Hanna R. Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Tak, tak ! To z TEGO urlopu :cool1: Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Vectra']Babcia wróciła ,Babcia :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: tęskniłam :cool3: :loveu: Ja też :loveu: :loveu: :loveu: :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Haniu ...nareszcie wrócona :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Wrócona . :p Witaj Alicjo :loveu: Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 mmmmmmmm jak pięknie!!!!!!! mam nadzieję, że tak jak ja będziesz wstawiać fotki z urlopu przez kolejne 4 tygodnie bo jest ich tak duuużoooo :loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='malawaszka']mmmmmmmm jak pięknie!!!!!!! mam nadzieję, że tak jak ja będziesz wstawiać fotki z urlopu przez kolejne 4 tygodnie bo jest ich tak duuużoooo :loveu::loveu: Nie są takie ciekawe jak Twoje... Podobał mi sie zwłaszcza jeden eksponat z British Museum :loveu::loveu::loveu: Pies wodny : Pies z dziurą w siedzeniu : Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nie są takie ciekawe jak Twoje... Podobał mi sie zwłaszcza jeden eksponat z British Museum :loveu::loveu::loveu: :hmmmm: ciekawe czy toten sam co i mnie się najbardziej podoba :loveu: a nie kokietuj tu, że niby fotki nie tak ciekawe :mad: najpiękniejsze bo bieszczadzkie :loveu::multi::multi::multi: Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Pies schnący : Następnym razem musimy nabyć trampeluchy. Bo łapeczki się sponiewierały na kamieniach ... [FONT="][/FONT] Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 malawaszka napisał(a)::hmmmm: ciekawe czy toten sam co i mnie się najbardziej podoba :loveu: Przebóg !!!!! Rozszyfrowałaś mnie ! :crazyeye: Quote
asher Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Przebóg !!!!! Rozszyfrowałaś mnie ! :crazyeye: Waszko, czyżby Hania czyniła zakusy na Twojego Eksponana? :icon_roc: Haniu, czekam na więcej fotek! Takie letnio - jesienne już :loveu: Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 asher napisał(a):Waszko, czyżby Hania czyniła zakusy na Twojego Eksponana? :icon_roc: a kim jest mój eksponan???? a poza tym to pewnie JA JA się Hani najbardziej podobałam - bo przecież ja o tym mówiłam - a myślałaś, że niby o czym???? :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Wróciliśmy ! Wypoczęci. Zadowoleni. wiedziałam, że zdjecia będą cudne, wiedziałam :placz: Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Maga100']wiedziałam, że zdjecia będą cudne, wiedziałam :placz: nic się nie nauczyłaś na kursie :shake: a miałaś powtarzac i ćwiczyć :mad: że zazdrość to nie dobre uczucie :cool1: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='asher']Waszko, czyżby Hania czyniła zakusy na Twojego Eksponana? :icon_roc: Hahahaha ! Ja sama jestem juz Eksponatem :cool3: [quote name='malawaszka']a kim jest mój eksponan???? a poza tym to pewnie JA JA się Hani najbardziej podobałam - bo przecież ja o tym mówiłam - a myślałaś, że niby o czym???? :diabloti: Też, moja droga , TEŻ ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . [quote name='Maga100']wiedziałam, że zdjecia będą cudne, wiedziałam :placz: Twoja szkoła, Magdaleno wszak to ! I bez obaw, uczeń nie przerośnie mistrza . W najbliższym czasie ... :grins: Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Vectra napisał(a):nic się nie nauczyłaś na kursie :shake: a miałaś powtarzac i ćwiczyć :mad: że zazdrość to nie dobre uczucie :cool1: :diabloti: To WYŁĄCZNIE kurtuazja jest :p Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Vectra']nic się nie nauczyłaś na kursie :shake: a miałaś powtarzac i ćwiczyć :mad: że zazdrość to nie dobre uczucie :cool1: :diabloti: no co ty, zazdrość jest bardzo budująca! można znaleźć wspólny język z tyloma osobami i razem sobie posiedzieć i pozazdrościć :diabloti: [quote name='HankaRupczewska'] Twoja szkoła, Magdaleno wszak to ! I bez obaw, uczeń nie przerośnie mistrza . W najbliższym czasie ... :grins: nie pochlebiaj :cool1: mistrz zaprzestał ćwiczeń :cool1: a bez ćwiczeń nie ma miszcza :placz: Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Płotkowe wprawki : To tez wprawka. Bezpedicurowa ...:oops: Płotków ciąg dalszy : [FONT="][/FONT] Quote
LAZY Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witaj Haniu!!! Juz wiem gdzie jest moje Słońce!!! U Ciebie na urlopie zostało:mad: Ale cieszem się, ze wypoczęliście i jesteście zadowoleni! Piękne zdjecia! Mam nadzieje, ze masz ich jeszcze troszkę:cool3: Quote
asher Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='malawaszka']a kim jest mój eksponan???? a poza tym to pewnie JA JA się Hani najbardziej podobałam - bo przecież ja o tym mówiłam - a myślałaś, że niby o czym???? :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Też, moja droga , TEŻ ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ha! A jednak dobrze myślałam, Wasiu - megalomasiu :evil_lol: I sorki za eksponana :oops: Zwykła literówka, bez podtekstów :eviltong: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='LAZY']Witaj Haniu!!! Juz wiem gdzie jest moje Słońce!!! U Ciebie na urlopie zostało:mad: Noooo, chyba nie całkiem , Paulinko ... :cool3: [quote name='asher']Ha! A jednak dobrze myślałam, Wasiu - megalomasiu :evil_lol: :modla:- oooo. poetka :loveu: [quote name='anetta']Piękne...jak zwykle :razz: Bo ja , ja mam talent ! :cool3: Mgliście ... Perłowo ... [FONT="][/FONT] Quote
Hanna R. Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Ale i na to była rada :p Gezesław był okresowo nieszczęśliwy. Ponieważ jako rasowy pies myśliwski NIE CIERPI deszczu :cool1: A potem znowu było tak : Quote
LAZY Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ooo...czyli deszcz tez mieliście??? Hihihi...a już myślałam, że to tylko ja biorę wolne jak pada!:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 małooooooooooooooooooooooooooooo :shake: połoniny chcę zobaczyć połoniny :loveu: Quote
Hanna R. Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='LAZY']ooo...czyli deszcz tez mieliście??? Hihihi...a już myślałam, że to tylko ja biorę wolne jak pada!:diabloti: Mieliśmy więcej deszczu niż słońca :cool1: Mieliśmy wicher. I mieliśmy regularną powódź. Na okoliczność tej powodzi przybyła do Jasła Naczelna Kaczka :cool1: :cool1: :cool1: Musieliśmy w związku z tym zmienić trasę powrotną. Pojechaliśmy przez Rzeszów - gdzie przed xxx laty poznaliśmy się z moim mężem. Dzięki naszemu ukochanemu :cool1: prezydentowi odbyliśmy podróż sentymentalną ... :p [quote name='malawaszka']małooooooooooooooooooooooooooooo :shake: połoniny chcę zobaczyć połoniny :loveu: Połoniny, te ukochane - Wetlińska i Caryńska zostały na przyszły rok .:-( Nie dało się mimo najszczerszych chęci iść w góry. Każda najmniejsza rzeczka wyglądałą mniej więcej tak : Taki stan jak poniżej był w mniejszości. Wykorzystywaliśmy pogodę do maksimum. Ale nie dało się powalczyć, ponieważ z gór spływały masy wody.... Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]...cudne foty .........a i prawie spotkałaś .......nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:państwa :cool1:[/FONT] Quote
Hanna R. Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...cudne foty .........a i prawie spotkałaś .......nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:państwa :cool1:[/FONT] Moje ukochane :loveu::loveu::loveu: Majutkie :loveu: Krzywiutkie :loveu: Ledwo widoczne spod brzuszka . Aha , i to nie był prezydencik ukochany - a premierek oczywiście :p Quote
Recommended Posts