Hanna R. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 mmbbaj napisał(a):Haniu, jaki ty masz idealny porządek :loveu::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Bo ja przed każdym zdjeciem wszystko wpycham do okolicznych szaf :razz: Quote
PIKA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Bo ja przed każdym zdjeciem wszystko wpycham do okolicznych szaf :razz: a mnie się nie chce :shake: I nie wpycham :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Bo ja przed każdym zdjeciem wszystko wpycham do okolicznych szaf :razz: to masz chyba duże szafy :cool1: bo u mnie się nie mieści - wszystko :oops: Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 PIKA napisał(a):a mnie się nie chce :shake: I nie wpycham :evil_lol: Vectra napisał(a):to masz chyba duże szafy :cool1: bo u mnie się nie mieści - wszystko :oops: I dlatego Małgosia nie napisała Wam, że macie idealny porządek ... :p Quote
Maga100 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Jezdem przyszłościa naszej Wszechpolskiej Ojczyzny :terazpol: biegałaś łysa i w glanach? :cool1: ja po całym dniu sprzątania i pucowania mam dalej tak samo jak było :angryy: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Maga100'] ja po całym dniu sprzątania i pucowania mam dalej tak samo jak było :angryy: buhahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przepraszam nie mogłam się powstrzymać :oops: :oops: :diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 HankaRupczewska napisał(a):I dlatego Małgosia nie napisała Wam, że macie idealny porządek ... :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......, ale jednak wpędzasz nas w kompleksy, NAS WSZYSTKIE :cool1: Quote
Behemot Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Przychlaście, Ty w muzeum mieszkasz??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
dogaja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Moja kochana, co ja bym bez Ciebie zrobiła, aniele ty mój ! :lilangel: TY ! TY będziesz moim głównym spadkobiercą :loveu: Twoja przyjaciółka Hania :loveu: AMEN. [quote name='HankaRupczewska'] Ufff ! Powróciłam ! Obrzuciłam jajami chorą część społeczeństwa krakowskiego . Powznosiłam okrzyki . Bo w końcu trzeba zatrzymać homoseksualny terroryzm :cool1: Stop dewiacji ! :angryy: Homo go home! :mad: Pedofile, lesby, geje, cała Polska z was się śmieje! :lol: Rynek krakowski nie będzie gejowski !!!! :angryy: Tak ! Już mi sie chce !!!! :multi: Ja też jestem zdania, że ruch na świeżym (ekhmmm...) powietrzu dobrze robi na chęć do życia! [quote name='HankaRupczewska'] Bardzo ładne mebelki. Czy będę je mogła w przyszłości nieco poprzestawiać? Ale, oczywiście, jeśli zaznaczysz w testamencie, że mają stać, jak stały - niech sobie stoją. Co mi tam... [quote name='Pysia']Przykro mi ale ja tu byłam pierwsza i bywam częściej :obrazic: No, to możesz zwolnić tempo. Nastąpiła zmiana pokoleniowa (BO JEDYNĄ PEWNĄ RZECZĄ W ŻYCIU JEST ZMIANA, droga Pysiu). Teraz doświadczeńsze się przyjaźnią, a młode - co najwyżej - wychodzą z psami: naszymi wszystkimi psami (nie wiem, Haniu, czy możemy jej zaufać, jak myślisz?). Dzisiaj nie leje, więc wyprowadzamy z Hanią psy OSOBIŚCIE. (Hania musi się zrelaksowć, bo przed nią tydzień ciężkiej pracy) Quote
aga1215 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 byłam zobaczyłam :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
PIKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Maga100'] ja po całym dniu sprzątania i pucowania mam dalej tak samo jak było :angryy: dlatego ja nie pucuje :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 PIKA napisał(a):dlatego ja nie pucuje :evil_lol: ja też nie i na dokładkę wywalam wszystko z szaf!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hellloł! Jest tu ktoooooooooo?! Co za senna galeria... :shake: Quote
Maga100 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Vectra']buhahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przepraszam nie mogłam się powstrzymać :oops: :oops: :diabloti: ale że niby tobie o co się rozchodzi? :cool1: czepialska i wredna :diabloti: Quote
Hanna R. Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='dogaja']Hellloł! Jest tu ktoooooooooo?! Co za senna galeria... :shake: Wczoraj zadzwonili i przyszli w konsekwencji tegoż telefonu znajomi , których nie widzieliśmy jedenascie lat. Nic sie nie zmienili :razz: Jedliśmy fastfody . I spożywaliśmy asortyment :roll: A następnie w godzinach wczesnorannych udałam sie zarabiać pieniążki dla Dogajki :cool1: ( WYKAŃCZASZ mnie, Dogaja Ty :cool1: ) A oni wrócili do Chicago . Nie wiem, kto miał dzisiaj lepiej :roll: Tak, czy siak , po wczorajszym wieczorze wygladam tak : Tak ! To jestem ja ! Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz .....jak w reklamie ...idealny porządek ..........oj chyba nie zaprosze w odwiedziny teściowej do synka:oops::roll::razz:;):lol: Quote
Behemot Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Tak, czy siak , po wczorajszym wieczorze wygladam tak : Haniu, zmizerniałaś bardzo :shake: Schudłaś, i te włosy.... takie przyklapnięte... :shake: Nie zadawaj się już z tymi ludźmi, wpadłaś w złe towarzystwo :cool1: Quote
Hanna R. Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz .....jak w reklamie ...idealny porządek ..........oj chyba nie zaprosze w odwiedziny teściowej do synka:oops::roll::razz:;):lol: Ha ha ha ! Dzisiaj mam rzeczywiście IDEALNIE ! :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Behemot napisał(a):Haniu, zmizerniałaś bardzo :shake: Schudłaś, i te włosy.... takie przyklapnięte... :shake: Nie zadawaj się już z tymi ludźmi, wpadłaś w złe towarzystwo :cool1: Siema Behamocie :p Jak to dobrze, że wczoraj naprodukowałam się tylko u Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 powiem krótko: kupa wdzięku!!!! nie zmieniaj się Haniu!!!! :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Tak, czy siak , po wczorajszym wieczorze wygladam tak : Tak ! To jestem ja ! No, ale o co ci chodzi? :roll: Wyglądasz tak jak zawsze, nie? :roll: Tylko białej bluzeczki nie masz, ale może w praniu? Po tych fastfhudach? :roll: Tak? :roll: Quote
Vectra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Babciu , co ONI ci znowu zrobili :shake: :-( :-( :evil_lol: Quote
dogaja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Aaaaa... to jakiś rozbierany pokerek wczoraj był?! Mam nadzieję, że mi wszystkiego nie przegrałaś, bo już se zaplanowałam, że z tego Twojego futra z norek to sobie cztery zrobię i etolę dla ciężarnej? :diabloti: Quote
aga1215 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 dogaja napisał(a):Aaaaa... to jakiś rozbierany pokerek wczoraj był?! Mam nadzieję, że mi wszystkiego nie przegrałaś, bo już se zaplanowałam, że z tego Twojego futra z norek to sobie cztery zrobię i etolę dla ciężarnej? :diabloti: norki jak norki, ale komputer to chyba stracony..... drugi dzień Hani ni ma..... :hmmmm: :niewiem: Quote
Recommended Posts