończyło Liceum Sztuk Plastycznych :lol:

Posted

Poszła po rozum do głowy - i w poniedziałek składa papiery na uczelnię, która kończył Tatuś - na Akademię Górniczo Hutniczą.

Miała być chemia na UJ - ale po zrobieniu głębokiego rozeznania wyszło, że najczęściej potem trzeba cudze dzieci uczyć... :roll:
Cieszę się, że to zrozumiała. :multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jak już tu przylazłam, to sie pochwalę :

Aśka dostała się :

Na chemię na UJ
Na Inżynierię materiałową i Ceramikę na AGH
Na Technologię Chemiczną na Politechnikę Krakowską.

Hahahahah - chciałam Wam przypomnieć, że moje dziecko skończyło Liceum Sztuk Plastycznych :lol:
:multi::multi::multi::multi::multi: WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁAM!!!!!!! :loveu::multi::multi::multi:
Gratulacje Haniu dla Was - rodziców - i dla Joasi :Rose::Rose::Rose:

Posted

Poszła po rozum do głowy - i w poniedziałek składa papiery na uczelnię, która kończył Tatuś - na Akademię Górniczo Hutniczą.

Miała być chemia na UJ - ale po zrobieniu głębokiego rozeznania wyszło, że najczęściej potem trzeba cudze dzieci uczyć... :roll:
Cieszę się, że to zrozumiała. :multi:

Kuna...A mój Karol CHCE te cudze dzieci uczyc :crazyeye: Może on też pójdzie po rozum do głowy i zrobi tłumacza przysięgłego w przyszłości?

Posted

O ! Pyśka ! :loveu:
Dziękujemy - jestem baaaardzo dumna ! :p

A dlaczego my w tę piękną sobotę siedzimy przy komputerach ???
Zamiast zażywać dobrodziejstw lata ?

Posted

bardzo dobry wybór!!!! Jakbym miała raz jeszcze podejmować taka decyzję to też bym AGH wybrała :roll:

Posted

[quote name='aga1215']Hania - to naprawdę TY????????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a gdzież Cie diabli wynieśli??????????????

Gratulacje dla Joasi:loveu:

Dziękuję :p

[quote name='LAZY']Witaj Haniu! Nawet Ciebie na tych wyżłach odnalazłam:diabloti:

Hahahaha - a Ty nadal nie przeniesiona :razz:

Moja nad zdolna ścisło umysłowa progenitura :