aga1215 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Pysia napisał(a):Ewa zmieniła za Ciebie :evil_lol: Witaj wredna Haniu :mad: Nie lubiam Ewy:placz: :placz: :placz: Witajcie Gospodyni :buzi: Witaj Droga Edytko :buzi: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gezio ...mamy szelki na stanie.....może podrzucić , będziesz miał komplet ;) http://images30.fotosik.pl/62/755ce61428007117.jpg Haniu ...czy to to dziecię to to maleństwo niedawno urodzone :crazyeye::crazyeye::crazyeye: witanko :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 aga1215 napisał(a):Nie lubiam Ewy:placz: :placz: :placz: Witajcie Gospodyni :buzi: Witaj Droga Edytko :buzi: Ona nie od lubiania tylko od czuwania :diabloti: Witaj droga aguś :) :loveu: Haniu :mad: Masz u mnie kreche jak stąd do nieba :angryy: Zaczął padać deszcz :placz: A prognozy na nasz region były słoneczne :cool3: Idę się powiesić ... Quote
aga1215 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Pysia']Ona nie od lubiania tylko od czuwania :diabloti: Witaj droga aguś :) :loveu: Jak można czuwać gdy tu takie Śliczności - Quote
Vectra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='aga1215']Jak można czuwać gdy tu takie Śliczności - czuwaj :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Vectra napisał(a):czuwaj :diabloti::diabloti::diabloti: I to byłoby na tyle dyskusji na temat czuwania :evil_lol: Haniu wybaczam Ci bo pogoda jednak jest piękna :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkie moje kumy z Katowic - ul. Korfantego 83. W tymże miejscu urokliwym przebywam na szkoleniu.Pan tłumaczy, co to jest spacja. Co to jest enter. I co to jest pasek zadań. I NIKT NIC NIE ROZUMIE ! Hahahahahaha ! Jestem ORŁEM ! Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 buuuahahahaha Haniu no to masz wesoło :laola: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niebawem będę w Kato gdzieś po sąsiedzku może, chociaż w sumie to jeszcze nie mam pojęcia w którym miejscu :lol:z tym, że ja będę udawać orła :diabloti: Quote
Hanna R. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Malawaszka, CHODŹ DO MNIE !!!!Plizzzzzzzz....Tu sa same muły doktorskie ...... AAAAAAA !Dobrze, że jest net ! Quote
Vectra Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkie moje kumy z Katowic - ul. Korfantego 83. W tymże miejscu urokliwym przebywam na szkoleniu.Pan tłumaczy, co to jest spacja. Co to jest enter. I co to jest pasek zadań. I NIKT NIC NIE ROZUMIE ! Hahahahahaha ! Jestem ORŁEM ! :evil_lol: babciu wierze w Ciebie :multi: będziesz najlepsza , u nas to rodzinne :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Haniu zara jade :evil_lol: musiałam wydrukować drugi raz tekst opracowania bo mnie sie strony poprzestawiały :angryy: ale zara jade więc wychyl sięprzez okno i krzycz krzyyyycz głośno jak będzie przejeżdżać szaro bura stara Jetka :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 malawaszka napisał(a):Haniu zara jade :evil_lol: musiałam wydrukować drugi raz tekst opracowania bo mnie sie strony poprzestawiały :angryy: ale zara jade więc wychyl sięprzez okno i krzycz krzyyyycz głośno jak będzie przejeżdżać szaro bura stara Jetka :evil_lol: Haaaaaaaaaalo !!!! Quote
anetta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Toz to masz królika Bugs'a :o http://images28.fotosik.pl/69/22fe8ab42f6d5b9e.jpg Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkie moje kumy z Katowic - ul. Korfantego 83. W tymże miejscu urokliwym przebywam na szkoleniu.Pan tłumaczy, co to jest spacja. Co to jest enter. I co to jest pasek zadań. I NIKT NIC NIE ROZUMIE ! Hahahahahaha ! Jestem ORŁEM ! Brawo :klacz: :lol: Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 jeszcze nie mogłam caklowac pusi ale kiedys to zrobię w Twoim imieniu - OBIECUJĘ!!! :p Quote
Hanna R. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 anetta napisał(a): Brawo :klacz: :lol: Dziękuję ... :oops: :diabloti::diabloti::diabloti: malawaszka napisał(a):jeszcze nie mogłam caklowac pusi ale kiedys to zrobię w Twoim imieniu - OBIECUJĘ!!! :p Byłam wzruszona, mogąc oddychać tym samym powietrzem, którym oddychasz Ty i Pusia :evil_lol: Powiedz jej to KONIECZNIE :p Quote
Hanna R. Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Gdybym była potrzebna to proszę mnie szukać na Połoninach Bieszczadzkich wśród Aniołów Bieszczadzkich Zielonych... Anioły są takie ciche Zwłaszcza te w Bieszczadach Gdy spotkasz takiego w górach Wiele z nim nie pogadasz Najwyżej na ucho ci powie Gdy będzie w dobrym humorze Że skrzydła nosi w plecaku Nawet przy dobrej pogodzie Anioły są całe zielone Zwłaszcza te w Bieszczadach Łatwo w trawie się kryją I w opuszczonych sadach W zielone grają ukradkiem Nawet karty mają zielone Zielone mają pojęcie A nawet zielony kielonek Anioły bieszczadzkie, bieszczadzkie anioły Dużo w was radości i dobrej pogody Bieszczadzkie anioły, anioły bieszczadzkie Gdy skrzydłem cię trącą już jesteś ich bratem :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://images13.fotosik.pl/54/916ecf86211bd653.jpg świetne :p Haniu .....szkoda ze nie wiedziałam że byłaś tak blisko ... miłego pobytu na Połoninach :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witaj Haniu :loveu: Może nie uwierzysz ale tęsknię za Twoimi odwiedzinami.... Chciałam Ci napisać tylko, że Szelma od dłuższego czasu żyć bez Zmorki nie może :multi: I bardzo pragnę, aby tak zostało .... W chwili obecnej mogę powiedzieć, że cieszę się - bo się nie poddałam :multi: Powinno Cię to troszeczke ucieszyć ;) Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Wróciliśmy ! Wypoczęci. Zadowoleni. [FONT="][/FONT] Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Babcia wróciła ,Babcia :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: tęskniłam :cool3: :loveu: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Haniu ...nareszcie wrócona :loveu::loveu::loveu: :razz:fastastyczna fotka z odbiciem w szybce http://images24.fotosik.pl/78/df7aa9e36b1c9915.jpg [/FONT] Quote
Recommended Posts