Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ja się chętnie z Tobą zamienię. :cool3:
Bardzo pasuje mi Twoja huśtawka :p
I łazienka ... :loveu:

Haniu, cieszę się, że chociaż Ty doceniłaś mój osobisty projekt łazienki :loveu:
Chyba się jednak nie zamienię :diabloti: Ale moja huśtawka czeka na Ciebie. Zapraszam :bigok:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hahahaha ! Nieprawdaż ? :evil_lol:

mogę ci podesłać jedną zacną ogrodniczkę z wszech wiedzą :cool3: :siara: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
mogę ci podesłać jedną zacną ogrodniczkę z wszech wiedzą :cool3: :siara: :diabloti:

Zapomnij, jutro zacna ogrodniczka podzieli się swoją wiedzą z TOBĄ :diabloti: Najpierw wykosi cztery ogoniaste chwasty :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Zapomnij, jutro zacna ogrodniczka podzieli się swoją wiedzą z TOBĄ :diabloti: Najpierw wykosi cztery ogoniaste chwasty :evil_lol:

ooooooooooooooooooooo nagada się za 10 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
umrze na zawał jak zobaczy stan jej ogrodu :roll: tam gdzie Ajda biega :evil_lol:
powiedzmy że Ajda lubi nieład artystyczny :cool1: porządek inaczej :diabloti:

Posted

Maniaaa nareszcie :loveu::loveu::loveu: kocham tą dziewczynkę wiesz Haniiu??? dziś wspominałam Bolusia - zryczałam się jak nie wiem co :oops: ale jak widzę Manię to od razu lepiej mi sięrobi na sercu :loveu:

Posted

beria napisał(a):
Haniu, cieszę się, że chociaż Ty doceniłaś mój osobisty projekt łazienki :loveu:
Chyba się jednak nie zamienię :diabloti: Ale moja huśtawka czeka na Ciebie. Zapraszam :bigok:

Łazienka jest odlotowa. Naprawdę :loveu:

Teklunia napisał(a):

witaj Hanno :)

Ooooo ! Pani Czechowicz ! :multi:

Vectra napisał(a):

Nie chcę jej. Jest PRZEWIDYWALNA :cool1: A ja takich nie lubię ... :shake:

Vectra napisał(a):

umrze na zawał jak zobaczy stan jej ogrodu :roll: :diabloti:

Przyślij mi meska :diabloti: Natychmiast rozpocznę reanimację :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
Maniaaa nareszcie :loveu::loveu::loveu: kocham tą dziewczynkę wiesz Haniiu??? dziś wspominałam Bolusia - zryczałam się jak nie wiem co :oops: ale jak widzę Manię to od razu lepiej mi sięrobi na sercu :loveu:

Nie trzeba ryczeć ...:calus:
Mania, niestety - nie ma się najlepiej :shake:

Posted

Nie trzeba ryczeć ...:calus:
Mania, niestety - nie ma się najlepiej :shake:

ale JEST!!! i będzie tak długo jak długo jest jej pisane i mam nadzieję, że to będzie jak najdłużej :kciuki: Haniu ogromny buziak ode mnie dla Mani :buzi:

Posted

Babcia napisał(a):
Przyślij mi meska :diabloti: Natychmiast rozpocznę reanimację :cool3:

gwoździ skołujesz ? :diabloti:

a tak poważnie, co z Maniutkiem ?

Posted

Mania umiera z pragnienia nad pełną wody miską ...
I nie jest to ani cukrzyca, ani moczówka prosta.
Poziomy glikemii są dobre. A na okoliczność moczówki ( brak hormonu odpowiadającego za - w uproszczeniu - zatrzymywanie wody w organizmie ) kończymy właśnie wazopresynę za 200 zł ... Kompletnie bez efektu. :-(

I Mania piiiiiiiiiije - i siusia .
Cholera ...

Posted

a to nie jest normalne że starsze pieski mają problem z neitrzymaniem moczu :hmmmm:
Babciu , mój poprzedni pies miał problemy z kręgosłupem i coś tam naciskało na pęcherz i też jak Maniutek , pił dużo bo był stan zapalny i siusiał bo cisnęło.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witaj Haniu :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kope lat mnie tu u Was nie było :oops: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Przejrzałam tylko zdjęcia, na czytanie wszytskiego nie ma czasu. Fotami jestem zachwycona, robisz je cudne :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Gezuś jak zwykle kochaniutki i słodziutki :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A za Manię trzymam kciukasy, zeby się w końcu wyjaśniło co tak naprawdę jej dolega ...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dobrej nocy życzę,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]pozdrawiam bardzo serdecznie,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Daga :p[/FONT]

Posted

Haniu!
Jak pisze Weszka Mania jest i będzie tak długo jak jest jej pisane. Najwazniejsze, że ma przy Was naprawde szczęśliwe życie :loveu: Nic innego dla tych naszych pociech tak naprawdę się nie liczy.
Och Haniu jakie Ty robisz piękne fotki :roll: Ja ciągle kombinuję, mięszam aparatem ale czym więcej wiem tym gorsze robię foty :evil_lol: Co prawda nie przejmuję się tym szczególnie ale czasem na sekunde nerw mnie bierze jak schrzanie super ujęcie :razz:
Buziaki dla Wszystkich :buzi: