Pysia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Hanno... Potrzebna mi końska dawka środka na sen dla Ballady :cool1: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pysia napisał(a):Hanno... Potrzebna mi końska dawka środka na sen dla Ballady :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma kónia w domu a nam wmawiała że ma małe niufki:eviltong: Cze Teściówka:loveu: Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pysia napisał(a):Hanno... Potrzebna mi końska dawka środka na sen dla Ballady :cool1: witaj Haniu! Taaa, dla Ballady, sama pewnie chce, bo pisała przecie, że ma zaległości w spaniu, a teraz zwala wszystko na moją kochaną Balladę...:diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 A tu ... od 17.05. - cisza .... Chciałam napisać, że jesteśmy. Żyjemy. I mamy się całkiem nie najgorzej :p Buty z niespodzianką : :loveu: Posiadacz butów: :loveu: Tatuś posiadacza : :p Posiadacz posiada Rodzinę : :p Oraz Brata. :loveu: I Ciotkę : :p I babcię posiada również : Posiadacz posiada tez fotel : :p Posiadacz posiada rozbrajający uśmiech : :loveu: A ogólnie to nie posiadamy sie ze szczęścia ! :loveu: Quote
beria Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Posiadacz posiada rozbrajający uśmiech : :loveu: A ogólnie to nie posiadamy sie ze szczęścia ! :loveu: Haniu, posiadasz uroczego POSIADACZA :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 beria napisał(a):Haniu, posiadasz uroczego POSIADACZA :loveu: :loveu: :loveu: Gosiu , tak, tak ! Dziękujemy ! Teklunia napisał(a):hohoho! elegancja francja! :p Hahahaha ! Napisała ta, co to nieelegancka była ! I nieelegancko miała :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Babciu :loveu: :loveu: moja kochana :loveu: :loveu: :loveu: no jesteś w końcu :multi: :multi: :loveu: ale mieliście fajnistą dzamprezkę :cool3: :cool3: :cool3: i posiadacz butów jaki ma cudny uśmiech :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Vectra napisał(a):Babciu :loveu: :loveu: moja kochana :loveu: :loveu: :loveu: no jesteś w końcu :multi: :multi: :loveu: ale mieliście fajnistą dzamprezkę :cool3: :cool3: :cool3: i posiadacz butów jaki ma cudny uśmiech :loveu: A tobie, Ewuniu co ???? Co Ci jest moje dziecko ? Mniodek taki lejesz ... Nie poznaje Cię, aniołku ! :diabloti: Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A tobie, Ewuniu co ???? Co Ci jest moje dziecko ? Mniodek taki lejesz ... Nie poznaje Cię, aniołku ! :diabloti: z tęsknoty Babciu moja kochana z tęsknoty tak me serce się zasłodziło :cool3: :loveu: Quote
beria Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A tobie, Ewuniu co ???? Co Ci jest moje dziecko ? Mniodek taki lejesz ... Nie poznaje Cię, aniołku ! :diabloti: Lufę nową testuje, to i rozanielona :p Quote
Hanna R. Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 beria napisał(a):Lufę nową testuje, to i rozanielona :p Aaaa ! Lece zobaczyć ! :painting: Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 aaaaaaaaaaa nosz nie mogie nie mogie oglądać takich fajnych cudnych posiadaczy :loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='"HankaRupczewska"'] Posiadacz posiada urzekający uśmiech:loveu: Quote
Maga100 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ta biel mnie powaliła :mdleje: a to mnie urzekło :mdleje: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]:pPosiadacz posiada wspaniałą Rodzinę:loveu::loveu::loveu: Haniu ....piękne foty ale ta jest rewelacyjna [/FONT] Quote
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [FONT=Arial]:razz:Haniu.....................[/FONT] Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Haniu...Mam pytanie ;) Czy łezkę uroniłaś ze szczęścia? ;) POSIADACZA posiadasz cudownego :loveu: Zakasowałaś mnie babciu na całej linii ;):loveu::multi: Quote
LAZY Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Pięknie u Hani jak zawsze! Teraz wyjątkowo, bo z takim cudnym malutkim posiadaczem Waszego szczęścia! Pozdrawiamy Haniu:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Buty z niespodzianką : :loveu: Posiadacz posiada rozbrajający uśmiech : :loveu: A ogólnie to nie posiadamy sie ze szczęścia ! :loveu: Haniu, Posiadacz posiadający ogolnie jest przecudny.....:loveu: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Kochane dziewczzynki, przypominamy się :p Fragment mojego ogrodu ;) Mania w ogrodzie :p Smok z Parady Smoków : Świecidełka : Quote
beria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Kochane dziewczzynki, przypominamy się :p Fragment mojego ogrodu ;) Mania w ogrodzie :p W tym roku po raz pierwszy nie mam takiego ogrodu :roll: Właśnie uświadomiłam sobie, że czegoś mi brakuje :shake: Mania romantyczna :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Vectra']no , no , niemal jak w ogrodzie botanicznym Hahahaha ! Nieprawdaż ? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 beria napisał(a):W tym roku po raz pierwszy nie mam takiego ogrodu :roll: Właśnie uświadomiłam sobie, że czegoś mi brakuje :shake: Mania romantyczna :loveu: Ja się chętnie z Tobą zamienię. :cool3: Bardzo pasuje mi Twoja huśtawka :p I łazienka ... :loveu: Quote
Recommended Posts