Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Dzień dobry ! Pyyyysiu ! Ty mnie mów, że należy kochać życie :modla: Zmierzam właśnie na kolejny masaż holistyczny :cool1: I jakoś daleko mi do wylewności uczuciowej w stosunku do życia :cool1: Może mi się wkrótce poprawi :cool1: Ale Ciebie pozdrawiam wyjątkowo radośnie :multi: Kochać życie TRZEBA a nie należy :eviltong: Opowiem Ci kawał z którego się dzisiaj popłakałam ze śmiechu ;) Pewien biznesmen co niedziele dawał żebrakowi pod kościołem po 100 zł. Po kilku latach podszedł i dał mu...50 zł. Żebrak zapytał się dlaczego tak mało. Na to biznesmen: " rozumie pan...Dzieci poszły na studia...".A żebrak na to: " Tak? A dlaczego moim kosztem? " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buahahahaha nadal umieram ze śmiechu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 hahahahhahaha dobryy kawał dobryy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Haniu piszę do Ciebie ten list bo jesteś nam potrzebna.... Dzisiaj padał deszcz a wieczorkirm wyszło piękne słońko. Rano siedziałam sobie na tarasie pijac kawkę i paląc papierosa ( tak - palę ...poddałam się :oops: ) . Szpaki obsiadły sasiadów sad. I nagle chmura ptaków zerwała się do lotu :loveu: Na wszystkie strony pofrunęły szpaki. Aż poczułam powiew ich skrzydeł na twarzy.... Kiedyś mój syn powiedział mi że chciałby mieć skrzydła i latać. Powiedziałam mu że je ma ;) Wystarczy tylko zamknąć oczy :multi: Jutro wstanę, pójdę na spacer z psami a potem praca. Ktos by rzekł - dzień jak codzień. Ale nie :shake: To dzisiaj widziałam szpaki a jutro spotka mnie znowu coś nowego :multi: Warto zyć :loveu: Quote
Pysia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Haniu :multi: Wszystkiego Najlepszego Spełnienia marzeń Samych pozytywnych myśli Otwartych oczów na świat ;) Zdrowych cudnych wnuków :loveu: Dzieci które sprawiaja ze duma w Tobie rośnie Wspaniałego męża ;) Psów zawsze machajacych ogonami:loveu: I słońa, słońca, słońca wkoło :loveu: Życzy Ci różowa Pysia :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Piszę Haniu do Ciebie ten list abyś tez poczuła się wyjątkowa jak ja dzisiejszego poranka :loveu: Usuadł mi na ramieniu motyl . Wstrzymałam oddech i nawet moje serce na chwilkę przestało bić. Był to taki zwyczajny motyl ale jednocześnie nadzwyczajny bo przez chwilę on był mną a ja nim :loveu: A tak to siedzę przy komputerze i czekam na maila od Karola....Serce rozrywa mi tęsknota za nim....Bardzo trudno być matką .... Quote
Hanna R. Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Dostałam płyty tego Starego Hochsztaplera :loveu: który sprawia, że jest mi lepiej -właściwie to od zawsze robi ze mną co chce ... :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=2sZzJAxfD-4&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk&mode=related&search= Aga i Edytko :calus: Quote
malawaszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 boszz jak pięknie - cztery bukiety pięknych róż ahhhhh :mdleje: Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Dostałam płyty tego Starego Hochsztaplera :loveu: który sprawia, że jest mi lepiej -właściwie to od zawsze robi ze mną co chce ... :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=2sZzJAxfD-4&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk&mode=related&search= Aga i Edytko :calus: http://images27.fotosik.pl/39/3c64a58a5f9b64cc.jpg My dzisiejszego dnia idziemy do mojej mamy na imieniny - też Anna ;) Piosenek wysłuchałam :p Fotka jest piękna...Ma taki klimat...Ale to wiesz sama :lol: Pozdrawia Cie ta , która samotnie walczy z narastającą deprechą.... Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :oops::oops::oops:Haniu ...stydam .....toż to było Anny Hanny... Naj naj naj lepszego ........:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Haniu :) Piszę do Ciebie ten list aby kolejny raz pokazać Ci jakie zycie jest piękne :) Homer zdobył laury na wystawie, ja spotkałam tate Pomiotów i do tego spędziłam przefajne chwile z Gosią od Gerdy i DeeDee:loveu: Miałam rozrywkowy dzień i to na dodatek w doborowym towarzystwie :multi: I jak tu się nie cieszyć :loveu: Quote
Maga100 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Haniu, nie było mnie tydzień prawie, a tu prawie nic do nadrabiania :cool1: Quote
Pysia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Haniu ;) Nie będę juz pisać do Ciebie listów bo nie dość ze nie wiem o co w nich chodzi to jeszcze po ich powtórnym przeczytaniu mnie zemdliło :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Hanko :p Uswiadomiłam sobie właśnie ze moje życie składa się z zakopywania dziur :evil_lol: Jednym słowem pracuję łopatą :crazyeye: :diabloti: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ty się już tutaj uspokój bo widzisz, że Hanka się wystraszyła i nie zagląda nawet :diabloti: Quote
Pysia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Haniu!! Pokaz temu padalcowi ze to nie prawda :placz: Że to nie przeze mnie :cool1: Bo znowu wpadnę w dołek :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='malawaszka']ty się już tutaj uspokój bo widzisz, że Hanka się wystraszyła i nie zagląda nawet :diabloti: :shock::shock::shock: [quote name='Pysia']Haniu!! Pokaz temu padalcowi ze to nie prawda :placz: Że to nie przeze mnie :cool1: Bo znowu wpadnę w dołek :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Maga100']Haniu, nie było mnie tydzień prawie, a tu prawie nic do nadrabiania :cool1: :flaming::flaming::flaming: Quote
Maga100 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='HankaRupczewska']:shock::shock::shock: :loveu::loveu::loveu: :flaming::flaming::flaming: jestem już poważnie zaniepokojona. Tym bardziej, że znów trójkowo się wypowiadasz :stupid: :stupid: :stupid: Quote
Hanna R. Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Maga100']jestem już poważnie zaniepokojona. Tym bardziej, że znów trójkowo się wypowiadasz :stupid: :stupid: :stupid: :grins: :grins: :grins: Quote
Vectra Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Babciu Haniu ja Ciebie kocham nieustająco i wciąż :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Vectra napisał(a):Babciu Haniu ja Ciebie kocham nieustająco i wciąż :loveu: :loveu: :loveu: Wzruszyłam się :loveu: I dlatego przemówiłam . Bo dziś normalnie małomówna jakaś jestem .... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Vectra']Babciu Haniu ja Ciebie kocham nieustająco i wciąż :loveu: :loveu: :loveu: oooo czesc Vectra....:p [quote name='HankaRupczewska']Wzruszyłam się :loveu: I dlatego przemówiłam . Bo dziś normalnie małomówna jakaś jestem .... mimo , ze nie moj blogasek to tez sie wzruszyłam:-( ..... dzien dobry Haniu.....wszystkiego naj, naj, najcudniejszego .....zdrowka, zdrowka :loveu: ............od wnusia tez....nieustajaco i na wciaz.:loveu: Quote
anetta Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zawstydzil sie?? http://images26.fotosik.pl/44/5447233f961deadc.jpg :razz: czy padl z nadmiaru jedzenia? Quote
Pysia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 http://oniet.o0o.pl/Nowa+Huta/12-40/Anna+-Rupczewska.html Haniu :crazyeye: Jestem w szoku :crazyeye: Gratulacje :loveu: Teraz wiem dlaczego nas zaniedbujesz :evil_lol: Quote
Recommended Posts