Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Dzień dobry !

Pyyyysiu ! Ty mnie mów, że należy kochać życie :modla:
Zmierzam właśnie na kolejny masaż holistyczny :cool1:
I jakoś daleko mi do wylewności uczuciowej w stosunku do życia :cool1:
Może mi się wkrótce poprawi :cool1:

Ale Ciebie pozdrawiam wyjątkowo radośnie :multi:

Kochać życie TRZEBA a nie należy :eviltong:

Opowiem Ci kawał z którego się dzisiaj popłakałam ze śmiechu ;)

Pewien biznesmen co niedziele dawał żebrakowi pod kościołem po 100 zł. Po kilku latach podszedł i dał mu...50 zł. Żebrak zapytał się dlaczego tak mało. Na to biznesmen: " rozumie pan...Dzieci poszły na studia...".A żebrak na to: " Tak? A dlaczego moim kosztem? " :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buahahahaha nadal umieram ze śmiechu :evil_lol:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Haniu piszę do Ciebie ten list bo jesteś nam potrzebna....
Dzisiaj padał deszcz a wieczorkirm wyszło piękne słońko. Rano siedziałam sobie na tarasie pijac kawkę i paląc papierosa ( tak - palę ...poddałam się :oops: ) . Szpaki obsiadły sasiadów sad. I nagle chmura ptaków zerwała się do lotu :loveu: Na wszystkie strony pofrunęły szpaki. Aż poczułam powiew ich skrzydeł na twarzy....
Kiedyś mój syn powiedział mi że chciałby mieć skrzydła i latać. Powiedziałam mu że je ma ;) Wystarczy tylko zamknąć oczy :multi:
Jutro wstanę, pójdę na spacer z psami a potem praca. Ktos by rzekł - dzień jak codzień. Ale nie :shake: To dzisiaj widziałam szpaki a jutro spotka mnie znowu coś nowego :multi:
Warto zyć :loveu:

Posted

Haniu :multi:
Wszystkiego Najlepszego
Spełnienia marzeń
Samych pozytywnych myśli
Otwartych oczów na świat ;)
Zdrowych cudnych wnuków :loveu:
Dzieci które sprawiaja ze duma w Tobie rośnie
Wspaniałego męża ;)
Psów zawsze machajacych ogonami:loveu:
I słońa, słońca, słońca wkoło :loveu:
Życzy Ci różowa Pysia :evil_lol:

Posted

Piszę Haniu do Ciebie ten list abyś tez poczuła się wyjątkowa jak ja dzisiejszego poranka :loveu: Usuadł mi na ramieniu motyl . Wstrzymałam oddech i nawet moje serce na chwilkę przestało bić. Był to taki zwyczajny motyl ale jednocześnie nadzwyczajny bo przez chwilę on był mną a ja nim :loveu:
A tak to siedzę przy komputerze i czekam na maila od Karola....Serce rozrywa mi tęsknota za nim....Bardzo trudno być matką ....

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Dostałam płyty tego Starego Hochsztaplera :loveu: który sprawia, że jest mi lepiej -właściwie to od zawsze robi ze mną co chce ... :loveu:

http://www.youtube.com/watch?v=2sZzJAxfD-4&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk&mode=related&search=

Aga i Edytko :calus:
http://images27.fotosik.pl/39/3c64a58a5f9b64cc.jpg

My dzisiejszego dnia idziemy do mojej mamy na imieniny - też Anna ;)
Piosenek wysłuchałam :p
Fotka jest piękna...Ma taki klimat...Ale to wiesz sama :lol:
Pozdrawia Cie ta , która samotnie walczy z narastającą deprechą....

Posted

Haniu :) Piszę do Ciebie ten list aby kolejny raz pokazać Ci jakie zycie jest piękne :) Homer zdobył laury na wystawie, ja spotkałam tate Pomiotów i do tego spędziłam przefajne chwile z Gosią od Gerdy i DeeDee:loveu: Miałam rozrywkowy dzień i to na dodatek w doborowym towarzystwie :multi: I jak tu się nie cieszyć :loveu:

Posted

Haniu ;) Nie będę juz pisać do Ciebie listów bo nie dość ze nie wiem o co w nich chodzi to jeszcze po ich powtórnym przeczytaniu mnie zemdliło :evil_lol:

Posted

Hanko :p Uswiadomiłam sobie właśnie ze moje życie składa się z zakopywania dziur :evil_lol: Jednym słowem pracuję łopatą :crazyeye: :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ty się już tutaj uspokój bo widzisz, że Hanka się wystraszyła i nie zagląda nawet :diabloti:

:shock::shock::shock:

[quote name='Pysia']Haniu!! Pokaz temu padalcowi ze to nie prawda :placz: Że to nie przeze mnie :cool1: Bo znowu wpadnę w dołek :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Maga100']Haniu, nie było mnie tydzień prawie, a tu prawie nic do nadrabiania :cool1:

:flaming::flaming::flaming:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']:shock::shock::shock:

:loveu::loveu::loveu:

:flaming::flaming::flaming:

jestem już poważnie zaniepokojona. Tym bardziej, że znów trójkowo się wypowiadasz
:stupid: :stupid: :stupid:

Posted

Vectra napisał(a):
Babciu Haniu ja Ciebie kocham nieustająco i wciąż :loveu: :loveu: :loveu:

Wzruszyłam się :loveu:
I dlatego przemówiłam . Bo dziś normalnie małomówna jakaś jestem ....

Posted

[quote name='Vectra']Babciu Haniu ja Ciebie kocham nieustająco i wciąż :loveu: :loveu: :loveu:

oooo czesc Vectra....:p

[quote name='HankaRupczewska']Wzruszyłam się :loveu:
I dlatego przemówiłam . Bo dziś normalnie małomówna jakaś jestem ....

mimo , ze nie moj blogasek to tez sie wzruszyłam:-( .....
dzien dobry Haniu.....wszystkiego naj, naj, najcudniejszego .....zdrowka, zdrowka :loveu: ............od wnusia tez....nieustajaco i na wciaz.:loveu: