Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pysia napisał(a)::multi::multi: Tez chcę byc babcią :oops: Ileż to roboty ? Poproś Karola ... :diabloti: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Boś sobie jej nie wychowała :-( Moja synowa wiedziała jak to zrobić :cool3: ja wole jej nie widzieć i nie wychowywać :shake: ona jest niereformowalna :angryy: pani omnibus M :diabloti: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No niczego innego się nie spodziewałam w Twoim wykonaniu :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 PIKA napisał(a):No niczego innego się nie spodziewałam w Twoim wykonaniu :loveu: Buahahaha - ale ja na codzień jadam na gazecie... :oops: Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']:shake: :shake: :shake: - natychmiast byś mnie znielubiła . W temacie TEŚCIOWA jesteś stereotypowa do bólu :lol: nie nie nie nie nie to moja teściowa jest stereotypowa :diabloti: ja rzecz jasna NIE :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100']nie nie nie nie nie to moja teściowa jest stereotypowa :diabloti: ja rzecz jasna NIE :evil_lol: :evil_lol: Co do tego , że nie jesteś stereotypowa nie mam żadnych wątpliwości . Poza tematem TEŚCIOWA oczywiście :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Co do tego , że nie jesteś stereotypowa nie mam żadnych wątpliwości . Poza tematem TEŚCIOWA oczywiście :diabloti: nie no, przecież jestem gruba i nie mam się w co ubrać :diabloti: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100']nie no, przecież jestem gruba i nie mam się w co ubrać :diabloti: Ale TO AKURAT jest prawda przecież ... :p Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Buahahaha - ale ja na codzień jadam na gazecie... :oops: ja nawet gazety nie mam :oops::oops: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ale TO AKURAT jest prawda przecież ... :p ale co jest prawda ? to że jest gruba czy to że nie ma w co się ubrać :razz: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 PIKA napisał(a):ja nawet gazety nie mam :oops::oops: No widzisz ! Od razu widać, że jestem lepiej sytuowana :turn-l: Vectra napisał(a):ale co jest prawda ? to że jest gruba czy to że nie ma w co się ubrać :razz: :evil_lol: To są dwie prawdy :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a): To są dwie prawdy :evil_lol: ja też mam taki problem :oops: :oops: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100'] jestem urzeknięta :mdleje: Moja teściowa nie zrobiła tak pieknie na stole. Bądź moja teściową! :loveu: I I will love you till I die :loveu: :multi::multi::multi:bo Hania jest MOJĄ TEŚCIOWĄ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu:yuuu ale extra jak Krzyś z Kubusia Puchatka;) Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:bo Hania jest MOJĄ TEŚCIOWĄ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No własnie ! A tak własciwie to dlaczego Cię u mnie nie było ? :roll: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):No własnie ! A tak własciwie to dlaczego Cię u mnie nie było ? :roll: czekała aż ją zaprosisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No własnie ! A tak własciwie to dlaczego Cię u mnie nie było ? :roll::oops:...bo mnie nie zaprosiłaś:placz::placz::placz: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):No widzisz ! Od razu widać, że jestem lepiej sytuowana :turn-l: Ty sie nie chwal :evil_lol: Bo Cie CBS zgarnie :evil_lol: Vectra napisał(a):ja też mam taki problem :oops: :oops: :diabloti: jak to ??? :crazyeye: Przecież masz sliczna różowa sukienkę :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Vectra']czekała aż ją zaprosisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie odbierała sesemesków :shake: [quote name='Alicjarydzewska']:oops:...bo mnie nie zaprosiłaś:placz::placz::placz: Patrz wyżej :cool1: [quote name='PIKA']Ty sie nie chwal :evil_lol: Bo Cie CBS zgarnie :evil_lol: Wszystko przepisałam na rodzinę. Z którą mam rozdzielnośc majątkową. Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 PIKA napisał(a): jak to ??? :crazyeye: Przecież masz sliczna różowa sukienkę :loveu: i Ty tez przeciwko mnie :crazyeye: :placz: :shake: :obrazic: jeszcze dostałam błękity (kolor uwielbiam) moherowy sweterek (nienawidze) :diabloti: w takim dziwacznym golfem co to na ramiona się go naciąga :loveu: fantastyczny :loveu: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Vectra napisał(a):i jeszcze dostałam błękity (kolor uwielbiam) moherowy sweterek (nienawidze) :diabloti: w takim dziwacznym golfem co to na ramiona się go naciąga :loveu: fantastyczny :loveu: :evil_lol: Wiesz , Ty to jednak jesteś niewdzięcznica :cool1: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Wiesz , Ty to jednak jesteś niewdzięcznica :cool1: ups :diabloti: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Vectra napisał(a):i Ty tez przeciwko mnie :crazyeye: :placz: :shake: :obrazic: ja tam chodze w sukienkach, więc mnie to nie rusza :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 PIKA napisał(a):ja tam chodze w sukienkach, więc mnie to nie rusza :evil_lol: fcesz sukienke :oops: :razz: fajna taka różówa :loveu: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Vectra napisał(a):fcesz sukienke :oops: :razz: fajna taka różówa :loveu: z Ciebie na mnie? :crazyeye: Nie da rady :shake: Bardziej te 10 razy za duże stringi :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 PIKA napisał(a):z Ciebie na mnie? :crazyeye: Nie da rady :shake: Bardziej te 10 razy za duże stringi :evil_lol: że niby sugerujesz że jesteś gruba :crazyeye: :crazyeye: :shake: :cool1: sukienka jest elastyczna :cool1: :loveu: ostatnio 2 wory 120 litrowe wywaliłam prezentów od teściowej :loveu: :diabloti:same ciuszki :cool3: Quote
Recommended Posts