malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 bhahahahah :evil_lol: ehh szkoda, że połoninki nie odwiedzone i nie pozdrowione ode mnie :shake: Quote
Hanna R. Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='malawaszka']bhahahahah :evil_lol: ehh szkoda, że połoninki nie odwiedzone i nie pozdrowione ode mnie :shake: Ale pozdrawialiśmy od Ciebie inne miejsca :p One też były piękne .... Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Moje ukochane :loveu::loveu::loveu: Majutkie :loveu: Krzywiutkie :loveu: Ledwo widoczne spod brzuszka . Aha , i to nie był prezydencik ukochany - a premierek oczywiście :p:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]a foteliczki w Rządowych limuzynach widziałaś ;) CUDNIE :loveu::loveu::loveu:.....przyznam sie ze tam jeszcze nie byłam :oops: [/FONT] Quote
Hanna R. Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]a foteliczki w Rządowych limuzynach widziałaś ;) CUDNIE :loveu::loveu::loveu:.....przyznam sie ze tam jeszcze nie byłam :oops: [/FONT] Nie widziałam :placz::placz::placz: Zamist normalnie przez Jasło - pojechaliśmy nienormalnie, przez Rzeszów. Sentymentować się :loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Nie widziałam :placz::placz::placz: Zamist normalnie przez Jasło - pojechaliśmy nienormalnie, przez Rzeszów. Sentymentować się :loveu::shake::shake::shake:[FONT=Arial] no taka atrakcja.........ale sentymenta tysz atrakcyjne ;)[/FONT] Quote
Maga100 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 było cudnie tam. Ja to WIEM. achchchchch Quote
LAZY Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Na PISowski bilbord wyborczy należy dać hasło: dbamy o sentymentalną stronę życia naszych wyborców:diabloti: Zdjęcia przepiękne...eehhh rozmażyłam się! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Droga Babciu Haniu, Twoj wnuk teskini czesto sie dopytuje o babcie Hanie...to tyle tytulem wstepu ( i wazeliny , bo na bank co niektorzy tak napisza:cool3:;)). wazelina sie skonczyła:-( a fotki przepiekne , i te płotkowe i te łóżkowei te wodne...i wrzystkie.... i ciesze sie ze wrócilas.... Quote
asher Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Więcej, więcej, więcej :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Maga100']było cudnie tam. Ja to WIEM. achchchchch zawsze mnie zastanawia jak Ci się chce pisać AHHHHH przez CH :niewiem: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='LAZY']Na PISowski bilbord wyborczy należy dać hasło: dbamy o sentymentalną stronę życia naszych wyborców:diabloti: Zdjęcia przepiękne...eehhh rozmażyłam się! Hahahahaha ! :lol: Poza tym przeczytałam Paulina "ROZMNOŻYŁAM SIĘ" ! I juz sie ucieszyłam, że będę miała kolejnego wnuka :p [quote name='Agunia-Pańciunia)']Droga Babciu Haniu, Twoj wnuk teskini czesto sie dopytuje o babcie Hanie...to tyle tytulem wstepu ( i wazeliny , bo na bank co niektorzy tak napisza:cool3:;)). wazelina sie skonczyła:-( Ucałuj wnuczka - babcia trzyma kciuki za osiągi w nowym roku szkolnym. :kciuki: [quote name='asher']Więcej, więcej, więcej :multi: :multi: :multi: Wieczorem. Mam jeszcze urlop - i zaraz lecę robić za babcię do moich wnuków w realu :painting: [quote name='malawaszka']zawsze mnie zastanawia jak Ci się chce pisać AHHHHH przez CH :niewiem: :evil_lol: Ahhhhhhh - mnie to również zastanawiało. Ale nie pisałam, bo nie chciałam Madzi robić przykrości. Ona taka wrażliwa dziewczynka jest ....:angel: Quote
LAZY Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Haniu póki co się nie rozmnażam:) Ale jakby co to na pewno dowiesz się o tym!:cool3: Quote
anetta Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Czekam cierpliwie na kolejną dawke fot :loveu: Quote
Maga100 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):zawsze mnie zastanawia jak Ci się chce pisać AHHHHH przez CH :niewiem: :evil_lol: ja używam poprawnej polszczyzny oraz przestrzegam zasad gramatyki, ortografii i interpunkcji polskiej :diabloti: HankaRupczewska napisał(a):Ahhhhhhh - mnie to również zastanawiało. Ale nie pisałam, bo nie chciałam Madzi robić przykrości. Ona taka wrażliwa dziewczynka jest ....:angel: wrrrrrrrrr :angryy: Quote
asher Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):zawsze mnie zastanawia jak Ci się chce pisać AHHHHH przez CH :niewiem: :evil_lol: Ona po prostu lubi sie wyróżniać :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Droga Haniu Przyjechał Karol :loveu: Wiem co czułaś jak Twoje dzieci wracały.....:multi: Quote
asher Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Haloooo, Haniu, gdzie jesteś??? :???: Quote
Pysia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Haniu....Ty chyba nie głodujesz:shake::shake::shake: Quote
Hanna R. Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Haaaalo ..... Jestem !!!! A właściwie jesteśmy :p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/121/cab94937c9432932.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/92/97281bfc2f6ab160.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/121/010ea1b6b61481fb.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/92/d4fa21479ca0997e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Hanna R. Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Długo nas nie było - ale zaglądaliśmy czasami. Teraz sie meldujemy. I krew nas zalewa - ponieważ w tle idzie DEBATA - wrrrrrrrrrrr :angryy: :angryy: :angryy: Spacer niedzielny : Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:też słuchałam debaty ..........:diabloti::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://images12.fotosik.pl/117/becac6d806a148f2.jpg [/FONT] Quote
Vectra Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Debata była porywająca , przez panów K&K mój serial był opóźniony :mad: witaj babciu , no w końcu jesteś :) Quote
asher Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Vectra']Debata była porywająca , przez panów K&K mój serial był opóźniony :mad:[/quote]Przerzuć się na Klan :evil_lol: Haniu, dobrze wiedzieć, że żyjecie! :) A panowie rozkoszni! Starszy to Mikołajek, tak? Dobrze pamiętam? Ale młodszego nie znam :shake: Quote
Maga100 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Haaaalo ..... Jestem !!!! A właściwie jesteśmy :p NO W KOŃCU! :cool1: Quote
Recommended Posts