dogaja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Vectra'] jeszcze dostałam błękity (kolor uwielbiam) moherowy sweterek (nienawidze) :diabloti: w takim dziwacznym golfem co to na ramiona się go naciąga :loveu: fantastyczny :loveu: :evil_lol: Kurczę, to on jest w końcu fajny, czy nie? [quote name='Vectra'] ostatnio 2 wory 120 litrowe wywaliłam prezentów od teściowej :loveu: :diabloti:same ciuszki :cool3: To co, teraz chodzisz w tych worach??? :eek: Quote
Behemot Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Vectra, poproszę zdjęcie sukieneczki :p I swetereczka :p Najlepiej z Tobą w środku, sędzio Anno Mario :p Quote
Hanna R. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Behemot']Vectra, poproszę zdjęcie sukieneczki :p I swetereczka :p Najlepiej z Tobą w środku, sędzio Anno Mario :p Oooooo ! Gospodyni mojego blogaska przybyła ! :multi: Dzienks, moja droga, dzienks :loveu: To gratyfikacja dla Cię : P.s. jezeli nie macie co zrobić z sukieneczką Vectry , przyślijcie ją mnie. Ja UWIELBIAM różowy :loveu: :loveu: :loveu: I noszę mini :multi: Quote
Behemot Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] To gratyfikacja dla Cię : Skąd wzięłaś moje zdjęcie z plaży??? :mad::mad::mad: Quote
Hanna R. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Behemot napisał(a):Skąd wzięłaś moje zdjęcie z plaży??? :mad::mad::mad: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No przecież sama kupowałam Ci ten leżak :cool1: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :multi::multi::multi:o teściówka .....i jak tam masz dla mnie prezencik;) Quote
Hanna R. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:o teściówka .....i jak tam masz dla mnie prezencik;) Otóż się zdziwisz :cool1: Mam dla Ciebie prezencik :multi: Dłuuugo szukałam - ale w końcu mam ! Tylko pamiętaj - musisz mieć TAKI SAM makijaż jak ta pani. Inaczej nie działa :diabloti: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Byłam u Ciebie! Byłam :multi: I wszystko obajrzałam :multi: tak! WSZYSKO! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 dbsst napisał(a):Byłam u Ciebie! Byłam :multi: I wszystko obajrzałam :multi: tak! WSZYSKO! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool1: Hahahaha ! Akurat :cool1: PAPUGA :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Otóż się zdziwisz :cool1: Mam dla Ciebie prezencik :multi: Dłuuugo szukałam - ale w końcu mam ! Tylko pamiętaj - musisz mieć TAKI SAM makijaż jak ta pani. Inaczej nie działa :diabloti: Och Haniu skąd wzięłaś moją fotke w peruce ?? :crazyeye::evil_lol: Wiesz że różowy to mój ulubiony kolor...:diabloti: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Otóż się zdziwisz :cool1: Mam dla Ciebie prezencik :multi: Dłuuugo szukałam - ale w końcu mam ! Tylko pamiętaj - musisz mieć TAKI SAM makijaż jak ta pani. Inaczej nie działa :diabloti: o masz .....pal licho makijaż .....tu całą reszte trzeba by wymienić ...kicha:razz: Quote
Hanna R. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Pysia']Och Haniu skąd wzięłaś moją fotke w peruce ?? :crazyeye::evil_lol: Wiesz że różowy to mój ulubiony kolor...:diabloti: Chcesz taką samą ? Trzeba tylko wyjść za Cezarego R. :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']o masz .....pal licho makijaż .....tu całą reszte trzeba by wymienić ...kicha:razz: Zawsze Ci mówiłam, żebyś się odchudziła, zapuściła loki i poćwiczyła trochę na siłowni . Bo się doigrasz :cool1: Mój Cezary ma duże poczucie estetyki. I w końcu cię zostawi. Myślisz moja droga, że świat na rogalikach drożdżowych stoi ? :diabloti: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Chcesz taką samą ? Trzeba tylko wyjść za Cezarego R. :cool3: ......:mad:Cezary R. zajęty Zawsze Ci mówiłam, żebyś się odchudziła, zapuściła loki i poćwiczyła trochę na siłowni . Bo się doigrasz :cool1: Mój Cezary ma duże poczucie estetyki. I w końcu cię zostawi. Myślisz moja droga, że świat na rogalikach drożdżowych stoi ? :diabloti::eviltong:jego strata jak mnie zostawi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:jego strata jak mnie zostawi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: niestety NIE ZOSTAWI :shake: cholera tak jak ten mój za cholere nie chce mnie zostawić :placz: a ja się tak staram by toi uczynił :evil_lol: :evil_lol: przywiązany jak chłop do roli :angryy: Quote
Hanna R. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:jego strata jak mnie zostawi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mówisz o tych rogalikach ? :evil_lol: [quote name='Vectra']niestety NIE ZOSTAWI :shake: cholera tak jak ten mój za cholere nie chce mnie zostawić :placz: Od samego początku czułam od Ciebie ten magnetyzm :p Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Vectra napisał(a):że niby sugerujesz że jesteś gruba :crazyeye: :crazyeye: :shake: :cool1: sukienka jest elastyczna :cool1: :loveu: No szersza od Ciebie na pewno :evil_lol: Vectra napisał(a): przywiązany jak chłop do roli :angryy: widocznie często orze :oops: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Od samego początku czułam od Ciebie ten magnetyzm :p :diabloti: :diabloti: :diabloti: też cię kocham :loveu: [quote name='PIKA']No szersza od Ciebie na pewno :evil_lol: i wyższa widocznie często orze :oops: :cool1: :cool1: bez komentarza :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a)::cool1: Hahahaha ! Akurat :cool1: PAPUGA :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: heheheh :klacz: jestem kochana :evil_lol: :multi: :multi: :multi: nieźle Ci w rózu :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 cześć Haniu :buzi: swięta miałaś bardzo estetyczne ;) ale Filipek ślicznie rośnie :loveu: takie małe szkraby są fajne co? Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Vectra']i wyższa a to akurat niewiele :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Babciu Haniu jak zawsze nienaganna zastawa i przepiekne potrawy....:loveu: cudaczki......:loveu: a ten dydo w zyrafki jest przecudowny... a mlodziez rosnie jak na drożdzach.....:loveu: kurcze...... czesc Babciu napisał Max Quote
Pysia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Chcesz taką samą ? Trzeba tylko wyjść za Cezarego R. :cool3: Nie mogę za niego wyjść :shake: Ala mi na pewno nie pozwoli :placz: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:jego strata jak mnie zostawi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widzisz? Nic tu po mnie :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Mówisz o tych rogalikach ? :evil_lol: Też umiem piec rogaliki :multi::evil_lol: Haniu czy Ty też jesteś taka jak ja zmęczona? I też musisz jutro do pracy? :roll: Quote
Maga100 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 padłam :mdleje: jak ten strój pasuje do mojego imadżu :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100'] padłam :mdleje: jak ten strój pasuje do mojego imadżu :loveu: tia....szczegolnie ten dopracowany makijaz i długie czerwone paznokcie hihihihihiihihi:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts